Σάββατο, 12 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα, Σελάκανο: Επίσκεψη Καλαντζάκη στα έργα ύδρευσης και οδοποιίας

Ιεράπετρα, Σελάκανο: Επίσκεψη Καλαντζάκη στα έργα ύδρευσης και οδοποιίας

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Την περιοχή Σελάκανο στην κοινότητα Χριστού του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Μαστοράκη και τον επιβλέποντα μηχανικό του Δήμου κ. Γιώργο Ψαρρό όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη και τον εργολάβο των έργων που υλοποιούνται στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, στην παρούσα φάση ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του έργου της ύδρευσης του Σελάκανου και ξεκινάει το έργο οδοποιίας που θα διευκολύνει την πρόσβαση στην περιοχή παρέχοντας την απαιτούμενη ασφάλεια για τους διερχόμενους πολίτες. Επιπλέον, δρομολογούνται παρεμβάσεις και εργασίες ανάπλασης για τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του οικισμού.

mechanical adv 2021

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Πετσαγγουράκη για τη συνεργασία που οδηγεί συνεχώς σε νέα έργα στην κοινότητα Χριστού και υπογράμμισε ότι: «Ενώ διανύουμε μία δύσκολη περίοδο η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να υλοποιεί τα έργα που έχει υποσχεθεί στους δημότες.

apostolakis adv 2

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες ο προγραμματισμός μας για την διευθέτηση και ολοκλήρωση έργων συνεχίζεται κανονικά όχι μόνο στην πόλη της Ιεράπετρας αλλά και σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας.»

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-