Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: Προγραμματικές συμβάσεις για οδικά έργα

Ιεράπετρα: Προγραμματικές συμβάσεις για οδικά έργα

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Δυο συμβάσεις που αφορούν στη Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου με συνολικό προϋπολογισμό 50.000 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Η πρώτη σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και ΙΤΕ αφορά την εκπόνηση «Ερευνητικού έργου για την διερεύνηση του προβλήματος διάβρωσης της ακτογραμμής στην περιοχή Γρα Λυγιά του Δήμου Ιεράπετρας.

mechanical adv 2021

Η δεύτερη σύμβαση αφορά την «Συντήρηση φωτισμού επαρχιακού δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου 2019-2021». Στην σημερινές υπογραφές των συμβάσεων από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Μαρία Χανιωτάκη-Μυλωνάκη, ο διευθυντής έρευνας, επικεφαλής του εργαστηρίου παράκτιας και θαλάσσιας έρευνας του ΙΤΕ Νίκος Καμπάνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Ανδρουλάκης, Νεκτάριος Παπαβασιλείου, Γιώργος Τσιφετάκης και τα στελέχη της διεύθυνσης τεχνικών έργων ΠΕΛ Μαρία Γεροντή και Γιώργος Πάγκαλος.

apostolakis adv 2

Το αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης με το ΙΤΕ αφορά την διερεύνηση του προβλήματος της διάβρωσης της ακτογραμμής στην περιοχή της Γρά Λυγιάς-Στόμιο και συγκεκριμένα από τον Λιμένα Ιεράπετρας έως τη θέση «Γωνιά» στο Στόμιο Νέας Ανατολής.

Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία νέας γνώσης σχετικά τόσο με τις μορφές εκδήλωσης της κλιματικής αλλαγής όσο και με την επίδραση των διαφόρων μορφών της στη σταθερότητα ή/και στην εξέλιξη των παράκτιων γεωμορφών που αναπτύσσονται κατά μήκος της ακτογραμμής της Γρά Λυγίας, Δ. Ιεράπετρας, συνεκτιμώντας και τις διάφορες μορφές της ανθρώπινης παρέμβασης.

Για το λόγο αυτό θα συνεκτιμηθούν οι μελλοντικές κλιματικές τάσεις για τη Κρήτη (βροχόπτωση, θαλάσσιες καταιγίδες, άνοδος θαλάσσιας στάθμης), στη συγκέντρωση και ομογενοποίηση των άμεσα σχετιζόμενων περιβαλλοντικών (μετεωρολογικών, γεωμορφολογικών, ιζηματολογικών, ωκεανογραφικών) δεδομένων και στην ανάπτυξη νέων μεθόδων και δεικτών για την εκτίμηση της τρωτότητας των ακτών της. Τέλος, ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην διερεύνηση των μέτρων αντιμετώπισης για την απώλεια παράκτιας γης.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble