Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Νέο κτίριο για το ΚΑΠΗ του Δήμου

Ιεράπετρα | Νέο κτίριο για το ΚΑΠΗ του Δήμου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το νέο κτίριο το οποίο θα φιλοξενεί το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στην Ιεράπετρα που βρίσκεται επί της οδού Πλουμίδου 44 επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μαζί με την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κα. Μαρία Σακαδάκη.

Η κα. Σακαδάκη ενημέρωσε τον Δήμαρχο για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο νέο κτίριο, προκειμένου να καταστεί άρτιο λειτουργικά, αλλά και για την προμήθεια και τοποθέτηση νέου εξοπλισμού τόσο στο ΚΑΠΗ της Ιεράπετρας, όσο και στο ΚΑΠΗ που θα λειτουργήσει στο προσεχές διάστημα στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού.

mechanical adv 2021

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής:

apostolakis adv 2

«Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας να δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον και την ευαισθησία της στις κοινωνικές ανάγκες των πολιτών της Τρίτης Ηλικίας, προχωράει μεταξύ άλλων στη μεταστέγαση του ΚΑΠΗ Ιεράπετρας σε ένα νέο και άνετο χώρο που θα διευκολύνει τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ωφελούμενους της Δομής.

Παράλληλα, υλοποιώντας το Πρόγραμμά μας, θα εγκαινιάσουμε άμεσα τη λειτουργία ΚΑΠΗ στη Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού, μια Κοινωνική Δομή απολύτως απαραίτητη που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων και που ερχόμαστε τώρα να ενεργοποιήσουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο, κα. Μαρία Σακαδάκη και τους εργαζομένους της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, διότι παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση πανδημίας εργάζονται συστηματικά, στοχεύοντας στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και ιδιαίτερα προς τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble