ΚΡΗΤΗ

Ιδρύεται η σχολή ξεναγών στο Ρέθυμνο με νομοθετική ρύθμιση

Ιδρύεται Σχολή Ξεναγών στο Ρέθυμνο, ως μέτρο ενίσχυσης της εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού που απασχολείται στον τουρισμό, μετά από σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Την ικανοποίηση του για τη δημιουργία Σχολής εξέφρασε με γραπτή του δήλωση ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, μετά και την τοποθέτηση του Υφυπουργού Τουρισμού, Μάνου Κόνσολα κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη» και αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την αναβάθμιση του επιπέδου σπουδών και τη θωράκιση του επαγγέλματος του ξεναγού στην Κρήτη.

caffeine adv2020b

Ο υφυπουργός και βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Κεφαλογιάννης, ευχαρίστησε τον υφυπουργό Τουρισμού, για τη συμβολή του στην υλοποίηση του σχεδιασμού, ενώ παράλληλα, ευχαρίστησε και τον δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργη Μαρινάκη που αναγνώρισε τη σημασία του εγχειρήματος στηρίζοντας στην πράξη την προσπάθεια παρέχοντας λύσεις για τη στέγαση της Σχολής.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button