ΚΡΗΤΗ

Ερώτηση Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Κρήτης

Να καλυφθούν με μόνιμο προσωπικό τα μεγάλα κενά που υπάρχουν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Κρήτης απαίτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης, με Επίκαιρη Ερώτηση που συζητήθηκε στη Βουλή.

Συνολικά στο Νοσοκομείο παραμένουν κενές 225 οργανικές θέσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 17 κενές θέσεις γιατρών, προκηρύχθηκαν μόλις 6 μόνιμες θέσεις. Στις θέσεις αυτές δεν περιλαμβάνεται καμία θέση μόνιμου παθολόγου, τη στιγμή που 4 θέσεις παθολόγων είναι κενές.

caffeine adv2020b

Ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, επιχείρησε να δημιουργήσει μια «μαγική εικόνα» περί «ενίσχυσης» του ΕΣΥ, επικαλούμενος τα διάφορα «μπαλώματα» όπως η πρόσληψη συμβασιούχων και οι μετακινήσεις προσωπικού. Επίσης, επανέλαβε τις ανέξοδες υποσχέσεις ότι …θα γίνουν προσλήψεις.

Ο Μανώλης Συντυχάκης υπενθύμισε στον υφυπουργό ότι ανάλογες υποσχέσεις είχε δώσει σε προηγούμενη Ερώτηση του ΚΚΕ για τα κενά του Νοσοκομείου, αλλά ενώ βρισκόμαστε στο δεύτερο κύμα της πανδημίας αυτές αποδείχθηκαν ακάλυπτες επιταγές.

neratzoulis neo

Ολόκληρη η ομιλία του Μ.Συντυχάκη:

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button