ΚΡΗΤΗ

Ενισχύεται το δίκτυο ανακύκλωσης στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Κάδοι ανακύκλωσης τοποθετούνται  αυτές τις ημέρες  στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου. Η τοποθέτηση ξεκίνησε από το κέντρο της Νεάπολης, επεκτείνεται σε συνοικιακές οδούς,  τουριστικές περιοχές (Σίσι-Μίλατο) αλλά και σε Δημοτικά Διαμερίσματα (Βουλισμένη-Χουμεριάκο), σε μια προσπάθεια ενίσχυσης και επέκτασης του δικτύου ανακύκλωσης.

Ο αρμόδιος  αντιδήμαρχος για θέματα Νεάπολης κ. Κων/νος  Κοκκίνης, χαρακτήρισε   σημαντική την προσπάθεια διεύρυνσης της ανακύκλωσης  στο Δήμο Αγίου Νικολάου, αφού όπως τόνισε τα οφέλη από την διαδικασία αυτή για την κοινωνία είναι πολλαπλά!  Όπως τόνισε τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει «αρκετά βήματα»  στο συγκεκριμένο τομέα, ωστόσο απαιτείται  μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε η ανακύκλωση να γίνει τρόπος ζωής για όλους  μας.

caffeine adv2020b

Ο ίδιος απήθυνε ευχαριστίες  στην εκπαιδευτική κοινότητα των σχολείων του Δήμου , η οποία –όπως τόνισε-με τη συνεχή εκπόνηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σχετικών με την ανακύκλωση, έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά να κατανοήσουν τη σημασία και την ανάγκη της ανακύκλωσης!  Επίσης  κάλεσε τους επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και τους δημότες να  χρησιμοποιούν σωστά τους κάδους απορρριμμάτων (σπάσιμο κουτιών κ.α) προκειμένου να μειώνεται ο όγκος των ανακυκλώσιμων υλικών.”

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button