ΚΡΗΤΗ

Διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ στον 55χρονο που βασάνισε σκύλο

Ο δράστης του βάναυσου βασανισμού του σκύλου του αναζητείται από τις αρχές, χωρίς ωστόσο να μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αφού δεν πρόκειται για κακούργημα.

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη και όχι μόνο από τη  βάναυση κακοποίηση του σκύλου στα Χανιά από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος είναι υπάλληλος της ΔΕΗ.

Ήδη, στον 55χρονο έχει βεβαιωθεί διοικητικό πρόστιμο των 30.000€

caffeine adv2020b

Στην πλατεία των Κουνουπιδιανών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/10 συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με πολλούς Χανιώτες να ζητούν την καταδίκη του άνδρα που με βάρβαρο τρόπο κρέμασε τον σκύλο του και τού αφαίρεσε τα γεννητικά όργαν.

Όπως ενημέρωσε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσσα Μπομπολάκη θα ζητηθεί από την εισαγγελία η δικάσιμος να οριστεί εντός λίγων ημερών, να μη γίνουν δέκτες οι γνωστές αναβολές και η ποινή του να είναι χωρίς αναστολή, αφού λάβουν υπόψη τους οι δικαστές την σοβαρότητα του εγκλήματος και τις γενικότερες κοινωνικές προεκτάσεις, σε τυχόν άσκηση ενδίκου μέσου που θα ζητάει την αναστολή εκτέλεσης της περί μη αναστολής απόφασης.

neratzoulis neo

Αγνοείται ο δράστης

Ο δράστης του βάναυσου βασανισμού του σκύλου του, στα Κουνουπιδιανά, στα Χανιά, εξακολουθεί να αναζητείται χωρίς ωστόσο να μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αφού δεν πρόκειται για κακούργημα.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button