Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΔήμος Μινώα Πεδιάδας | Επαναλειτουργία προγράμματος ανακύκλωσης

Δήμος Μινώα Πεδιάδας | Επαναλειτουργία προγράμματος ανακύκλωσης

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Με σύνθημα «Η ανακύκλωση είναι υπόθεση όλων μας!» ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας προχωράει από την 1η Μαρτίου 2021 στην επαναλειτουργία του προγράμματος ανακύκλωσης, το οποίο είχε διακοπεί τα τελευταία χρόνια.

Ο νέος σχεδιασμός του προγράμματος ανακύκλωσης θα αφορά, κατ’ αρχήν, τις κοινότητες Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Θραψανού, ενώ σταδιακά η εφαρμογή αυτού θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές του Δήμου.

mechanical adv 2021

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα, ο Δήμος είχε ενισχυθεί με 86 νέους μπλε κάδους ανακύκλωσης – μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη – από την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης Α.Ε.

apostolakis adv 2

Με αφορμή την επαναλειτουργία του προγράμματος ανακύκλωσης και στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας προχώρησε στην έκδοση και διανομή ενός νέου καλαίσθητου ενημερωτικού φυλλαδίου με χρήσιμες οδηγίες για την προώθηση της ανακύκλωσης και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Φραγκάκης σε σχετικό μήνυμά του επισημαίνει ότι «η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί για τον Δήμο μας βασικό πυλώνα της καθημερινής του δράσης και ξεκάθαρη προτεραιότητα» ενώ ζητάει την ενεργή υποστήριξη των πολιτών προκειμένου ο Δήμος να αποτελέσει πρότυπο αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθημερινότητας κ. Μανώλης Σμυρνάκης επισημαίνει πως «στόχος του Δήμου είναι η προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα η σταδιακή μείωση του κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων, ο εκσυγχρονισμός των υφιστάμενων υποδομών και η βελτίωση του εξοπλισμού εναπόθεσης και περισυλλογής απορριμμάτων».

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble