Κρήτη

Δήμαρχος Σητείας, ΒΟΑΚ: «Ζητάμε ένα σύγχρονο δρόμο αντάξιο των προσδοκιών»

Συνάντηση με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, θα έχει τις επόμενες μέρες η ΠΕΔ Κρήτης για το θέμα του Βόρειου Οδικού Άξονα του νησιού.

Πριν λίγες ημέρες η ΠΕΔ με ανακοίνωσή της εξέφραζε τον προβληματισμό της διοίκησης για την πορεία του έργου, ζητώντας να υπάρξει πλήρης ενημέρωση από την πλευρά της κυβέρνησης, επαναλαμβάνοντας το πάγιο αίτημα για ένα οδικό άξονα από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο κ. Κεφαλογιάννης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΠΕΔ, Γιάννη Κουράκη, και συμφώνησαν να υπάρξει συνάντηση για πλήρη ενημέρωση όσον αφορά στην πορεία των διαδικασιών του έργου.

Ο δήμαρχος Σητείας


Την ίδια ώρα ανοιχτό για τη Σητεία παραμένει το θέμα του ΒΟΑΚ, αφού μέχρι και σήμερα δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι προθέσεις του Υπουργείου Υποδομών για το αν τελικά θα φτάσει στη Σητεία.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Σύμφωνα με το δήμαρχο Σητείας, Γιώργο Ζερβάκη, «ο κόσμος περιμένει τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για το ΒΟΑΚ. Είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να γίνει τώρα η άρση του αποκλεισμού της Σητείας από την υπόλοιπη Κρήτη μέσω του ΒΟΑΚ. Είμαστε προσηλωμένοι ως κοινωνία σε αυτό το στόχο».

«Ζητάμε ένα σύγχρονο δρόμο αντάξιο των προσδοκιών αλλά και των αναγκών που έχει η περιοχή, ενόψει μάλιστα και των μεγάλων τουριστικών επενδύσεων που έχουν δρομολογηθεί».


Σχετικά άρθρα

Back to top button