Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧανιά: Θα επεκταθούν τα τραπεζοκαθίσματα των επιχειρήσεων εστίασης

Χανιά: Θα επεκταθούν τα τραπεζοκαθίσματα των επιχειρήσεων εστίασης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Κατά 40% αποφάσισε ο δήμος Χανίων, να επιτρέψει να επεκταθούν τα τραπεζοκαθίσματα των επιχειρήσεων εστίασης κ.α , στο Ενετικό Λιμάνι , όταν ξανανοίξουν , ως μέτρο στήριξης τους , όπως δηλώνει ο δήμαρχος της πόλης.

Σ΄ανακοίνωση του , αναφέρει ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε συνεχείς διαβουλεύσεις με την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία. Μενδώνη, την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων, κυρία Παπαδοπούλου αλλά και στενή συνεργασία με τους βουλευτές του Ν. Χανίων κ. Βολουδάκη και την κυρία Μπακογιάννη, για την εξεύρεση μιας λύσης «που θα ανακουφίσει περαιτέρω τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Ενετικό Λιμένα, προχωράμε σε νέα μέτρα ενίσχυσης των επιχειρήσεων».

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με τον ίδιο , αποτέλεσμα αυτών των διαβουλεύσεων, ήταν ν’ αυξηθεί ο παραχωρούμενος χώρος κατά 40% από τον ισχύοντα προβλεπόμενο παραχωρούμενο χώρο και εγκεκριμένο από τον Κ.Α.Σ (Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου) των 4.550 τ.μ. Η αύξηση του παραχωρουμένου χώρου θα ισχύσει για την φετινή τουριστική περίοδο και μέχρι τις 31/10/2020.

apostolakis adv 2

Παράλληλα, ο Δήμος Χανίων προχωρά σε μείωση κατά 50% συνολικά των τελών παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου για το 2020, ενώ παράλληλα ορίζει την καταβολή των τελών του 2020 σε τρεις δόσεις ώστε οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες να μην επιβαρυνθούν με εφάπαξ καταβολή του ποσού αυτού.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble