ΚΡΗΤΗ

Χανιά | Νέα αποδυτήρια στις παραλίες

Στην αντικατάσταση των παλαιών, φθαρμένων με νέα αποδυτήρια, σε παραλίες, προχωρούν το τελευταίο διάστημα τα συνεργεία του Δήμου Χανίων, ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου.

Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού, σάρωσης και οριοθέτησης των παραλιών από τα συνεργεία του Δήμου, σε όλο το παραλιακό τμήμα, ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης των ανακατασκευασμένων ξύλινων αποδυτηρίων, ενώ στη συνέχεια θα τοποθετηθούν νέα διπλά καλαθάκια απορριμάτων και ανακύκλωσης και θα στρωθούν οι ξύλινοι διάδρομοι για την προσέγγιση στη θάλασσα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι παρεμβάσεις έχουν ξεκινήσει ήδη στις παραλίες Σταυρού και Τερσανά στο Ακρωτήρι, στη Νέα Χώρα, ενώ θα αντικατασταθούν και οι εγκαταστάσεις στο σύνολο των παραλιών του Δήμου.

Όπως επισημαίνουν σε κοινή δήλωσή τους οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, Γιάννης Νικηφοράκης και Μιχάλης Τσουπάκης, στόχος είναι φέτος να υπάρξει η μέγιστη δυνατή μέριμνα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και η καλύτερη εικόνα και χρήση από τους πολίτες στις παραλίες του Δήμου.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button