Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧανιά | Μέσω instagram η τουριστική προβολή του δήμου

Χανιά | Μέσω instagram η τουριστική προβολή του δήμου

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Την αξιοποίηση του Instagram για την τουριστική προβολή του Δήμου Χανίων ανακοίνωσε σήμερα η δημοτική Αρχή. Όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιάννης Γιαννακάκης, ο δήμος παραδίδει τα «κλειδιά» του Instagram σε πολίτες που θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποτυπώνουν εικόνες και να περιγράφουν ιστορίες μέσα από τη δική τους ματιά.

Παρουσιάζοντας τη συγκεκριμένη δράση, ο κ. Γιαννακάκης ανέφερε ότι «η τεχνολογία έχει δώσει εργαλεία και στην τουριστική προβολή. Τα κοινωνικά δίκτυα είναι πλέον εργαλεία προβολής δράσεων και ενός τόπου. Σαν δήμος, έχουμε αποφασίσει να επενδύσουμε στο ψηφιακό περιβάλλον ενισχύοντας την ψηφιακή μας φαρέτρα».

mechanical adv 2021

Μέσα από τη δράση που ανακοινώθηκε, οι πολίτες θα μπορούν μέσω της επίσημης σελίδας του δήμου στο Instagram να περιγράφουν την πόλη μέσα από τη δική τους σκέψη και ματιά.

apostolakis adv 2

Οι δικλίδες ασφαλείας που υπάρχουν διασφαλίζουν ότι θα υπάρχει απόλυτος έλεγχος στα όσα βγαίνουν στον «αέρα», ενώ παράλληλα γίνεται προσεκτική επιλογή όσων θα έχουν το δικαίωμα πρόσβασης.

Σύμφωνα με τον ειδικό συνεργάτη του δήμου για θέματα Τουρισμού, Νίκο Αλεξάκη, «η αξιοποίηση του ψηφιακού στοιχείου έχει μεγάλη βάση στην προσπάθεια για τουριστική προβολή των Χανίων».

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αυτή την προσπάθεια μεγάλο ρόλο διαδραματίζει και ο άνθρωπος, που αποτελεί σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα των δράσεων για την τουριστική προβολή.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης μίλησαν και οι πρώτοι πολίτες εθελοντές που θα συμμετάσχουν στη δράση, οι οποίοι έκαναν λόγο για μία σημαντική πρωτοβουλία που δίνει ώθηση στο τουριστικό προϊόν των Χανίων.

zygos gif 2020b