Κυριακή, 11 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧανιά: Ιδιαίτερος ο στολισμός στο Ενετικό Λιμάνι - Ελληνικό και όμορφο

Χανιά: Ιδιαίτερος ο στολισμός στο Ενετικό Λιμάνι – Ελληνικό και όμορφο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Δήμος Χανίων, στο πλαίσιο του φετινού σχεδιασμού για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό στις περιοχές του, αναλαμβάνει να πλημμυρίσει με φως τα Χανιά για τη φετινή ιδιαίτερη εορταστική περίοδο.

Το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων φωτίζεται για πρώτη φορά από τα ιστιοφόρα σκάφη που είναι δεμένα στις προβλήτες του. Τα κατάρτια τους σχηματίζουν μια φωτεινή αλυσίδα που δημιουργεί ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Τις επόμενες ημέρες, θα τοποθετηθούν και επιπλέον στολίδια και διαδραστικές εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από Χανιώτες και θα φέρουν το γιορτινό κλίμα σε όλο τον Δήμο, τηρώντας παράλληλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία.

mechanical adv 2021

Ο φετινός στολισμός έχει σύνθημα #madeinChania και έχει στηριχθεί στη συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου και τοπικών επαγγελματιών, που εργάστηκαν από κοινού για τη σχεδίαση, κατασκευή και τοποθέτηση των στολιδιών σε όλες τις περιοχές.

apostolakis adv 2

Έτσι, οι υπηρεσίες σε κοινό συντονισμό με όλα τα νομικά πρόσωπα και τις δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Χανίων, θα προσφέρουν ένα πρωτοποριακό και συνάμα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ώστε τα φετινά Χριστούγεννα, αν και διαφορετικά από άλλες χρονιές, να μη χάσουν τη λάμψη και το φως που τους αρμόζουν.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble