ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χανίων στην πλατεία Κατεχάκη στο Παλιό Λιμάνι Χανίων.

Η τελετή ορκωμοσίας έγινε για πρώτη φορά σε ανοιχτό χώρο σε μια κίνηση συμβολισμού, καθώς όπως σημείωσε ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, «πρόκειται για μια νέα αντίληψη που θέτει σε προτεραιότητα τα ζητήματα του δημόσιου χώρου, της διαφύλαξης και ανάδειξης του μοναδικού ιστορικού και αρχιτεκτονικού πλούτου των Χανίων».

caffeine adv2020b

Όπως τόνισε ο κ. Σημανδηράκης «θα εργαστούμε χωρίς αποκλεισμούς με διάθεση συνεργασίας για το καλό των Χανίων. Ο «Κλεισθένης», αποτελεί ένα νομοθέτημα που επιβάλλει συναινέσεις αλλά εμείς αποτελούμε μια καινούρια δημοτική Αρχή που επιθυμεί συναινέσεις».

Παράλληλα επεσήμανε πως «διεκδικούμε να είμαστε πρωτοπόροι σε θέματα δημόσιου χώρου, με τη διασύνδεση του πολιτισμού και της παιδείας, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και μια σειρά θεμάτων που θα αξιοποιήσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα που έχει ο δήμος Χανίων».

neratzoulis neo

Τέλος ο δήμαρχος Χανίων εξέφρασε την ευχή ότι θα δικαιώσει όλους εκείνους τους ανθρώπους που πίστεψαν στο νέο όραμα που κομίζει για το Δήμο Χανίων και σε τέσσερα χρόνια θα παραδώσει ένα δήμο καλύτερο από αυτό που παραλαμβάνει.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button