Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑπό πού ήρθε στη Σούδα το «Αϊζενχάουερ»;

Από πού ήρθε στη Σούδα το «Αϊζενχάουερ»;

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο ήρθε στην Κρήτη αφού ολοκλήρωσε κοινή άσκηση με τις τουρκικές ναυτικές δυνάμεις νότια της Ρόδου. Ενα γεγονός που αποκρύπτεται από τα πανηγυρίζοντα συνήθως στα κανάλια κυβερνητικά στελέχη σε σχέση με την επίσκεψη του αεροπλανοφόρου «Αϊζενχάουερ» είναι η προέλευση και ο σκοπός του ταξιδιού του αμερικανικού μεγαθήριου.

Δεν θα ακούσουμε όμως το πλήρες ρεπορτάζ, ότι δηλαδή το συγκεκριμένο πλοίο έφτασε στην Κρήτη έπειτα από κοινή άσκηση που πραγματοποίησε με τουρκικές ναυτικές δυνάμεις στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ρόδου. (Από εκεί οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στους λογαριασμούς του ΝΑΤΟ, αλλά και του τουρκικού επιτελείου ναυτικού).

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το «Αϊζενχάουερ» μαζί με την τουρκική φρεγάτα TCG Gemlik πραγματοποίησαν από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου ασκήσεις διέλευσης και επικοινωνίας με συμμετοχή πολεμικών αεροσκαφών που συνδέονται με την τουρκική Διοίκηση Αεροπορίας. Με λίγα λόγια, οι Aμερικανοί παίζουν και με τις δύο χώρες αναλόγως με τα συμφέροντά τους, ενώ εμείς πουλάμε εθνική υπερηφάνεια σε πανηγυρικούς τόνους, εν όψει και των εορτασμών για τα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας μας.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble