Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΆμεση καταγραφή ζημιών και αποζημίωση ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Χερσονήσου

Άμεση καταγραφή ζημιών και αποζημίωση ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Χερσονήσου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Άμεση καταγραφή των ζημιών και έναρξη των διαδικασιών αποζημίωσης στους πληγέντες ζητά σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Χερσονήσου μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που για τρίτη φορά σε διάστημα 20 ημερών έπληξε την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η διοίκηση του Συλλόγου σημειώνει τα εξής:

mechanical adv 2021

“Ο Δήμος Χερσονήσου, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις για τρίτη φορά σε διάστημα ενός μήνα βίωσαν έντονα καιρικά φαινόμενα, χαρακτηρισμένα μετεωρολογικά ως “θεομηνίες”. Πριν καν προλάβουν οι δημότες και επιχειρηματίες να εκτιμήσουν το μέγεθος των ζημιών της χαλαζόπτωσης της 20ης του Οκτώβρη και της έντονης βροχόπτωσης στις 7 Νοέμβρη, ήρθαν οι έντονες βροχοπτώσεις στις 9 και 10 στον ίδιο μήνα να προκαλέσουν ακομα μεγαλύτερα προβλήματα και ανυπολόγιστες καταστροφές.

apostolakis adv 2

Καλούμε την πολιτεία, σύμφωνα με το άρθρο 36 ν 2459\1997(Α1) και το άρθρο τεσσαρακοστό πέμπτο του ν 4737\20(Α΄204), να πραγματοποιήσουν άμεσες ενέργειες για την απογραφή των ζημιών με σκοπό την γρήγορη και άμεση οικονομική στήριξη.

Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να αιτηθούν και να δηλώσουν στη σελίδα του Δήμου οτι επλήγησαν οι κατοικίες και τα νοικοκυριά, ώστε ο Δήμος να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

Οι επιχειρήσεις που επλήγησαν  εντός του Δήμου Χερσονήσου θα μπορούν επίσης να δηλώσουν τις ζημιές στον Εμπορικό σύλλογο ή και στην Περιφέρεια άμεσα.

Ο Εμπορικός σύλλογος Δήμου Χερσονήσου σε συννενόηση με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου, Κο Αλιφιεράκη,  πραγματοποιεί ενέργειες για τη διάθεση πραγματογνώμονα, ώστε να γίνει ο απολογισμός, εφόσον ζητηθεί.

Πρωτόγνωρες οι καταστάσεις που βιώνουμε! Ο Πρόεδρος, Τρευλάκης Λευτέρης, και το Διοικητικό συμβουλίου του Εμπορικού συλλόγου Δήμου Χερσονήσου δηλώνουν την συμπαράσταση τους στους πληγέντες και παραμένουμε στη διάθεσή των συναδέλφων για οποιαδήποτε δυνατή βοήθεια και διευκρίνιση”.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble