ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι για το 2019

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα στον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης. Η πιο κατανυκτική μέρα για τους ορθόδοξους και ως την «Ακολουθία των Παθών».

Αγιος Νικόλαος: Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι για το 2019 2

Όλα έτοιμα, καθαρά, το κλίμα που επικρατεί στην πόλη είναι πασχαλινό καθώς έκανε και την εμφάνιση του το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2019.

Πρόκειται για το ισραηλίτικο κρουαζιερόπλοιο Crown Iris μήκους 207 μέτρων, το οποίο για φέτος θα κάνει την διαφορά δένοντας στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου 13 φορές.

Αγιος Νικόλαος: Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι για το 2019 3

Με σχετική ενημέρωση χθες ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου κ. Γιώργος Μπαρμπούνης ανέφερε: «Το ελεύθερο πάρκινγκ, που βρίσκεται στο λιμάνι Αγίου Νικολάου (άγαλμα της Ευρώπης), τη Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου θα παραμείνει κλειστό για το κοινό, μετά από απόφαση του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου, λόγω της άφιξης του πρώτου κρουαζιερόπλοιου, για λόγους ασφαλείας. Εναλλακτικά θα επιτραπεί η στάθμευση οχημάτων στο χώρο δίπλα στο Λιμεναρχείο»

Αγιος Νικόλαος: Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι για το 2019 4CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close