Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Κυκλοφοριακή αγωγή στους μαθητές των σχολείων από Δευτέρα 7...

Αγιος Νικόλαος | Κυκλοφοριακή αγωγή στους μαθητές των σχολείων από Δευτέρα 7 Ιουνίου

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου κ. Μακράκη Εμμανουήλ επισκέφτηκαν σήμερα Δευτέρα 31-5-2021 ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου Αστυνόμος Β΄ κ. Ζερβάκης Πέτρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Ν. Λασιθίου κ. Στεφανάκης Αντώνιος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου κ. Ορφανάκης Βασίλειος, εκπροσωπώντας το Δήμο Αγίου Νικολάου.

Με θέμα συζήτησης την συνεργασία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου με τον Δήμο Αγίου Νικολάου, την Τροχαία Αγίου Νικολάου και την Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Ν. Λασιθίου ως προς την προώθηση της κυκλοφοριακής αγωγής στους μαθητές των σχολείων της περιοχής μας μέσω της δράσης «Κυκλοφορώ…Συνειδητά» που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Αγίου Νικολάου, από την Δευτέρα 7 Ιουνίου έως την Παρασκευή 18 Ιουνίου.

mechanical adv 2021

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δράσης, οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Αγίου Νικολάου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, μέσα από τέσσερις διαφορετικούς σταθμούς εκπαίδευσης. Είναι γνωστό ότι από τα πρώτα νηπιακά χρόνια οι πληροφορίες καταγράφονται ανεξίτηλα στον παιδικό εγκέφαλο. Τα παιδιά μαθαίνουν από εικόνες-παραδείγματα και διαπαιδαγωγούνται ανάλογα. Εικόνες με οδηγούς χωρίς ζώνες, που μιλούν στο κινητό, που παραβιάζουν σηματοδότες, που φέρονται με αγένεια ή επιπολαιότητα, μοτοσικλετιστές χωρίς κράνος κ.α.

apostolakis adv 2

Προσδοκούμε να αλλάξουμε στο μέλλον με στόχο να γαλουχήσουμε μια νέα γενιά ευσυνείδητων οδηγών!

zygos gif 2020b