ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Επιστρέφουν στα καθήκοντα τους οι αντιδήμαρχοιΤην Κυριακή το απόγευμα επέστρεψε στο σπίτι του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, παίρνοντας εξιτήριο από την Κλινική «covid» του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, όπου νοσηλεύτηκε την περασμένη εβδομάδα, λαμβάνοντας φαρμακευτική  αγωγή με αντιβίωση για αποκατάσταση των αλλοιώσεων που είχαν εντοπιστεί στους πνεύμονες, λόγω του ιού.

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός δήλωσε ότι, αισθάνεται καλά και ότι θα παραμείνει στην οικία του την εβδομάδα αυτή, λαμβάνοντας για 4 μέρες συγκεκριμένη αγωγή, που του υπέδειξαν οι θεράποντες ιατροί.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όσον αφορά, τη διοίκηση του Δήμου, με τις επαφές που είχε με τους Αντιδημάρχους Χάρη Αλεξάκη και Θωμά Χαριτάκη – οι οποίοι είναι και οι κατά σειρά αναπληρώνοντες τον ίδιο εν απουσία του – θα δώσουν το «παρών» σήμερα στο Δήμο. Ο κ. Χαριτάκης μετέβαινε από την περασμένη εβδομάδα στο Δήμο. Αύριο θα είναι η πρώτη μέρα παρουσίας του κ. Αλεξάκη στο Δημαρχείο, τηρώντας πάντα τις οδηγίες των ιατρών του ΕΟΔΥ και τα μέτρα προστασίας για τον ιό.

Αν εξασφαλιστεί  η τακτική παρουσία και των δύο αντιδημάρχων στο Δήμο, όσο ακόμη διάστημα ο Δήμαρχος θα απουσιάζει, τότε, όπως είπε ο κ. Ζερβός θα προβεί σε ανάκληση της απόφασής του με την οποία όρισε τη δημοτική σύμβουλο Δέσπω Καρνιαδάκη ως δημαρχεύουσα. Σήμερα ο Δήμαρχος θα έχει σχετική τηλε-συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιάννη Στεφανάκη για το συντονισμό της λειτουργίας του Δήμου τις προσεχείς ημέρες.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button