Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Επιστρέφουν στα καθήκοντα τους οι αντιδήμαρχοι

Αγιος Νικόλαος: Επιστρέφουν στα καθήκοντα τους οι αντιδήμαρχοι

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Την Κυριακή το απόγευμα επέστρεψε στο σπίτι του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, παίρνοντας εξιτήριο από την Κλινική «covid» του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, όπου νοσηλεύτηκε την περασμένη εβδομάδα, λαμβάνοντας φαρμακευτική  αγωγή με αντιβίωση για αποκατάσταση των αλλοιώσεων που είχαν εντοπιστεί στους πνεύμονες, λόγω του ιού.

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός δήλωσε ότι, αισθάνεται καλά και ότι θα παραμείνει στην οικία του την εβδομάδα αυτή, λαμβάνοντας για 4 μέρες συγκεκριμένη αγωγή, που του υπέδειξαν οι θεράποντες ιατροί.

mechanical adv 2021

Όσον αφορά, τη διοίκηση του Δήμου, με τις επαφές που είχε με τους Αντιδημάρχους Χάρη Αλεξάκη και Θωμά Χαριτάκη – οι οποίοι είναι και οι κατά σειρά αναπληρώνοντες τον ίδιο εν απουσία του – θα δώσουν το «παρών» σήμερα στο Δήμο. Ο κ. Χαριτάκης μετέβαινε από την περασμένη εβδομάδα στο Δήμο. Αύριο θα είναι η πρώτη μέρα παρουσίας του κ. Αλεξάκη στο Δημαρχείο, τηρώντας πάντα τις οδηγίες των ιατρών του ΕΟΔΥ και τα μέτρα προστασίας για τον ιό.

apostolakis adv 2

Αν εξασφαλιστεί  η τακτική παρουσία και των δύο αντιδημάρχων στο Δήμο, όσο ακόμη διάστημα ο Δήμαρχος θα απουσιάζει, τότε, όπως είπε ο κ. Ζερβός θα προβεί σε ανάκληση της απόφασής του με την οποία όρισε τη δημοτική σύμβουλο Δέσπω Καρνιαδάκη ως δημαρχεύουσα. Σήμερα ο Δήμαρχος θα έχει σχετική τηλε-συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιάννη Στεφανάκη για το συντονισμό της λειτουργίας του Δήμου τις προσεχείς ημέρες.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble