Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗ4 κινητές μονάδες υγείας για την διάγνωση του κορωνοϊού στο νομό Λασιθίου

4 κινητές μονάδες υγείας για την διάγνωση του κορωνοϊού στο νομό Λασιθίου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Για την κατανομή των 28 κινητών μονάδων υγείας στις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης μίλησε, για πρώτη φορά, η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρερειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη.

Σύμφωνα με το πλάνο του Εθνικού Οργανισμού Υγείας, 12 κινητές μονάδες θα ενεργοποιηθούν στο Ηράκλειο, 4 στο Λασίθι, 4 στο Ρέθυμνο και 8 στα Χανιά. Οι μονάδες αυτές θα αναλάβουν δράση με τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ το επόμενο διάστημα της σταδιακής απελευθέρωσης από τα περιοριστικά μέτρα, προκειμένου να αποτυπωθεί η διασπορά του ιού αλλά και η υγειονομική εικόνα του πληθυσμού του νησιού, αναφορικά με τα αντισώματα.

mechanical adv 2021

Στην Κρήτη η διενέργεια μαζικών διαγνωστικών εξετάσεων της «επόμενης ημέρας», θα γίνει, όπως όλα δείχνουν μέχρι σήμερα, με φόντο τα μηδενικά θετικά επιβεβαιωμένα περιστατικά. Το νησί διανύει ήδη την τέταρτη εβδομάδα που είναι «καθαρό» από κρούσματα, καθιστώντας το τη μοναδική ευρωπαϊκή περιφέρεια που είναι απαλλαγμένη από περιστατικά διαγνωσμένα με τον ιό.

apostolakis adv 2

Όπως διευκρίνισε η κ Μπορμπουδάκη αυτό δε σημαίνει ότι, αυτήν τη στιγμή, έχει «ξεριζωθεί» ο ιός από το νησί αλλά, ότι κανένα από τα 20 με 25 περιστατικά που εξετάζονται σχεδόν καθημερινά στα νοσοκομεία της Κρήτης δεν έχει ανιχνευτεί ως θετικό σε αυτόν.

Η 7 Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να δηλώνει την ετοιμότητά της εν όψει και των  αυξήσεων σε αφίξεις πτήσεων εσωτερικού το επόμενο διάστημα, προβάλλοντας ως αποδεικτικό στοιχείο πρόληψης την αύξηση των νοσοκομειακών κλινών  από  41 που ήταν πριν από δύο μήνες, σε 61 σήμερα και την ενίσχυση του αριθμού τους σε μελλοντικό χρόνο.

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble