Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Τα Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου «Στην Πράξη»

BOX CAFE
DROP Cafe Palermo TECH HUB

«Εκπροσωπώ μια νεότερη γενιά ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης που θέλει και είναι έτοιμη να παραλάβει τη σκυτάλη, ως η επόμενη δημοτική αρχή του Αγίου Νικολάου. Δεν πιστεύω σε τερτίπια τεχνητής πόλωσης και όξυνσης, μέσα από μια στείρα αντιπαράθεση με τους ανθυποψήφιους.

Όλοι μαζί, δίνουμε τη μάχη, πόρτα – πόρτα, γειτονιά – γειτονιά, χωριό με χωριό, για να φέρουμε περισσότερους συμπολίτες κοντά μας. Γιατί έχουμε με το έργο μας αποδείξει ότι μπορούμε. Γιατί συνδυάζουμε το δυναμισμό της νέας γενιάς, με την εμπειρία της παλαιότερης. Γιατί γνωρίζουμε όχι απλώς τι πρέπει να γίνει αλλά και πώς μπορεί να γίνει. Γιατί εκφράζουμε όλη την κοινωνία του Αγίου Νικολάου. Στις εκλογές του Οκτωβρίου, ψηφίζουμε για έναν καλύτερο δήμο, «στην Πράξη»!

Mechanical Solutions

Με αυτά τα λόγια, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης – επικεφαλής του συνδυασμού «στην Πράξη», κάλεσε τους πολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου δώσουν μαζί τον αγώνα μέχρι τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου, για ένα ελπιδοφόρο, πιο ανθρώπινο, πιο αποτελεσματικό αύριο για τον τόπο μας.

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού (στην οδό Σοφ. Βενιζέλου, απέναντι από τον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας) παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, φίλοι, μέλη του συνδυασμού, δημότες που συστρατεύονται και στηρίζουν τον Χάρη Αλεξάκη και την πρόταση του συνδυασμού, για μια σταθερή, παραγωγική, πιο ανθρώπινη συνεργασία, που θα φέρει το Δήμο στη θέση που του αξίζει.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Αλεξάκης παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες και τις βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού του, από τον πολεοδομικό και τον χωροταξικό σχεδιασμό και την κοινωνική αλληλεγγύη, μέχρι τις εκπαιδευτικές υποδομές, την οδοποιία, την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Όπως σημείωσε, «η διαχείριση ενός δήμου, δεν προσφέρεται για παιχνίδια εξουσίας, δεν χωρά μικροπολιτικά βολέματα, ούτε θεωρητικές ασκήσεις επί χάρτου. Η διοίκηση ενός δήμου θέλει γνώσεις, εμπειρία, διάθεση χρόνου και ψυχής. Χρειάζεται ηγεσία και ομάδα, που να συνδυάζει τέτοιες ποιότητες. Σε αυτόν τον αγαπημένο τόπο, στον Δήμο μας, είμαστε λίγο – πολύ όλοι γνωστοί».

Αναφερόμενος στους άλλους συνδυασμούς, που επίσης διεκδικούν τη δημοτική αρχή, τόνισε: «Δεν πιστεύω σε τερτίπια τεχνητής πόλωσης και όξυνσης, μέσα από μια στείρα αντιπαράθεση με τους ανθυποψήφιους. Εκείνοι που μεταχειρίζονται ξεπερασμένα κόλπα για να μαζέψουν μερικές ψήφους, από εραστές του διχασμού της τοπικής κοινωνίας, δεν ομολογούν παρά τον πανικό τους. Φοβούνται τη νηφάλια απόφαση των δημοτών του Αγίου Νικολάου στην κάλπη του Οκτώβρη. Δεν τους ακολουθούμε στην οδό της απώλειας».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Παραμένουμε ουσιαστικοί, αληθινοί και σας κοιτάμε κατάματα, με καθαρό βλέμμα. Τούτος ο τόπος αξίζει να τολμήσουμε παραπάνω, να τον αγαπήσομε πιο πολύ, να τον κάνουμε καλύτερο και μαζί του να γίνουμε και’ μεις πιο σωστοί πολίτες, για να τον αξίζουμε. Δυο βδομάδες έμειναν, μέχρι την ημέρα της κρίσιμης απόφασης και της επιλογής του δημότη. Ζητούμε την εμπιστοσύνη και την εντολή σας για την επόμενη μέρα».

Εκ του Γραφείου Τύπου


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button