Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Αντώνη Μαυρή

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Έπειτα από τα επίσημα εκλογικά  αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου 2023 για το Δήμο Αγίου Νικολάου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που τιμήσατε την Ενωτική Κίνηση Πολιτών και τον επικεφαλής της Μανώλη Μενεγάκη, αναδεικνύοντας τον συνδυασμό μας πρώτο με ποσοστό 53,16 %.

Η ευθύνη απέναντι σας τεράστια, όσο και η εμπιστοσύνη που δείξατε προς το πρόσωπό μου, τιμώντας το· με την ψήφο σας, και δίνοντάς μου την ευκαιρία να βρίσκομαι στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Νικολάου μετά την καθαρή νίκη της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών, ώστε να υπηρετήσω τον τόπο που μεγάλωσα, ζω και αγαπώ. Νιώθοντας το βάρος αυτής της ευθύνης και γνωρίζοντας την σοβαρότητα της αποστολής μας, υπόσχομαι να μην προδώσω την εμπιστοσύνη αυτή και να εργαστώ για τα συμφέροντα του Δήμου μας.

NOVA

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον νέο Δήμαρχο, Μανώλη Μενεγάκη, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, να τον συγχαρώ για την εκλογή του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα! Ο Μανώλης Μενεγάκης ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε, σχεδίασε και ενέπνευσε όλο αυτό το εγχείρημα, ώστε να πραγματοποιηθεί από εμένα και τους συνυποψήφιούς μου ένας έντιμος και πολιτισμένος αγώνας.

Ταυτόχρονα, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιούς μου· εκλεγμένους ή μη, στον συνδυασμό Ενωτική Κίνηση Πολιτών, για τον όμορφο και άκρως επιτυχημένο αγώνα που κάναμε με περισσή συνέπεια και ζήλο, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη μας για τον τόπο και την κοινή αγωνία μας για την επόμενη ημέρα. Η προσωπική συμβολή όλων σε αυτόν τον αγώνα ήταν ιδιαιτέρως σημαντική όπως και ο ρόλος τους στην εκλογική διαδικασία.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Δεσμεύομαι απέναντι στην οικογένειά μου, στους συγγενείς και φίλους που ήταν δίπλα μου κατά την περίοδο αυτή αλλά κυρίως σε κάθε πολίτη του Δήμου Αγίου Νικολάου, ότι θα εργαστώ με ευθύνη και ενότητα, για το καλό του τόπου μας, με μοναδικό μέλημα την πρόοδο του και σκοπό την εξεύρεση λύσεων για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, ενώ θα είμαι πάντα στη διάθεση όλων των συμπολιτών μου.

Παράλληλα, τείνω χείρα φιλίας και συνεργασίας με την πλευρά της μειοψηφίας.

Mechanical Solutions

Η συγκίνηση και η χαρά μου μεγάλη. Το μέγεθος της ευθύνης ακόμη μεγαλύτερο. Σας διαβεβαιώνω ότι μαζί με τον νέο Δήμαρχο Μανώλη Μενεγάκη και την ομάδα των εκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων, έχουμε ήδη ξεκινήσει να εργαζόμαστε για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, ώστε την 1η Ιανουαρίου 2024 που θα αναλάβουμε τη Δημοτική αρχή να είμαστε έτοιμοι να θέσουμε τις βάσεις εφαρμογής του.

Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό,

Αντώνης Μαυρής


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο