ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

«Συνεργασία Δημοτών»: 6 νέοι υποψήφιοι με τον Θωμά Χαριτάκη

H Κατερίνα Μάμου υποψήφια με τον Θωμά Χαριτάκη

Γεννήθηκα το 1973 και κατάγομαι από τη Μίλατο. Κατοικώ στον Άγιο Νικόλαο από το 2002. Είμαι παντρεμένη με το Σταύρο Καρυωτάκη και έχω μια κόρη δέκα χρονών. Σπούδασα στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απ ́ όπου το 1995 πήρα το πτυχίο της φιλολογίας με ειδίκευση στις κλασσικές σπουδές. Από τότε μέχρι σήμερα εργάζομαι ως φιλόλογος και διατηρώ φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.

Η αγάπη μου για τον τόπο, τη φύση και τον άνθρωπο, η ανάγκη να δημιουργήσουμε μέσω της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μια πόλη που θα είναι κοντά στις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών όλων των κοινωνικών ομάδων πέρα από οικονομικά ή άλλου είδους συμφέροντα αλλά και η πίστη ότι η αποχή από τα κοινά δεν είναι υπεύθυνη πολιτική στάση, με οδήγησαν στη διεκδίκηση της ψήφου των συνδημοτών μου.

Συμπορεύομαι σ ́ αυτή τη διαδρομή με το συνδυασμό «Συνεργασία Δημοτών» με επικεφαλής το Θωμά Χαριτάκη, γιατί νιώθω ότι είναι ένας συνδυασμός που απαρτίζεται από ανθρώπους ηθικούς, έμπειρους και ώριμους, που έχουν συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για τη δημιουργία ενός δήμου που θα προασπίζει την ποιότητα ζωής των δημοτών, θα αποτελεί πόλο έλξης για τον επισκέπτη και θα προάγει τον πολιτισμό και την παράδοση πάντα με ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης και των χωριών μας.


Ο Γιώργος Βάρδας υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 1971 στον Άγιο Νικόλαο, μεγάλωσε στον Κρούστα και κατοικεί στον Άγιο Νικόλαο. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Ανθή Ρουμπελάκη και έχουν δύο παιδιά. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας (ελαιοχρωματιστής – μουσικός).

Διετέλεσε μέλος του συμβουλίου της πρώην κοινότητας Κρούστα (1994-1998), ενώ υπήρξε μέλος του ΔΣ (1995-2000) και Πρόεδρος (2000-2006) του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρούστα. Επί προεδρίας του οργανώθηκε για πρώτη φορά και καθιερώθηκε η Γιορτή του Φτάζυμου.

Αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Κρούστα ως ποδοσφαιριστής για 20 χρόνια (1996-2006). Από το 2014 έως το 2019 ήταν μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΝ. Από το 2019 έως και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας στον Δήμο Αγίου Νικολάου.


Ο Γιάννης Μπρόκος υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Μπρόκος Ιωάννης του Κωνσταντίνου, γεννήθηκα στο Ηράκλειο, κατοικώ στις Τάπες και είμαι επαγγελματίας αγροτοκτηνοτρόφος.

Αποτελώ ιδρυτικό μέλος και κατέχω έως σήμερα το αξίωμα του Προέδρου του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Νομού Λασιθίου. Στο παρελθόν έχω διατελέσει Γραμματέας του Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Κριτσάς καθώς και αντιπρόεδρος για τέσσερα χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Ταπών. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είμαι ενεργός τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητας Κριτσάς. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Μπρόκου και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά, την Νεκταρία, τον Κωνσταντίνο και την Καλλιόπη.

Με εξαιρετικό αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Θωμά Χαριτάκη, έτσι πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές για την δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου, πεπεισμένος ότι μόνο με όραμα και συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί η ανάπτυξη που οφείλει να έχει ο τόπος μας. Επιθυμώ να συμβάλω με κάθε τρόπο και μέσο στην εξέλιξη του Δήμου μας, έχοντας στο επίκεντρο τους πολίτες και τις ανάγκες του, καθώς και την άμεση ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα αναδεικνύοντας τα προβλήματα που ταλανίζουν τους παλιούς και συνάμα τους νέους αγρότες και κτηνοτρόφους.


Ο Γιάννης Κυριακάκης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Γεννήθηκα και ζω στο Σίσι Βραχασίου και είμαι 39 ετών. Είμαι παντρεμένος με την Άννα Σουλαδάκη και είμαστε γονείς ενός 5χρονου αγοριού του Νίκου και αναμένουμε σύντομα το νέο μέλος της οικογένειας μας. Είμαι απόφοιτος του ΤΕΕ Νεαπόλεως και δραστηριοποιούμαι πάνω από 20 χρόνια στον τομέα του τουρισμού. Είμαι απόφοιτος του ΙΕΚ Μετεκπαίδευσης Τουριστικών επαγγελμάτων και είμαι κάτοχος Πιστοποιήσεων επιμόρφωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στον τομέα της εστίασης.

Με τα κοινά ασχολούμαι από μικρή ηλικία. Υπήρξα ένα από τα ενεργά μέλη που καθόρισαν την επανίδρυση του Αναπτυξιακού Συλλόγου Σισίου. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος, Πρόεδρος και εξακολουθώ να είμαι μέλος του Αναπτυξιακού Συλλόγου. Έχω υπάρξει Γενικός Αρχηγός του Αθλητικού Ομίλου Βραχασίου. Είμαι Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βραχασίου «ο Αναύλοχος» και σήμερα κατέχω τη θέση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου.

Συμμετέχω στον συνδυασμό Συνεργασία Δημοτών με το Θωμά Χαριτάκη γιατί πιστεύω στην αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας και στο ότι η ανάπτυξη έρχεται μόνο με πράξεις. Ο Θωμάς Χαριτάκης μου εμπνέει την απόλυτη εμπιστοσύνη ότι μπορεί να γίνει αρωγός στην προσπάθεια ανάπτυξης του τόπου μου, του Βραχασίου, του Σισίου και της Μιλάτου.

Συμμετέχω με ακατάπαυστη όρεξη για να προσφέρω στον τόπο μου ακόμα περισσότερα. Με ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους συγχωριανούς μου και σε όλους όσους με στήριξαν θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να βρεθώ αντάξιος των προσδοκιών τους πάντα με όραμα, ειλικρίνεια, αμεσότητα και θάρρος. Η συμπαράσταση σας είναι απαραίτητη σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Συμμετέχω ακόμα γιατί συνάντησα ανθρώπους με απαράμιλλη όρεξη με τους οποίους μπορώ να μοιραστώ ένα κοινό σύστημα αξιών και ένα κοινό όραμα ανεξάρτητα από το pου προέρχεται ο καθένας. Με κύριο γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου.

Επιθυμία μου είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής στον τόπο μου, να εξασφαλιστεί η αξιοπρεπής καθημερινότητα των συγχωριανών μου, να εξασφαλίσω ότι θα υλοποιηθούν τα μεγάλα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί για τον τόπο μου και να προσφέρω όσο περισσότερα μπορώ για την ανάπτυξη του τόπου μου.


Ο Γιάννης Μαρίνος υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1970 με καταγωγή από την Πελοπόννησο και τα Επτάνησα και το 1981 μετακομίζει στον Άγιο Νικόλαο, όπου και κατοικεί μόνιμα. Πραγματοποιεί τον κύκλο σπουδών του στην Πολυτεχνική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και αποφοιτεί με τον τίτλο του Πολιτικού Μηχανικού.

Από το 1995 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και το 1998, ως συνιδρυτής της ΕΥΡΩΠΛΑΝ, εισέρχεται στον κλάδο του ελεύθερου επαγγέλματος. Έχει υπό την εποπτεία του, το κατασκευαστικό τμήμα της εταιρείας, έχοντας υλοποιήσει αρκετά από τα πιο εμβληματικά κτίρια της Ανατολικής Κρήτης, πάντα σε απόλυτη αρμονία και συνεργασία με το μελετητικό τμήμα της εταιρείας, αλλά και με Αρχιτεκτονικά γραφεία από όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων λειτουργίας της ΕΥΡΩΠΛΑΝ, η εταιρεία γνωρίζει επιτυχίες, διακρίσεις και διεθνείς βραβεύσεις σε Λονδίνο, Μόσχα και συνεχίζει, έως σήμερα, δυναμικά την πορεία της, στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής.

Η κοινωνική του δράση είναι αρκετά έντονη. Ενδεικτικά η συμμετοχή του ως τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου και της ΔΕΥΑΑΝ, της Σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, της επιτροπής κυκλοφορίας, της Λιμενικής επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων. Το 2019 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος, του Δήμου Αγίου Νικολάου και ασκεί καθήκοντα Αντιδημάρχου Έργων και Μελετών.

Είναι παντρεμένος με την Ευτυχία Αποστολάκη, δημόσια υπάλληλο και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την Αλεξάνδρα, την Ελένη και τη Μυρσίνη. Αντλεί ενέργεια από τον αθλητισμό και υπήρξε αθλητής του Ν.Ο.Α.Ν. και συγκεκριμένα της υδατοσφαίρισης. Τα τελευταία χρόνια παίζει ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στις προπονήσεις και στις αθλητικές αποστολές της ομάδας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Α.Ν.


Ο Άγγελος Τζελιλαϊ υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Γεννήθηκα το 2001 στον Άγιο Νικόλαο όπου και ζω. Η καταγωγή των γονιών μου είναι από την Αλβανία. Έχω δύο μεγαλύτερα αδέλφια τον Μιχάλη και τον Μανόλη (ΑΜΕΑ). Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου και είμαι απόφοιτος του Δ.ΙΕΚ Αγίου Νικολάου Τμήμα Προπονητής Αθλημάτων. Από το 2010 ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο όπου την χρονιά του 2015 έως το 2022 αποφάσισα να ασχοληθώ με τον Κλασικό Αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό στον Αθλητικό Όμιλο Λασιθίου (Α.Ο.Λ). Στην πρώτη κιόλας χρόνια το 2015 στην κατηγορία Κ16 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νοτίου Ομίλου κατετάγη 2ος στα 300μ ως ο νεότερος της κατηγορίας.

Το 2016 στο αντίστοιχο αγώνισμα έκανα νέο Ρεκόρ Κρήτης όπου ταυτόχρονα ήταν και η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα και την κατηγορία Κ16. Το 2018 στο Π.Π. και στην κατηγορία Κ20 κατετάγη 2ος με τη σκυταλοδρομία 4*100. Από το 2022 συνεχίζω να βρίσκομαι στον Α.Ο.Λ από διαφορετικό πόστο.
Αποδέχτηκα την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Θωμά Χαριτάκη με τον συνδυασμό “Συνεργασία Δημοτών” , μια πρόταση που δίνει σε εμάς τους νέους το βήμα και τη δυνατότητα να φέρουμε την αλλαγή που χρειάζεται και οραματιζόμαστε προς το καλύτερο για την πόλη μας και τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Με τα εξής χαρακτηριστικά τα οποία απέκτησα με την ενασχόλησή μου με τον κλασικό αθλητισμό (Θέληση-Πίστη-Υπομονή-Επιμονή-Πειθαρχία) ήρθε η στιγμή που πρέπει να αποβάλλουμε κάθε αρνητικότητα που υπάρχει και μας κρατάει πίσω και με σκληρή δουλειά και σωστά αποτελέσματα να φέρουμε την νέα αλλαγή που όλοι επιθυμούμε για το καλό του τόπου μας.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο