Europlan

Xaritakis
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

«Συνεργασία Δημοτών»: 6 νέοι υποψήφιοι με τον Θωμά Χαριτάκη

BOX CAFE
Αλφαβητάρι

Τεντοτεχνική

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Ο Γιώργος Σαρειδάκης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Φίλες και φίλοι,

“IN_AND_OUT

είμαι ο Γιώργος Σαρειδάκης του Νικολάου και της Χρυσούλας. Γεννήθηκα το 1979, ζω και εργάζομαι στον Άγιο Νικόλαο. Είμαι παντρεμένος με την Πόπη Ψύλλου και έχω δύο παιδιά, τη Νεφέλη και τον Νικόλα και ένα αδερφό τον Μανώλη.

Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου, γνωρίζω πολύ καλά την αγγλική γλώσσα και είμαι απόφοιτος Δ. Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης με ειδικότητα «Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου». Μετά το πέρας της στρατιωτικής μου θητείας το 2001 έως και σήμερα εργάζομαι στην καθημερινή εφημερίδα «ΑΝΑΤΟΛΗ» ως Γραφίστας / Υπεύθυνος Ψηφιακής Σελιδοποίησης.

Mechanical Solutions

Με τα κοινά η ενασχόληση μου ξεκίνησε το 2016 από τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Ψαράδων και φίλων Θαλάσσης όπου έως σήμερα για 3η συνεχόμενη φορά επανεκλέγομαι Πρόεδρος. Καταφέραμε να είναι ένας από τους πιο δραστήριους και μεγαλύτερους και ενεργούς συλλόγους Πανελλαδικά με περισσότερα από 250 μέλη και ενεργό δράση.

Η δημιουργία βασικών υποδομών, όπως η ράμπα καθέλκυσης, η υδροδότηση και ο ηλεκτροφωτισμός, καταδεικνύουν την, έως σήμερα, αγαστή συνεργασία με το Δ.Λ.Τ. Σαν Σύλλογος, συμμετέχουμε εθελοντικά σε διοργανώσεις του Δήμου όπως Sup, Cliff Diving, Καλυδώνια, Θαλασσινό καρναβάλι, σκάφη διάσωσης, εθελοντικούς καθαρισμούς κ.α. Μέσα από εκεί μπόρεσα να αποκτήσω σημαντικά εφόδια ζωής όπως πειθαρχία,  ομαδικότητα, συνεργασία με φορείς, προσφορά προς τον συνάνθρωπο και να θέτω υψηλούς στόχους με σκοπό να τους πραγματοποιώ προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των μελών μας και θέλω να συνεχίσω με ακατάπαυστη όρεξη να προσφέρω πολλά περισσότερα.

Είμαι ιδρυτικό μέλος και Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ερασιτεχνικής Αλιείας (Π.Ο.Σ.Ε.Α) με σημαντική δράση και χιλιάδες μέλη. Από το 2017 είμαι πιστοποιημένος εθελοντής αιμοδότης. Οπλισμένος με τη δέσμευση σε ατομικό επίπεδο, καθαρό βλέμμα, αξίες που έλαβα από την οικογένεια μου, ομαδική προσπάθεια, καθώς και με υπομονή και θέληση μιας και η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι εύκολη υπόθεση και απαιτεί αφοσίωση και μεράκι, έλαβα την απόφαση να συμμετάσχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος για τη Δημοτική Ενότητα Αγίου Νικολάου με τον συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ» με επικεφαλής τον κ. Θωμά Χαριτάκη.

Πιστεύω ότι πάντα υπάρχει δυνατότητα να γίνουν καλύτερα τα πράγματα στον Δήμο μας στο επίπεδο του προγραμματισμού και της υλοποίησης των έργων που χρειάζεται η κοινότητα, της συμμετοχής των δημοτών μέσω της διαβούλευσης στις ανάγκες του τόπου τους, της διαφάνειας, του σεβασμού του περιβάλλοντος στην γειτονιά μας που θα μείνει ως κληρονομιά στα παιδιά μας. Χαίρομαι που οι νέοι άνθρωποι της ομάδας μας και ο Θωμάς αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά την εποχή που οι περισσότεροι συμπολίτες μας προτιμούν να μην ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση. Αλλά εξίσου βαρύ είναι και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μου.


Ο Μιχάλης Παπαντώνης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Λέγομαι Μιχάλης Παπαντωνάκης, κατάγομαι από την Ελούντα και τη Λατσίδα. Είμαι παντρεμένος με τη Sinead Courtney Rafferty και έχω ένα γιο 9 ετών.

Δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώ κατάστημα ειδών κινητής τηλεφωνίας και service στην Ελούντα, αλλά και ως επαγγελματίας αγρότης. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από το 2007 ως μέλος του Προοδευτικού Συλλόγου Ελούντας όπου αργότερα εκλέχθηκα Αντιπρόεδρος από το 2009 έως το 2011. Επίσης, είμαι μέλος του Αθλητικού Ομίλου Ελούντας από το 2019 και από το 2022 έχω τη θέση του Αντιπροέδρου. Συμμετέχω ενεργά στις περισσότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μου και στηρίζω όσους συλλόγους μπορώ με κάθε ευκαιρία.

Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι αντικειμενικός, αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με ηρεμία και υπευθυνότητα. Στηρίζω τον συνδυασμό “Συνεργασία Δημοτών” του Θωμά Χαριτάκη γιατί από την πρώτη μας συνομιλία κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι για αυτόν οι λέξεις συνεργασία και διάλογος!


Η Νικολίνα Κοϊνάκη υποψήφια με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Κοϊνάκη Νικολίνα, γεννήθηκα στο Ηράκλειο, μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο και τα τελευταία χρόνια κατοικώ στο Καλό Χωριό. Εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος.

Έχω τελειώσει Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής, Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Εργάστηκα ως καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας μιας και έχω ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά, οπότε δε θα μπορούσαν να με αφήσουν αδιάφορη οι θέσεις του κ. Χαριτάκη ως προς την παιδεία γενικότερα. Είμαι αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλού Χωριού, ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικής ομάδας Πυρασφάλειας Καλού Χωριού και παρούσα σε οποιαδήποτε άλλη εθελοντική δράση. Βοηθάω πάντα με όποιον τρόπο μπορώ σε οποιαδήποτε θέμα προκύπτει με αδέσποτα ζώα και η διάθεση του κ. Χαριτάκη να βρεθεί μια λύση σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα με εντυπωσίασε. Μέσα λοιπόν από όλες αυτές τις δράσεις μου ξέρω καλά πως όταν ένας άνθρωπος έχει τη θέληση βρίσκει και τον τρόπο. Αυτή τη θέληση και διάθεση συνάντησα στο συνδυασμό “Συνεργασία Δημοτών”.


Η Μάρθα Ζίβα υποψήφια με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Μάρθα Ζίβα του Σταύρου και της Μαρίας. Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου και κατοικώ. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος διατροφής και διαιτολογίας με υποτροφία στην ιδιωτική κλινική ‘’Forcilles” στην Γαλλία.

Η εργασιακή μου πορεία ξεκίνησε στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Λασιθίου ως δασκάλα στα παιδιά με ειδικές ανάγκες, στη συνέχεια εργάστηκα στην Περιφέρεια Κρήτης και κατόπιν απασχολήθηκα στον ιδιωτικό τομέα στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών wind. Είμαι παντρεμένη με τον Αρχιπυροσβέστη Νικόλαο Τουτουδάκη και είμαστε γονείς δυο κοριτσιών, της Εμμανουέλας και της Σταυρίνας. Η μεγαλύτερη μου κόρη είναι φοιτήτρια και συμμετέχει εθελοντικά στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης.

Το όραμα μου για τον Δήμο μας είναι ρεαλιστικό και εφικτό, βασίζεται σε έναν Δήμο που αφουγκράζεται, που νοιάζεται, που καινοτομεί προς όφελος του δημότη, με εξωστρέφεια και διαδημοτική συνεργασία, έναν Δήμο της διαφάνειας και της συλλογικότητας με σεβασμό στο κάθε πρόβλημα μικρό ή μεγάλο. Επιθυμία μου είναι ο τόπος μας παράλληλα με τους δημότες του να οδηγηθεί σε ταυτόχρονη πρόοδο και εξέλιξη. Στόχος μου η επαφή και η επικοινωνία με τον δημότη ώστε να αναπτύξουμε και να εξελίξουμε τον Δήμο γύρω από τις ανάγκες του. Πρώτα ο Δημότης.


Ο Σεργκέι Λεάνκα υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Σεργκέι Λεάνκα. Έχω γεννηθεί στην Μολδαβία και από 19 ετών έχω έρθει στον Άγιο Νικόλαο ως οικονομικός μετανάστης. Από τότε ζω και εργάζομαι σε αυτόν τον όμορφο τόπο.

Είμαι παντρεμένος με τη σύζυγο μου Βιορίκα Λεάνκα και έχω τρία παιδιά. Έχω πάρει την ελληνική ιθαγένεια και είμαι εργολάβος οικοδομών και δραστηριοποιούμαι στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας. Όταν έλαβα την πρόσκληση του κ. Χαριτάκη την αποδέχτηκα γιατί εμπιστεύτηκα στο πρόσωπο του, ότι ο Δήμος μας θα γίνει πιο ανθρώπινος προσφέροντάς του αυτό που πραγματικά του αξίζει. Από τη δική μου μεριά θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να επιτευχθεί ο στόχος μας.


Ο Γιάννης Κοκκίνης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Είμαι ο Γιάννης Κοκκίνης, επιχειρηματίας. Κατά καιρούς έχω υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις και έχω προσφέρει στα κοινά του τόπου μας.

Δημοτικός σύμβουλος για 18 χρόνια, πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, πρώην πρόεδρος της ΔΕΤΑΔΑΝ (νυν ΔΑΕΑΝ) και για 2 χρόνια αντιπρόεδρος του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Λασιθίου.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button