ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

«Συνεργασία Δημοτών»: 6 νέοι υποψήφιοι με τον Θωμά Χαριτάκη

Ο Μιχάλης Μαυρικάκης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Γεννήθηκα το 1983 και μεγάλωσα στην Ελούντα από όπου και κατάγομαι. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και μέλος Τ.Ε.Ε. ως Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός από το 2010.

Κατά την διάρκεια των σπουδών ασχολήθηκα ενεργά με τα θέματα που αφορούσαν την Πολυτεχνική Σχολή και ευρύτερα την Πανεπιστημιακή κοινότητα όντας μέλος φοιτητικής παράταξης με σημαντικό έργο. Παράλληλα η ενασχόληση μου με τα πολιτιστικά δρώμενα ήταν δυναμική καθώς διετέλεσα Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Φοιτητών Ξάνθης με διοργάνωση πλήθους δρώμενων που αφορούσαν κυρίως την ανάδειξη και προβολή της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Κρήτης στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μετά τη φοιτητική μου σταδιοδρομία ασχολήθηκα ενεργά με τα κοινά τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα :

-Είμαι αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής νομού Λασιθίου ΤΕΕ-ΤΑΚ και διετέλεσα μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Τ.Ε.Ε. για θέματα Νομού Λασιθίου, συμμετέχοντας ενεργά για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Μηχανικών .
-Είμαι μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Αγ Νικολάου

Είμαι εργαζόμενος στον όμιλο εταιρειών της ΟΤΕ Α.Ε. έχοντας στο βιογραφικό μου κατασκευή πολλών και σημαντικών τηλεπικοινωνιακών έργων σε όλο τον νομό Λασιθίου αλλά και πλήθος ιδιωτικών έργων καθώς εργάζομαι παράλληλα και σαν ιδιώτης Πολιτικός Μηχανικός. Είμαι παντρεμένος με την Αναστασάκη Μάγδα και έχω δύο γιούς, τον Γιώργο και τον Νικόλα.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Αγ. Νικολάου, αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του κ. Χαριτάκη ‘’Συνεργασία Δημοτών’’ .

ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ;

Σε κάθε ερώτηση….. ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι η απάντηση. Προτεραιότητά μου να σας ακούσω και να κατανοήσω τις ανάγκες και τις αγωνίες σας. Θα προσπαθήσω να σταθώ δίπλα σας. Όραμα μου ο σεβασμός στον άνθρωπο που κινείται μέσα σε ένα προσιτό, καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.


Ο Γιώργος Λουκάκης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Λουκάκης Γεώργιος του Δημητρίου και είμαι γεννηθείς το 1990. Είμαι μόνιμος κάτοικος Ελούντας, παντρεμένος με τη δασκάλα Αγγελική Μπαρμπούνη και έχουμε δύο παιδιά. Είμαι απόφοιτος Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον τομέα της Ναυτιλίας, του Τουρισμού και της Εστίασης.

Με πολλή αγάπη συμμετέχω στα κοινά του τόπου μας. Υπήρξα εκλεγμένο μέλος του Προοδευτικού Συλλόγου Ελούντας, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ελούντας και είμαι υπεύθυνος Αιμοδοσίας. Το 2019 εκλέγομαι στο δημοτικό συμβούλιο και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατελώ Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου.

Με βαθιά γνώση των προβλημάτων του τόπου μου και με οδηγό μου την αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, συμμετέχω στη “Συνεργασία Δημοτών” με τον Θωμά Χαριτάκη για ένα αξιοπρεπές μέλλον για τα παιδιά μας.

Με χαρακτηρίζει η αποτελεσματικότητα και η αμεσότητα στην ανάγνωση των προβλημάτων. Δεν πιστεύω σε μαγικές λύσεις, ούτε υπήρξα άνθρωπος μεγάλων λόγων… Με υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και σχολαστικότητα αγωνίζομαι για την ομαλή λειτουργία της πολυσύνθετης παραλιακής ζώνης. Προσωπική πεποίθηση, η “Συνεργασία Δημοτών” με τον Θωμά Χαριτάκη, μπορεί να προχωρήσει τον Δήμο με ασφάλεια σε ένα καλύτερο αύριο με απτό σχέδιο, εμπειρία, χωρίς υπερφίαλες υποσχέσεις και αδόμητες ιδέες…

Στις 8 Οκτώβρη ζητώ τη στήριξή σας με δίκαιη κριτική στο πρόσωπό μου και του συνδυασμού “Συνεργασία Δημοτών” με τον Θωμά Χαριτάκη.


Ο Γιώργος Γουλιδάκης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ο Γιώργος Γουλιδάκης είναι χειρουργός οφθαλμίατρος. Είναι μόνιμος κάτοικος Νεαπόλεως και ιδιώτης ιατρός από το 1996 στην Ιεράπετρα.


Ο Γιώργος Παπατζανάκης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Γεννήθηκα στη Νεάπολη όπου και τελείωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Επαγγελματικό Λύκειο.
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στις κατασκευές αλουμινίου. Από πολύ νέος ασχολούμαι με τα κοινά και συμμετείχα σε διάφορους συλλόγους. Είμαι από τους ιδρυτές του Αγωνιστικού Ομίλου Λασιθίου (ΑΟΛ) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου από το 1991 μέχρι το 1998.

Ήμουν πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Σκινιά από το 1998 μέχρι το 2004 και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΟΔΑΝ από το 1999 μέχρι το 2002 προσπαθώντας να συμβάλλω στην ενίσχυση της ζωής των χωριών μας μέσω του πολιτισμού, ο οποίος πιστεύω ότι αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της ενδοχώρας.

Είμαι πρόεδρος στην τοπική κοινότητα του Σκινιά από το 2014 μέχρι το 2023 και σε συνεργασία με τους κατοίκους της περιοχής προσπαθούμε να διατηρήσουμε ζωντανή την κοινότητα μας. Σε μια εποχή που είναι έντονη η τάση ερήμωσης των μικρών κοινοτήτων είναι σημαντικό ο Δήμος να σχεδιάσει ένα σύνολο δράσεων μέσα από τις οποίες θα αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κάθε τόπου και θα δώσει κίνητρο στους νέους ανθρώπους να μείνουν στον τόπο τους ή να επιστρέψουν σε αυτόν.

Πιστεύοντας ότι με το συνδυασμό “Συνεργασία Δημοτών” και τον υποψήφιο δήμαρχο Χαριτάκη Θωμά θα μπορέσουμε να συμβάλλουμε στην επίτευξη αυτών των στόχων συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία και ζητάω την ενίσχυση των συνδημοτών μου στις 8 Οκτωβρίου.


Ο Γιάννης Βάρδας υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Βάρδας Ιωάννης του Γεωργίου και της Καλλιόπης. Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο και μεγάλωσα λίγο πιο έξω από το Καλό Χωριό στην περιοχή Βαθύ. Η καταγωγή μου μοιράζεται σε δύο πανέμορφα χωριά, τον Κρούστα και την Κριτσά.

Είμαι τελειόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Τμήμα Ηλεκτρονικών και εργάζομαι ως ξενοδοχοϋπάλληλος. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Δατσέρη και έχουμε δυο παιδιά, τη Σοφία και τον Γιώργο. Στο Καλό Χωριό ζω από το 2000 και η ενασχόληση μου με τα κοινά άρχισε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Καλού Χωριού όπου ήμουν Πρόεδρος από το 2015 έως το 2018. Από το 2010 ασχολούμαι με την Ακαδημία της τοπικής ομάδας του Πύργου Καλού Χωριού όπου και είμαι μέλος του Συμβουλίου από το 2018. Το 2019 εκλέχτηκα Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλού Χωριού. Είμαι ιδρυτικό μέλος της Εθελοντική ομάδας Πυρασφάλειας και παρόν σε όλες τις εθελοντικές δράσεις της κοινότητας.

Στη ζωή μου πίστευα πάντα πως όταν ενωθούν άνθρωποι με κοινούς στόχους, τότε σίγουρα θα υπάρχει και αποτέλεσμα. Κάτι αντίστοιχο βρήκα και στον συνδυασμό ‘’Συνεργασία Δημοτών’’ όπου πέρα από την πολύ εποικοδομητική συζήτηση που είχα με τον κ. Θωμά Χαριτάκη, για τα θέματα της κοινότητας αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας ή ακόμα και τα πιο σοβαρά που αντιμετωπίζει η κοινότητα του Καλού Χωριού, βρήκα και ανθρώπους έτοιμους να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την βοήθειά τους με εμπειρία και όραμα για τον τόπο.


Η Ελένη Τσαμπανάκη υποψήφια με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Ελένη Τσαμπανάκη. Γεννήθηκα την πρωτομαγιά του 1966. Τα πρώτα χρόνια της ζωής μου, έζησα στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς, ενώ έως σήμερα ζω και δραστηριοποιούμαι στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.
Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου και στην συνέχεια σπούδασα στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων.

Είμαι συνταξιούχος του Υπουργείου Πολιτισμού. Έχω τρία παιδιά. Κατά τη διάρκεια της σχολικής τους φοίτησης διατέλεσα πρόεδρος και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, στο Λύκειο και στο ΕΠΑΛ. Τα τελευταία οκτώ χρόνια είμαι Γραμματέας στον Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Λασιθίου. Η αγάπη μου για τον Δήμο, η όρεξη για δουλειά με νέες ιδέες, ο σεβασμός στους συμπολίτες μου, η μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας σε πόλη και κοινότητες, μου έδωσαν το κίνητρο για να συμμετάσχω στην εκλογική διαδικασία της 8ης Οκτωβρίου.

Πιστεύοντας ακράδαντα στον άνθρωπο, προσδοκώ με την συνεργασία όλων των δυνάμεων της κοινωνίας, να δω τον τόπο μας και τους δημότες του, να ευημερούν. Δεσμεύομαι να εργαστώ, θέτοντας όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία ενός και μόνο σκοπού, να δημιουργήσουμε από κοινού έναν Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο!

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο