Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

«Στην Πράξη»: Παρουσίαση υποψηφιοτήτων Τοπικού Αγίου Νικολάου

BOX CAFE
DROP Cafe Palermo TECH HUB

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Mechanical Solutions

ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΗ
Ονομάζομαι Μαρία Αλέξη, είμαι απόφοιτη Μηχανικός Περιβάλλοντος του Τμήματος Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος ΤΕ στα Χανιά και έχω εργαστεί επάνω στο πτυχίο μου στον δημόσιο τομέα και ως βοηθός μηχανικού ιδιωτικά. Η συμμετοχή μου “Στην Πράξη” δεν είναι τυχαία. Ο συνδυασμός μας με εκφράζει πλήρως διότι πάντοτε στηρίζομαι και δρω σε πράξεις, δεν στέκομαι σε λόγια και θεωρίες και δεν τα πιστεύω.
Όλοι σε αυτήν την πόλη γνωρίζουμε τον Αλεξάκη Χάρη ο οποίος αποδεδειγμένα εδώ και χρόνια έχει προσφέρει στην πόλη μας πολλά, θυσιάζοντας προσωπικές οικογενειακές στιγμές. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που μου ζητήθηκε να τον ακολουθήσω σ αυτή τη προσπάθεια, γνωρίζω πως είναι άνθρωπος με  αξίες και σεβασμό στο συνάνθρωπό του και ένα χαρακτηριστικό του ισχυρό είναι πως με όλο το δυναμισμό και με την αντικρουόμενη σε αυτόν ευαισθησία που τον χαρακτηρίζει θα αντιπροσωπεύει θετικά την πόλη μας και θα προσπαθεί το μέγιστο καλό για τους συνανθρώπους του, χωρίς έπαρση,  με απλότητα και χαμόγελο πληθώρα νέων ιδεών και γνώσεων που έχει αποτελούν σημαντικό εργαλείο που με τον συνδυασμό “Στην Πράξη” θα πρωτοστατεί για το καλό του τόπου μας.»

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ιωάννη
Γεννήθηκα το 1964, με καταγωγή από την Κριτσά. Είμαι συνταξιούχος Τραπεζικός υπάλληλος.
Διετέλεσα διευθυντής καταστήματος επί 26 χρόνια σε Αθήνα και Κάρπαθο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Με πολλές συμμετοχές σε εκλογικές, αθλητικές και κοινωνικές δράσεις, έχω πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο αποκτώντας γνώσεις κι εμπειρία.
Είμαι εθελοντής Σαμαρείτης του Ερυθρού Σταυρού και μέλος της  κινηματογραφικής λέσχης. Ως ένας άνθρωπος που διακατέχεται από αίσθημα αξιοπρέπειας, δημοκρατίας και υψηλή ευθύνης, θέλω με γνώμονα τις καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας να προσφέρω στον τόπο μας το καλύτερο αύριο που του αξίζει.
Γι αυτό μετέχω κι εγώ στην προσπάθεια του υποψηφίου δημάρχου Χάρη Αλεξάκη μέλος του ψηφοδελτίου της παράταξης «στην ΠΡΑΞΗ».

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΓΙΑΤΖΑΚΗ
Ονομάζομαι Γιατζάκη Κλεοπάτρα , είμαι φοιτήτρια Οινολογίας και Τεχνολογίας ποτών στο ΤΕΙ Δράμας. Κατάγομαι από τον Άγιο Νικόλαο και εργάζομαι ως ξενοδοχοϋπάλληλος ενώ παλαιότερα εργάστηκα στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Σαν άνθρωπος επιζητώ την εξέλιξη ενώ η επαφή της οικογένειας μου με τα κοινά με ενέπνευσε στο να ασχοληθώ και εγώ. Όραμα μου μια πόλη ακόμη πιο όμορφη , πιο λειτουργική και πιο ζωντανή με περισσότερες ευκαιρίες για τους νέους. Η ομάδα «στη Πράξη» και ο επικεφαλής της Αλεξάκης Χάρης έχουν όλα τα εφόδια για να πραγματοποιήσουν αυτό το όραμα που όλοι εμείς οι νέοι έχουμε.

ΚΑΣΣΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ονομάζομαι Γεώργιος Κασωτακης είμαι 21 χρονών και είμαι από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Είμαι φοιτητής φυσικής αγωγής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το καλοκαίρι εργάζομαι στο εστιατόριο της οικογένειας μου στην Ελούντα .Ο λόγος που αποφάσισα να πάρω μέρος στις δημοτικές εκλογές και ιδιαίτερα μαζί με τον συνδυασμό «Στην Πράξη» με επικεφαλή τον Χάρη Αλεξάκη είναι ότι με εξέφρασε η ιδέα ότι η νεολαία πρέπει να λάβει άμεση θέση στην πόλη μας.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΖΟΚΑΡΟΥ
Ονομάζομαι Κοζοκάρου Μιχαήλ, είμαι ένας 27χρονος νέος όπου ζω και δραστηριοποιούμαι στην πανέμορφη πόλη του Αγίου Νικολάου. Έχω εργαστεί  ως τεχνικός οπτικοακουστικών παραγωγών κοντά στα 10 χρόνια και έχω συμμετάσχει σε πληθώρα έργων  από βιντεοκλίπ και μουσικές εκδηλώσεις μέχρι ταινίες, τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές. Η πολύτιμη αυτή εμπειρία μου έχει διδάξει τη σημασία της συνεργασίας, την χαρά της δημιουργίας και της αφοσίωσης στην ποιότητα. Είμαι πεπεισμένος ότι η ανάπτυξη και η βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας είναι θέματα προτεραιότητας. Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο της κοινωνίας του Αγίου Νικολάου αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος  με την παράταξη στην ΠΡΑΞΗ με υποψήφιο δήμαρχο τον Χάρη Αλεξάκη , ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα! Στην από κοινού μας προσπάθεια έχω ως στόχο να προσφέρω τις γνώσεις μου και την αγάπη μου για την τεχνολογία και τον πολιτισμό με σκοπό τη βελτίωση της κοινότητάς μας. Αναζητώ την υποστήριξή σας και την ευκαιρία να εργαστούμε από κοινού για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας, τον Άγιο Νικόλαο.

ΜΑΛΙΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ( ΝΩΤΑ )
Ονομάζομαι Μάλιαρη Νώτα, είμαι μόνιμη κάτοικος Αγίου Νικολάου και έχω ένα γιο. Εργαζόμουν για 15 χρόνια στην Ανώνυμος Ασφαλιστική Εταιρία Διεθνή Ένωσις Α.Ε. και τα τελευταία 5 χρόνια εργάζομαι στην εταιρία Gusto Store στο κατάστημα Soho. Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με τα κοινά αλλά θέλω και εγώ να βοηθήσω όπως μπορώ το τόπο μου. Επέλεξα ν’ ακολουθήσω το Χάρη  Αλεξάκη μιας και μας έχει δείξει τις πράξεις του και θαυμάζω το όραμα του.

ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
Ονομάζομαι Μυλωνάκης Χριστόφορος κατάγομαι και ζω στον Άγιο Νικόλαο έπειτα και από τις σπουδές μου στην Αγγλία. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στο κομμάτι των πωλήσεων  και μέσα από τη καθημερινή μου επαφή με τον κόσμο αποφάσισα ν ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας. Η αλλαγή γενιάς θεωρώ ότι πλέον επιβάλλεται  μιας και χρειαζόμαστε νέες ιδέες και έναν άνθρωπο ο οποίος να έχει τις γνώσεις αλλά κυρίως την όρεξη να τις κάνει πράξη. Έχοντας όλα αυτά υπόψη και θέλοντας να βλέπω το Δήμο μας να κάνει βήματα μπροστά θεωρώ καταλληλότερη επιλογή τον Αλεξάκη Χάρη του οποίου τη πρόταση δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΝΤΑΟΥΛΛΙΑ ΝΤΑΒΙΤ
Ονομάζομαι Νταούλλια Ντάβιτ, γεννήθηκα στην Αλβανία αλλά τα τελευταία 16 χρόνια ζω στον Άγιο Νικόλαο. Εργάζομαι εποχιακά στον τουρισμό και στην εστίαση και σπουδάζω στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Τεχνολογίας και Διοίκησης στα Λακώνια. Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να είμαι με τους φίλους μου, να συμμετέχουμε σε μουσικές εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες και έτσι γνώρισα τον Χάρη. Θα ήθελα μία πόλη που το χειμώνα να είναι ζωντανή, να είναι φιλική στην νεολαία και να δίνει περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό του Χάρη Αλεξάκη γιατί τον αισθάνομαι φίλο μου, γιατί είναι ο μόνος που ασχολείται με τους νέους και γιατί πιστεύω ότι αν βγει δήμαρχος θα μπορέσει να κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα …στην Πράξη.

ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΑΚΟΥ
Ονομάζομαι Παναγάκου Μαίρη και είμαι απόφοιτη του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης ενώ εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα τα τελευταία δύο χρόνια. Μένοντας στον Άγιο Νικόλαο από ενός χρόνου και μεγαλώνοντας εδώ επιθυμώ να βλέπω τη πόλη μας ν’ αλλάζει και να εξελίσσεται. Ο Άγιος Νικόλαος είναι μια πόλη με πολλές δυνατότητες και  θεωρώ ότι ένας νέος άνθρωπος με γνώσεις , όρεξη και όραμα όπως είναι ο Χάρης Αλεξάκης αλλά και αξίες όπως το ήθος , η υπευθυνότητα , η συνεργασία και η τιμιότητα  είναι αυτό που χρειάζεται ο τόπος μας, γι αυτό και αποδέχτηκα τη πρόταση του. Ήρθε η ώρα εμεις οι νέοι να δείξουμε “Στην Πράξη” τι μπορούμε να προσφέρουμε σ αυτή τη πόλη.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
Το όνομα μου είναι Δήμος Παπαθεοδώρου και είμαι παντρεμένος με τη Κουναλάκη Πόπη με την οποία έχουμε αποκτήσει μια κόρη. Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ Τουριστικών και είμαι ιδιοκτήτης Ταξί. Είμαι Γραμματέας του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Δήμου Αγίου Ν ικολάου. Επέλεξα να ακολουθήσω το Χάρη διότι το έργο του έχει φανεί , είναι ηθικός και οραματιστής.

ΣΦΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Ονομάζομαι Σφυρογιαννάκης Εμμανουήλ και κατάγομαι από την Ελούντα. Ζω μόνιμα με την οικογένειά μου στον Άγιο Νικόλαο. Είμαι παντρεμένος με την Χειρακάκη Σοφία του Δημητρίου, στέλεχος του Λιμενικού Σώματος και πατέρας δυο παιδιών.
Είμαι απόφοιτος του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΩΝ και του ΙΕΚ ΓΝΑΝ με ειδικότητα Βοηθού Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας και εργάζομαι στο δημόσιο τομέα ως ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ- ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ.
Στο παρελθόν και για χρονικό διάστημα 20 ετών υπηρέτησα τον τουριστικό κλάδο του τόπου ως ξενοδοχοϋπάλληλος και εργάστηκα στον Οργανισμό Απασχόλησης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΠΡΩΗΝ ΤΕΒΕ) και στα ΕΛΤΑ Νεαπόλεως ως συμβασιούχος.
Η φιλία μου με το Χάρη Αλεξάκη, το ήθος και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, αλλά και η εργατικότητά του που με συνέπεια και προσήλωση ολοκληρώνει αποτελεσματικά το όραμα και τους στόχους του, με έκαναν να αποδεχτώ την πρόσκλησή του ως υποψήφιος Δήμαρχος και να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ως υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου.
Με γνώμονα το αίσθημα προσφοράς που με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και με την πεποίθηση ότι μπορώ να συμβάλλω τα μέγιστα στην συλλογική αυτή προσπάθεια με ενθουσιασμό, μεθοδικότητα και επιμονή με στόχο να δημιουργήσουμε μια πόλη που αξίζει να ζεις, σύγχρονη, αλληλέγγυα, συμπεριληπτική και φιλόξενη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Ονομάζομαι Ταμπουρατζή Καλλιόπη και είμαι μητέρα δύο παιδιών της Μαρίας και του Χαράλαμπου , 22 και 16 χρονών αντίστοιχα. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάληλος και αν και ασχολούμαι πρώτη φορά με τα κοινά του τόπου μας θέλω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στο τόπο μου. Ο Χάρης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος άνθρωπος , τον εκτιμώ και είναι κάτι καινούριο για το τόπο μας.

ΕΣΜΕΡΑΛΝΤΑ ΤΟΠΙ
Ονομάζομαι Τόπι Εσμεράλντα, φέτος αποφοίτησα από το αγγλικό πανεπιστήμιο του Λονδίνου Middlesex University με ειδικότητα την διοίκηση επιχειρήσεων. Προσωρινά μένω στο Λονδίνο και τον τελευταίο καιρό ασκώ την ειδικότητα μου ως μάνατζερ σε μεγάλη αλυσίδα εστιατορίων.
Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο και μεγάλωσα στην Ελούντα. Οι γονείς μου τα τελευταία χρόνια ασχολούνται με την εστίαση και έχουν το εστιατόριο Μεζέ Μεζέ απέναντι από το ΚΤΕΛ Αγίου Νικόλαου.
Με πρόσκληση του Χάρη να ενταχθώ στην ομάδα «Στην πράξη», είμαι διατεθειμένη να προσφέρω ιδέες, απόψεις και να αξιοποιήσουμε οποία ευκαιρία εμφανίζεται προς όφελος των πολιτών. Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από νέα άτομα, με καινοτόμες ιδέες και μια διαφορετική οπτική του κοντινού και μακρινού μέλλοντος.

ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΓΚΑ
Ονομάζομαι Ειρήνη Τσίγκα και γεννήθηκα το 1978 στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Καταγομαι από το Καρπενήσι και έχω μεγαλώσει στο Χουμεριακο Μεραμβέλλου. Ειμαι παντρεμένη με το Νικόλαο Γιακουμάκη και μητέρα δύο παιδιών.
Το 1996 αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Νεάπολης Λασιθίου.Το 1998 αποφοίτησα από τη Νοσηλευτική Σχολή.Εκτοτε, έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και κυρίως στον τουρισμό,ως υπάλληλος υποδοχής . Μιλώ αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Ειμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου Φροντίδας “Παναγία η Παντάνασσα”τρία χρόνια.
Ή επαγγελματική μου εμπειρία,ως ιδιωτική υπάλληλος, αποκτήθηκε με προσωπικό κόπο και διαφάνεια, προσφέροντας μου γνώσεις, εμπειρίες ζωής, αμέτρητες χαρές αλλά και απογοητεύσεις.
Θα σας εκμυστηρευτώ όμως κάτι… εξίσου σημαντικό είναι και αυτό που οι παππούδες και οι γιαγιάδες στο μικρό μου χωριουδάκι λένε… ότι “τα πτυχία ΔΕΝ κάνουν τον άνθρωπο “.Αυτό το έχω πάντα στο μυαλό μου και πλέον είμαι πεπεισμένη πως στην ομάδα μου με το Χάρη Αλεξάκη “στην Πράξη”,χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους, που,εκτός από το Ακαδημαϊκό και επιστημονικό τους υπόβαθρο,να διακατέχονται από μεράκι, διάθεση, τόλμη, καινοτόμες ιδέες αλλά κυρίως από αίσθημα σεμνότητας, ταπεινότητας, σεβασμό προς τους άλλους ανθρώπους και αυτοσεβασμό.
Ως εκ τούτου , επιτρέψτε μου να συμπεριλάβω τον εαυτό μου σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων και να εκθέσω αυτόν, ζητώντας τη στήριξη σας στις επικείμενες εκλογές, ώστε να συνεχίσω να προασπίζομαι την ενότητα και τη συνέχεια του κλάδου μου και μέσω της ομάδας μου “στην Πράξη”με το Χάρη Αλεξάκη, ο οποίος κατ’ εμε αποτελεί τον πλέον αρμόδιο για την υπεράσπιση των αξιών και των δικαιωμάτων των πολιτών.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button