Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

«Στην Πράξη»: Παρουσίαση υποψηφιοτήτων μονοεδρικών κοινοτήτων

BOX CAFE
DROP Cafe Palermo TECH HUB

ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΑΡΥΔΙ
Αγαπητή δημότες,
μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές θα ήθελα να σας συστηθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως ήδη γνωρίζετε ονομάζομαι Γεώργιος Ζουμπουλίδης, είμαι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών 13 και 10 ετών αντίστοιχα. Εργάζομαι σε δύο διαφορετικούς κλάδους, είμαι ξενοδοχοϋπάλληλος και χειριστής μηχανημάτων έργου. Μετά από σκέψη αποδέχτηκα με ενθουσιασμό την πρόταση του αγαπητού κυρίου Χάρη Αλεξάκη να βρεθώ μαζί του και να εκπροσωπήσω τον ίδιο μα και τον εαυτό μου επάξια στο ρόλο του κοινοτικού συμβούλου. Η αγάπη μου για το χωριό μου Καρύδι Μεραμβέλλου με κάνει να ασχοληθώ ενεργά και να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ποιοτικότερη ζωή των συγχωριανών μου και των τέκνων τους. Ευελπιστώ να έχω τον χρόνο να με γνωρίσετε καλύτερα μέσα από τις πράξεις μου. Επέλεξα τον κ.Αλεξάκη λόγω της ταύτισης των απόψεων μας και της απόλυτης σιγουριάς που αποπνέει ο λόγος του. Πιστεύω πολύ σε εκείνον και στο ότι θα πράξει τα μέγιστα.

Mechanical Solutions

ΜΑΡΙΑ ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ – ΝΙΚΗΘΙΑΝΟ
Ονομάζομαι Μαρίνα Θραψανιώτου, είμαι 49 ετών και μητέρα ενός 5χρονου παιδιού. Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Είμαι το πρώτο από τα 4 παιδιά της οικογένειας του Γεωργίου Θραψανιωτη. Οι σπουδές μου αφορούν τον υγειονομικό κλάδο. Συγκεκριμένα είμαι απόφοιτη ΔΕ μαιευτικής, νοσηλευτικής και διασώστης /πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ. Από το 1998 μέχρι το 2006 εργάστηκα σε μαιευτική κλινική του Ηρακλείου. Απο το 2006 μέχρι και σήμερα εργάζομαι στο ΕΚΑΒ αρχικά στον τομέα Αθηνων για 15 έτη και στη συνέχεια στον τομέα Ιεράπετρας. Η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η προσφορά βοήθειας σ’ αυτόν με έκανε να υπηρετώ ακούραστα το καθήκον μου όλα αυτά τα χρόνια. Η ίδια αγάπη με παρακίνησε να θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά και να προσφέρω στον συνάνθρωπο πλέον σε ένα άλλο επίπεδο. Η ανησυχία μου αυτή βρήκε πρόσκαιρο έδαφος στην πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Χάρη Αλεξάκη με τον συνδυασμό <<Στην Πράξη>> την οποία και αποδέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του. Όπως στο επάγγελμα μου έτσι και στην ενασχόληση μου με τα κοινά ορμώμενη από την αγάπη για τον συνάνθρωπο και την προσφορά σε αυτόν ,ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και να μου δώσετε την ευκαιρία να αναδείξω και να εργαστώ για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής Να γίνει το Όραμα Πραξη με αρχηγό στο τιμόνι το Χάρη Αλεξάκη ο οποίος έχει αποδείξει το ήθος και την εργατικότητα του στην ενασχόληση του με τα κοινά.

ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΕΞΩ ΠΟΤΑΜΟΙ
Ονομάζομαι Κοκολάκης Κωνσταντίνος ( Κωστής ) και είμαι μόνιμος κάτοικος της Τοπικής Κοινότητας Έξω Ποτάμων. Ήμουν τριάντα χρόνια ελεύθερος επαγγελματίας και τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολούμαι με τα γεωργικά προϊόντα. Ασχολούμαι πάνω από τριάντα χρόνια με τα κοινά και είμαι εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας από 01/01/2007.

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΠΡΙΝΑ
Είμαι η Κοντογιάννη Δέσποινα και είμαι καθηγήτρια Ιδιωτικής Εκπαίδευσης. Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με τα κοινά αλλά η αγάπη μου για το χωριό καταγωγής μου, τη Πρίνα,  με οδήγησε στην απόφαση μου αυτή. Ο Χάρης είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω χρόνια και τον εκτιμώ τόσο προσωπικά όσο και για το έργο του.

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΒΡΟΥΧΑΣ
Ονομάζομαι Μαυροειδής Γεώργιος και είμαι αγρότης – γεωργός. Είμαι έγγαμος με δύο παιδιά. Πιστεύω ότι ο πρωτογενής τομέας χρίζει υποστήριξης για μια ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου μας. Με τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό στην Πράξη θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω στα κοινά του δήμου μας. Είπα το ναι στον Χάρη Αλεξάκη γιατί πιστεύω ότι η περιφέρεια και τα χωριά μας  έχουν όλους ανάγκη.

ΣΠΥΡΟΣ ΜΗΤΣΙΑΛΗΣ – ΧΟΥΜΕΡΙΑΚΟ
Ονομάζομαι Μητσιάλης Σπύρος του Δημητρίου και της Αγγελικής. Απο το 2005 κατοικώ στο Χουμεριάκο Νεάπολης Λασιθίου και εργάζομαι στην Ελληνική Αστυνομία. Το 2005 αποφοίτησα από το  Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση α)στην προπονητική χιονοδρομίας και β)στην προπονητική ποδοσφαίρισης. Είμαι κάτοχος 2 πτυχίων ξένων γλωσσών, Γαλλικών και Αγγλικών. Έχω αποκτήσει 3 παιδιά τα οποία είναι 19 ετών, φοιτήτρια της Ψυχολογίας Ρεθύμνου, 17 και 14 ετών, μαθητές της Γ΄ Λυκείου  και Γ’ Γυμνασίου αντίστοιχα στις σχολικές μονάδες Νεαπόλεως. Αποφάσισα να συμμετάσχω στην παράταξη του Χάρη Αλεξάκη καθώς ταυτίζομαι με τις απόψεις του σε θέματα αντιμετώπισης των κοινωνικών προβλημάτων και πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας καθώς χαρακτηρίζεται από την έντονη δραστηριότητά του και το ζήλο που έχει να στηρίζει τους πολίτες. Από τη μεριά μου θα κάνω ό,τι είναι εφικτό για την ανάδειξη του χωριού μας και να δώσω λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

ΜΠΕΤΕΙΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΖΕΝΙΑ
Ονομάζομαι Γεώργιος Μπετεινάκης του Δημητρίου Μπετεινάκη και της Κρυσταλλένιας  το γένος Μιλιάκη και κατάγομαι από τον όμορφο Άγιο Νικόλαο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο μικρό γραφικό χωριό των Ζενίων. Έχω γεννηθεί το 1986 και είμαι έγγαμος με τέσσερα παιδιά. Έχω τελειώσει ΙΕΚ μαγειρικής και έχω εργαστεί ως ξενοδοχοϋπάλληλος  σε διοικητικές θέσεις και τέσσερα χρόνια τώρα εργάζομαι σαν οδηγός. Επέλεξα να είμαι στο πλευρό του Χάρη Αλεξάκη γιατί αγαπά αυτό που κάνει , είναι τίμιος και έχει όραμα για το τόπο μας. Έχω όρεξη προσωπικά να κάνω όμορφα και δημιουργικά πράγματα για το τόπο μου όπου μεγάλωσα και θα μεγαλώσουν και τα δικά μου παιδιά. Θέλω ένα αύριο ξεκάθαρο και τίμιο για τον Άγιο Νικόλαο. Δε θ’ άλλαζα ποτέ το τόπο όπου μεγάλωσα!

ΞΑΝΘΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ – ΛΟΥΜΑ
Ονομάζομαι Ξανθάκη Ειρήνη , είμαι μόνιμη κάτοικος Αγίου Νικολάου και η καταγωγή μου είναι από το Λούμα. Είμαι μητέρα δύο παιδιών και είμαι ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής άκρων και καθηγήτρια στο Δημόσιο ΙΕΚ Αγίου Νικολάου , ενώ ανά διαστήματα έχω διδάξει στα ΙΕΚ Ιεράπετρας και Σητείας. Ο παππούς μου , Ξανθάκης Μιχάλης , επιτέλεσε επί χρόνια πρόεδρος του Λούμα. Παρά το γεγονός ότι ο Λούμας είναι ένα μικρό χωριό οι ανάγκες του είναι μεγάλες και θέλω και εγώ να συμβάλλω στη πρόοδο του τόπου μου. Γνωρίζοντας το κύριο Αλεξάκη , μελετώντας το πρόγραμμα του συνδυασμού, βλέποντας την όρεξη όλης της ομάδας για εφαρμογή όλων των ιδεών «στη Πράξη» αποφάσισα να στηρίξω αυτή τη προσπάθεια με μεγάλη μου χαρά.

ΑΡΓΥΡΩ ΠΑΠΑΤΖΑΝΑΚΗ – ΣΚΙΝΙΑΣ
Είμαι η Αργυρώ Παπατζανάκη – Λουκάκη , γεννήθηκα στον Αγίο Νικόλαο και είμαι μητέρα δύο παιδιών. Εργάζομαι ως γραμματέας σε ιατρείο του Αγίου Νικολάου.
Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω το καλύτερο γι αυτόν και για το λόγω αυτό επέλεξα, να κατέβω ως Δημοτικός Σύμβουλος  στο χωριό μου Σκινιάς.
Σκοπός μου είναι να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ για το τόπο μου, ώστε να γίνει πιο λειτουργικός για τους κατοίκους του, αλλά και για τους επισκέπτες.
Γι αυτό και επέλεξα στην Πράξη με τον Χάρη Αλεξάκη  τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα και εμπιστεύομαι στο ότι  πραγματικά, θα κάνει το καλύτερο για τον Δήμο του Αγίου Νικολάου.

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΧΙΛΕΑΣ – ΒΡΥΣΕΣ
Το όνομα μου είναι Πατεράκης Αχιλέας , είμαι 32 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Είμαι απόφοιτος ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων κτιρίων, επί δέκα χρόνια εργαζόμουν στο κομμάτι του τουρισμού ενώ τα τελευταία δύο χρόνια εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος. Η απόφαση μου ν’ ασχοληθώ με τα κοινά και ειδικότερα με το χωριό μου τις Βρύσες είναι διότι επιθυμώ να γίνει κάτι στο χωριό μου και να προβληθεί το χωριό προς τα έξω. Παρατηρούμε δυστυχώς μια υποβάθμιση του χωριού ενώ θεωρώ ότι μια νέα γενιά , νέες απόψεις και νέοι άνθρωποι θα πάνε το χωριό αλλά και το Δήμο μας μπροστά. Ο Χάρης είναι ένας νέος άνθρωπος , με ωραίες ιδέες και αναλογιζόμενος τα όσα έχει προσφέρει στο Δήμο μας έως τώρα πιστεύω ότι έχει ακόμη περισσότερα να προσφέρει ως Δήμαρχος.

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Ονομάζομαι Πατεράκης Εμμανουήλ , είμαι έγγαμος και πατέρας μίας κόρης . Εργάζομαι στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού στο Δήμο Αγίου Νικολάου. Στο παρελθόν έχω επιτελέσει πρόεδρος του Αγίου Αντωνίου. Η απόφαση μου να ασχοληθώ ξανά με τα κοινά του Δήμου μας είναι διότι αγαπώ το τόπο μου. Ο λόγος για τον οποίο δέχτηκα τη πρόταση του Χάρη Αλεξάκη είναι γιατί ότι κάνει το κάνει καλά και θέλω να στηρίξω τη προσπάθεια του για ένα καλύτερο Δήμο.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button