Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

«Στην Πράξη»: Οι υποψήφιοι της Δημοτικής Κοινότητας Κριτσάς

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB

ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ονομάζομαι Αλέξης Βασίλειος είμαι έγγαμος με τρία παιδιά. Το επάγγελμα μου είναι ελαιοχρωματιστής και είμαι μόνιμος κάτοικος Κριτσάς. Απάντησα θετικά στην πρόταση που μου έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Χάρης Αλεξάκης για τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό στην Πράξη γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να πραγματοποιήσει τους στόχους τους οποίους θέτει. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση μιας σειράς προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιφέρεια και τα χωριά του δήμου μας.

NOVA

ΔΙΑΛΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ονομάζομαι Διαλυνάς Γιώργος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Κριτσάς του δήμου Αγίου Νικολάου Κρήτης. Γεννήθηκα το 1981 στο Ηράκλειο Κρήτης και είμαι παντρεμένος με την Μαρία Χανιωτάκη και έχουμε ένα παιδί. Υπηρετώ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου με το βαθμό του Υπαρχιπυροσβέστη. Είμαι ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Κριτσάς «Λάτω». Έχω διατελέσει μέλος του τμήματος νέων, καθώς και εκλεγμένο μέλος επί σειρά ετών σε διάφορες θέσεις του συλλόγου. Η απόφασή μου να ασχοληθώ ενεργά με τα δρώμενα της δημοτικής αρχής του τόπου μου και να υπηρετήσω τους συνδημότες μου, οφείλεται στην πίστη μου ότι ο Άγιος Νικόλαος αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και μπορεί να το έχει. Πιστεύω ότι ο Άγιος Νικόλαος έχει όλα τα εχέγγυα για να γίνει μια σύγχρονη, εύρωστη και ευημερούσα πόλη. Έχουμε πλούσια ιστορία, πολιτισμό και φυσικό κάλλος. Έχουμε ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και διάθεση για δημιουργία. Ως κοινοτικός σύμβουλος, εάν εκλεγώ θα δουλέψω σκληρά για να βελτιώσω την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μου. Αποδέχτηκα με μεγάλη μου χαρά την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Χάρη Αλεξάκη γιατί θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει όραμα για την επόμενη μέρα και μπορεί να εκφράσει την αλλαγή γενιάς. Είμαι σίγουρος ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τον τόπο μας.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

ΚΑΡΓΑΤΖΗ ΜΑΝΟΥΕΛΑ

Ονομάζομαι Μανουέλα Κάργατζη- Καλλιατάκη και έχω γεννηθεί στον Άγιο Νικόλαο . Εργάζομαι ως δημόσια υπάλληλος στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού στη Νεάπολη. Είμαι παντρεμένη με τον Ανδρέα Καλλιατάκη και έχω τρία παιδιά . H ενασχόληση μου με τα κοινά έχει ως μοναδική αφετηρία την αγάπη μου για το τόπο μου. Ο Χάρης είναι ένας άνθρωπος που εννιά χρόνια τώρα έχει δείξει τις δυνατότητες του , το ήθος και τη τιμιότητα του. Αποτελεί έναν άνθρωπο που ξέρει ν ακούει , έχει γνώσεις , προτάσεις, όραμα και διάθεση να ασχοληθεί με το Δήμο μας

Mechanical Solutions

ΜΑΣΣΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κριτσά, στερνοπούλι του Γιώργη και της Φιλίτσας.

Έμαθα  τις ομορφιές του χωριού μου με χτυπημένα γόνατα και γρατζουνισμένους αγκώνες τρέχοντας και παίζοντας στα σοκάκια του.

Έμαθα ιστορίες και θρύλους της Κριτσας από τις γιαγιάδες, που κάθε σούρουπο, καθισμένες στα πεζούλια, μας λέγανε ” Ε… ανα μαζωχτητε ‘ δα μια ολια να ησυχάσει ο ντουνιάς. Ελάτε να κάτσετε επαε να σας ε κάμω μια ιστορία “… και ξεκινούσε το όνειρο!! Αργότερα  ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου το πέρασα μακριά από το χωριό μου,  κάτι το οποίο με έκανε να μάθω καινούρια πράγματα, να διευρύνω τους ορίζοντές μου, μα πάνω απ’ όλα να αγαπήσω και να εκτιμήσω περισσότερο τον τόπο μου.

Τα τελευταία  χρόνια  ζω και εργάζομαι  στην Κριτσά, ως διαχειρίστρια του Μουσείου  της Κριτσωτοπούλας ενώ είμαι και χορογράφος. Μιλάω πέντε γλώσσες, και έχω παρακολουθήσει μαθήματα Αρχαιολογίας και Αιγυπτιολογίας στο πανεπιστήμιο του Καΐρου.

Διάλεξα να σταθώ δίπλα στο Χάρη, γιατί θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος με ήθος, ακεραιότητα και όραμα. Υποστηρίζω την άποψη ότι τα μυαλά  είναι σαν τα αλεξίπτωτα… δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά…. όχι στην θεωρία… ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!!


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο