ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

«Στην Πράξη»: Οι υποψήφιοι της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας

ΑΛΕΞΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ονομάζομαι Αλέξης Ιωάννης και κατάγομαι από τον Άγιο Νικόλαο όπου ζω και εργάζομαι ως μηχανολόγος μηχανικός. Μέσα από τη δουλειά μου καθημερινά συνομιλώ με ανθρώπους από όλες τις περιοχές του Δήμου μας οι οποίοι ανάμεσα στα άλλα μου εκφράζουν τις ανάγκες της εκάστοτε περιοχής. Θεωρώντας ότι μια αλλαγή γενιάς , οπτικής και νοοτροπίας είναι απαραίτητη με μεγάλη μου χαρά δέχτηκα τη πρόταση του κυρίου Αλεξάκη. Έχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν με το κύριο Αλεξάκη και αναγνωρίζοντας την μεθοδικότητα , την αποτελεσματικότητα , την εργατικότητα και την αγάπη του για το Δήμο μας την οποία χρόνια τώρα δείχνει έμπρακτα θεωρώ ότι αποτελεί την ιδανική επιλογή για το Δήμο μας.

ΔΑΤΣΕΡΗ ΓΙΩΤΑ

Ονομάζομαι Δατσέρη Παναγιώτα . Μεγάλωσα στην Νεάπολη Λασιθίου και τα τελευταία 10 χρόνια ζω μόνιμα στην Ελούντα. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Φραγκάκη και έχουμε αποκτήσει 2 αγόρια τον Μάνο και τον Μάριο. Είμαι απόφοιτη του τμήματος λογιστικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης. Εργάζομαι στην Ελούντα ως ιδιωτική υπάλληλος και τον τελευταίο χρόνο ως ενεργό μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ελούντας. Ο τόπος μας χρειάζεται αναβάθμιση-εξέλιξη και πιστεύω πως με τον κ. Χάρη Αλεξάκη θα γίνουν στην πράξη όλα όσα δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα.

ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΙΕΝΙΑ ΛΟΥΚΑΚΗ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ

Ονομάζομαι Μαρία Ζαχαρένια Λουκάκη και είμαι μόνιμη κάτοικος Ελούντας . Είμαι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος . Είμαι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Φραγκιαδάκη και έχουμε ένα γιο. Η αγάπη μου για το τόπο μου, οι ανάγκες που βλέπω καθημερινά ότι υπάρχουν στην Ελούντα αλλά και οι προδιαγραφές που έχει η Ελούντα και πρέπει να αξιοποιηθούν με οδήγησαν στην απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά. Αποδέχτηκα με χαρά τη πρόταση του κυρίου Αλεξάκη καθώς θεωρώ ότι ως νέος άνθρωπος θα μπορέσει να διευρύνει τους ορίζοντες του τόπου μας, να τον αναβαθμίσει και να δώσει στην περιοχή την αίγλη που της αξίζει. Επίσης θεωρώ ότι με την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα δώσεις λύσεις και στα πιο απλά ζητήματα που καθημερινά μας απασχολούν.

ΣΦΥΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Είμαι ο Σφυράκης Ηλίας και κατάγομαι από την Ελούντα αλλά μένω στον Άγιο Νικόλαο. Εργάζομαι ως εργολάβος οικοδομών. Αποφάσισα ν ασχοληθώ με τα κοινά γιατί αγαπώ το τόπο των προγόνων μας και δώσουμε στη νεολαία την ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο. Με τον Χάρη Αλεξάκη είχαμε τεράστια κόντρα μέχρι που συζητήσαμε και μ’ έκανε να καταλάβω ότι είχα άδικο. Επίσης τον επέλεξα λόγω ηλικίας καθώς είναι πιο κοντά στους νέους και χωρίς κομματικά κριτήρια και οικογένειες.  Είμαστε εμείς γι εσάς και η αγάπη μας για το τόπο μας , μας ωθεί να κάνουμε μια Ελούντα ανταγωνιστική γι εσάς.

Σχετικά άρθρα

Back to top button