ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

«Στην Πράξη»: Οι υποψήφιοι στην Δημοτική Κοινότητα Λιμνών

ΛΥΡΑΚΗΣ ΑΒΡΑΑΜ

Ονομάζομαι Λυράκης Αβραάμ και κατάγομαι από το γραφικό  και ιστορικό χωριό των Λιμνών. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος,. Η συμμετοχή μου στην ομάδα στην Πράξη δηλώνει την υποστήριξη μου στο πρόσωπο του Χάρη Αλεξάκη. Ο Χάρης έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα όχι μόνο στην πόλη αλλά και στην περιφέρεια. Είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να ακούει και να κάνει πράξεις.

ΠΕΔΙΑΔΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Ονομάζομαι Πεδιαδίτης Αντώνης και είμαι μόνιμος κάτοικος Λιμνών. Μαθήτευσα στη Νεάπολη και έχω σπουδάσει τεχνολόγος  γεωπόνος, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και διαχειρίζομαι τη σελίδα του Facebook Αναζήτηση Εργασίας που αφορά τον εύρεση εργασίας στον Άγιο Νικόλαο . Πρώτη φορά αποφασίζω να συμμετέχω στα κοινά γιατί πρώτη φορά βλέπω μια ελπίδα για ν’ αλλάξει ο Δήμος μας. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να ψηφίζουμε με βάση τη κομματική παράταξη, με βάση την συγγένεια, με βάσει τις υποχρεώσεις και με βάση το ατομικό συμφέρον. Αποφάσισα να συνδράμω στην προσπάθεια του Χάρη Αλεξάκη για την ανανέωση του τόπου μας. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν και αυτός είναι ο λόγος  που ο Χάρης Αλεξάκης μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση σε αυτήν την προσπάθεια.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Το όνομα μου είναι Χριστοδουλάκης Κωνσταντίνος , μένω στον Άγιο Νικόλαο και κατάγομαι από τις Λίμνες.  Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και εργάζομαι στον Άγιο Νικόλαο. Αποφάσισα ν’ ασχοληθώ με τα κοινά γιατί αγαπώ το τόπο μου, θέλω να τον δω να εξελίσσεται  και να προοδεύει. Μέσα από το όραμα του Χάρη Αλεξάκη θεωρώ ότι αυτό θα γίνει «στην Πράξη».

Σχετικά άρθρα

Back to top button