Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

«Στην Πράξη»: Δήλωση Υποψήφιου Δημάρχου Χάρη Αλεξάκη για την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Η χθεσινή βραδιά στέλνει προς την τοπική μας κοινωνία το μήνυμα της ομάδας που είναι έτοιμη και αποφασισμένη να συνεργαστεί και να εργαστεί για να προσφέρει στον τόπο και τους δημότες μας, το έργο που θα ανανεώσει την ελπίδα ότι το αύριο μπορεί να είναι καλύτερο από το χθες.

Η επόμενη πενταετία είναι μια κρίσιμη περίοδος. Ζούμε σε μια εποχή γεμάτη εκπλήξεις. Το αναπάντεχο, το έκτακτο, η απειλή, ο κίνδυνος ελλοχεύουν σε ένα κόσμο ο οποίος έχει αλλάξει. Βλέπετε τι συμβαίνει γύρω μας, στην πατρίδα μας.

Mechanical Solutions

Οι ρυθμοί στην εξέλιξη των πραγμάτων τρέχουν και μεις στο Δήμο οφείλουμε να προβλέπουμε, να προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα και να σχεδιάζουμε ώστε οι συνέπειες να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνες για τους ανθρώπους και τον τόπο.

Προϋπόθεση για όλα αυτά είναι η αποκτημένη ως σήμερα εμπειρία, η τριβή με την καθημερινότητα, η γνώση απ’ άκρη σε άκρη των ιδιαιτεροτήτων και των αναγκών του Δήμου μας.

Η καλή μαρτυρία και η απόφαση για προσφορά – καμιά φορά με υψηλό προσωπικό κόστος.

Όσοι από μας αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα κοινά, το κάνουμε με συνείδηση του χρέους προς το κοινωνικό σύνολο, χωρίς να λογαριάζουμε κούραση, απογοητεύσεις, διαψεύσεις από ανθρώπους και καταστάσεις.

Αρκεί η απόφαση του αγώνα για προσφορά για να μας ανατροφοδοτήσει με δυνάμεις αρκετές για να κάνουμε τον τόπο που ζούμε και δημιουργούμε, καλύτερο από χθες.

Απόψε για μένα είναι μια σημαντική βραδιά, αφιερωμένη στην ομαδικότητα και στη συνεργασία.

Αφιερωμένη σε όλα τα μέλη του συνδυασμού μας που πίστεψαν το λόγο και αποφάσισαν να σηκώσουν μανίκια και να δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε το όραμα μας πράξη.

Η έννοια της ομάδας είναι το πιο σημαντικό για εμένα, γιατί, όσο ικανός και αν είναι ένας δήμαρχος αν δεν πλαισιωθεί από μια ικανή ομάδα, δεν θα μπορέσει να το υλοποιήσει.

Είπα στην ανακήρυξη του συνδυασμού μας, και το επαναλαμβάνω και σήμερα: Τη μεγαλύτερη σημασία για εμένα την έχει ο άνθρωπος!

To πως το κάθε πρόσωπο με την εμπειρία, τις γνώσεις και τις ηθικές αξίες που κουβαλά, θα συνεργαστεί με άλλους ανθρώπους, προκειμένου να πετύχουμε θετικό έργο για το κοινό καλό.

Γι αυτό άλλωστε το ψηφοδέλτιο μας πέραν του μεγάλου διαφορετικού αριθμού επαγγελματιών που συμμετέχουν σε αυτό, είναι πολυκομματικό, πολυσυλλεκτικό. Γιατί αποτελεί τον καθρέπτη της κοινωνίας μας και αναφέρεται σε αυτήν. Αυτήν εξ άλλου θα κληθεί και να υπηρετήσει ως δημοτική αρχή.

Έτσι λοιπόν, με όλα αυτά κατά νου, καταρτίζουμε ένα πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα διακρίνεται για την ισονομία, την εξωστρέφεια, την ευαισθησία και την ρεαλιστικότητα, ώστε με την εντολή που θα μας δώσει ο δημότης του Αγίου Νικολάου, να γίνει πράξη!

Χάρης Αλεξάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος

Επικεφαλής Συνδυασμού “στην Πράξη”


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button