ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

«Στην Πράξη»: 6 νέοι υποψήφιοι με τον Χάρη Αλεξάκη

Ο Ελπιδοφόρος Αλέξης υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Γεννήθηκα το 1987 στον Άγιο Νικόλαο, όπου μεγάλωσα και διαμένω μόνιμα. Οι γονείς μου είναι ο Μιχάλης Αλέξης, συνταξιούχος Πολιτικός Μηχανικός από τα Μέσα Λακώνια και η Αρετή Τζανακάκη – Αλέξη, συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος (Πολεοδομία).

Είμαι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Έχω παρακολουθήσει το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς «Επιχειρηματικά σχέδια στον κλάδο του τουρισμού» και το πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών «Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Κοινωνικά Δίκτυα».

Διατηρώ το αρχιτεκτονικό–κατασκευαστικό γραφείο A Architects & A Constructions με την αδερφή μου, Πέγκυ Αλέξη, διπλωματούχο Αρχιτέκτονα Μηχανικό Ε.Μ.Π. και τον αδερφό μου, Σπύρο Αλέξη, Μηχανολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π. Έχω επίσης δημιουργήσει την www.melior.gr με εξειδίκευση στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ και την Κατασκευή Ιστοσελίδων.

Η αγάπη μου για τον τόπο μας είναι το κίνητρο μου για την ενασχόληση μου με τα κοινά από το 2014.

Διετέλεσα ειδικός σύμβουλος τεχνικών θεμάτων του Δήμου Αγίου Νικολάου από το Δεκέμβριο του 2019 μέχρι το Δεκέμβριο του 2021 καθώς και μέλος της ομάδας του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Δεν αρκεί απλά να προβληματιζόμαστε και να ασκούμε κριτική, επιβάλλεται να συμμετέχουμε ενεργά στις αποφάσεις που αφορούν τον τόπο μας ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων μας.

Οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου δεν είναι απλά μια διαδικασία, είναι μια ευκαιρία να καθορίσουμε το μέλλον του τόπου μας.

#με_τον_Χάρη_για_το_μέλλον, γιατί αποδεικνύει συνέπεια και αφοσίωση σε κάθε δράση του, με το βλέμμα στο κοινό καλό.


Η Σοφία Αρακαδάκη υποψήφια με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Σοφία Αρακαδάκη, γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο. Πολύτιμοι συνοδοιπόροι μου στη ζωή είναι ο Ζαχαρίας Ζερβός και τα παιδιά μας Μαρία και Σταύρος.

Μετά το σχολείο έκανα μια εντεκάχρονη διαδρομή στην Αθήνα όπου σπούδασα αυτό που κυρίως αγαπούσα, τη μουσική. Επιστρέφοντας, έφερα τις τεχνικές, την εμπειρία και την κουλτούρα μου. Μου αρέσει να παίζω μουσική είτε σόλο, είτε ως μέλος μιας ομάδας και διαβάζω ακόμα πολύ. Διδάσκω πιάνο στο Ωδείο Τέχνης Κρήτης του οποίου είμαι συνιδιοκτήτρια με την Ειρήνη Παναγιωτάκη. Ανάμεσα στις συναυλίες που έχουμε διοργανώσει και αυτές  του «μικρού  φεστιβάλ» σε συνεργασία  με τον ΠΑΟΔΑΝ και τον Χάρη Αλεξάκη. Ο Χάρης είναι έντιμος, ταχύτατος, σέβεται τον συνεργάτη του και δουλεύει σκληρά όπου χρειαστεί. Έχει τον πήχη ψηλά, αγαπάει την πόλη μας και ονειρεύεται.

Θέλω να είμαι μαζί σε αυτή του την προσπάθεια, να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για μια πόλη που μπορεί και πρέπει να μεταμορφωθεί.


Η Κλειώ Ασπραδάκη υποψήφια με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Κλειώ Ασπραδάκη, γεννήθηκα το έτος 1986 και αναθράφηκα στον Άγιο Νικόλαο. Πατέρας μου ήταν ο δικηγόρος Γιώργος Ασπραδάκης και μητέρα μου είναι η Μαρία Μπετούρα, ιατρός καρδιολόγος στον Άγιο Νικόλαο. Αποφοίτησα το 2008 από το τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και κατόπιν συνέχισα τις σπουδές μου στη Νομική σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ασκώ την δικηγορία στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Κατσούλη, δικηγόρο και έχουμε ένα παιδάκι το Νικόλα.

Η αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσα με ώθησε να πάρω την απόφαση συμμετοχής στα κοινά του Δήμου μας. Επέλεξα να ενταχθώ συνοδοιπόρος στην προσπάθεια αυτή με τον συνδυασμό «Στην Πράξη» με επικεφαλής τον Χάρη Αλεξάκη. Συντάχθηκα με τον Χάρη γιατί διέκρινα σε εκείνον πρωτίστως την εργατικότητά του, την εντιμότητα, το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Ο Χάρης και η ομάδα που σήμερα διεκδικούμε μαζί του το μέλλον του Δήμου Αγίου Νικολάου μακριά από κομματικές ταυτότητες και πολιτικά «δούναι και λαβείν» αναδεικνύει την ανιδιοτέλεια όλων μας για τον κοινό σκοπό μας, την ανάπτυξη και την πρόοδο ολοκλήρου του Δήμου μας όπως στην πράξη του αξίζει!


Ο Νεκτάριος Ατσαλάκης υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Νεκτάριος Ατσαλάκης του Εμμανουήλ και της Μαρίας. Γεννήθηκα και κατοικώ στον Άγιο Νικόλαο. Πολλά χωριά από το Μεραμπέλο διεκδικούν την καταγωγή μου, από τη μεριά του πατέρα μου οι Ποτάμοι και τα Λακώνια και από τη μεριά της μητέρας μου ο Δράκος Λιμνών, οι Πινές και η Ελούντα. Είμαι έγγαμος και
έχω δύο παιδιά.

Έχω τελειώσει την τεχνική επαγγελματική σχολή Νεαπόλεως και έχω φοιτήσει στο μουσικό ωδείο Αγίου Νικολάου για πέντε χρόνια. Μιλάω Αγγλικά. Ασχολούμαι επαγγελματικά με τη μουσική μας παράδοση τα τελευταία εικοσιπέντε έτη και έχω στο ενεργητικό μου επτά δισκογραφικές δουλειές. Καθώς επίσης, εργάζομαι για πάνω από τριάντα έτη ως ξενοδοχοϋπάλληλος, με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου, στα ξενοδοχεία ELOUNDA BEACH και ELOUNDA BAY PALACE.

Τέλος, έχω διατελέσει μέλος διοίκησης συντηρητών ηλεκτρολόγων νομού Λασιθίου και υπήρξα εκλεγμένος αντιπρόσωπος Εργατικού Κέντρου Λασιθίου επί σειρά ετών. Επέλεξα να συνταχθώ με την ομάδα του Χάρη Αλεξάκη επειδή έχω δει στην πράξη την αγάπη του για τον Δήμο Αγίου Νικολάου, μέσα από την ενασχόληση του με τα κοινά. Οραματιστής, δουλευταράς, άξιος δήμαρχος της νέας εποχής.


Ο Νίκος Ανδρουλάκης υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Ανδρουλάκης Νικόλαος και κατάγομαι από τη Μίλατο. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και πιο συγκεκριμένα πολιτικός μηχανικός της αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΑΚ.

Η απόφαση μου να συμμετέχω στον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Χάρη Αλεξάκη ήταν δεδομένη γιατί θεωρώ ότι εκφράζει με σαφήνεια την αλλαγή γενιάς που συντελείται στον τόπο μας. Η αγάπη του Χάρη Αλεξάκη για τον τόπο του φαίνεται έμπρακτα τα τελευταία εννέα χρόνια που συμμετέχει στην τοπική αυτοδιοίκηση.


Ο Νίκος Βάρδας υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Νικόλαος Βάρδας και τα τελευταία 4 χρόνια είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Αντιπροσώπευσα το κλάδο Υγείας στη σχολή Φυσικοθεραπείας του Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας 3 χρόνια ως αντιπρόεδρος και 1 χρόνο ως πρόεδρος και εκπρόσωπος όλων των φοιτητών της ένωσης. Εργάζομαι στο χώρο της αρτοποιϊας και της εστίασης και εξασκώ παράλληλα το επάγγελμα της Φυσικοθεραπείας. Γνωρίζω ότι η αλλαγή προς το καλύτερο δεν έρχεται με τον εύκολο τρόπο αλλά μετά απο πολύωρες συζητήσεις και πολλές ώρες αφοσίωσης στον στόχο.

Ως κάτοικος του Αγίου Νικολάου χρόνο με το χρόνο προσπαθώ να κατανοήσω την αλλαγή και την εξέλιξη της μικρής μας πόλης χωρίς αυτό να οδηγεί κάπου στοχευμένα. Έχοντας πλήρη συνείδηση και όραμα για τον δήμο του Αγίου Νικολάου αισθάνομαι την υποχρέωση να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Στον κ. Χάρη Αλεξάκη βλέπω αυτό ακριβώς που χρειάζομαι για να μπορέσω να προσφέρω με όλη μου την αφοσίωση, αυτό είναι πείσμα, επιμονή, διορατικότητα και προπαντώς ηθική. Οραματίζομαι την ανάπτυξη και την ευημερία αυτής της πόλης να περνάει ‘Στην Πράξη’ με νέες ιδέες που στηρίζονται στην λογική και προς όφελος της πλειοψηφίας.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο