ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

«Στην Πράξη»: 6 νέοι υποψήφιοι με τον Χάρη Αλεξάκη

Η Μαρίνα Γεροντή υποψήφια με τον Χάρη Αλεξάκη

Κατάγομαι από την Πρίνα και το Οροπέδιο Λασιθίου, μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα στο Καλό Χωριό. Είμαι Πτυχιούχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Πολιτιστική Διαχείριση.

Τα τελευταία 8 έτη εργάζομαι ως σύμβουλος επιχειρήσεων με κύριο αντικείμενο το σχεδιασμό επενδυτικών έργων και την ένταξη τους σε αναπτυξιακά προγράμματα, με έμφαση στους τομείς του Τουρισμού, της μεταποίησης και των Υπηρεσιών. Παράλληλα ως ελεύθερος επαγγελματίας, ασχολούμαι με τη ψηφιακή προβολή τουριστικών επιχειρήσεων, την υποστήριξη Μη Κερδοσκοπικών φορέων όσον αφορά το σχεδιασμό, χρηματοδότηση και υλοποίηση Πολιτιστικών Δράσεων, Ερευνητικών έργων (π.χ. Idaology Project), Εκδηλώσεων (π.χ. TEDxAnogeia, Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός), τη διεξαγωγή πολιτισμικής έρευνας σε αλληλεπίδραση τις νέες τεχνολογίες, τη δημιουργία εφαρμογών ψηφιακού πολιτισμού (Εικονική και Επαυξημένη πραγματικότητα) καθώς και την καταγραφή και ανάδειξη της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης.

Είμαι υποψήφια με τον Χάρη, γιατί πιστεύω πως μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε #Στην_πράξη κατάλληλες και ελκυστικές συνθήκες διαβίωσης στο δήμο μας και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του τόπου με όρους της σύγχρονης εποχής.


Η Καλλιόπη Γεροντή Μαλλιαρόζη υποψήφια με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Καλλιόπη Γεροντή Μαλλιαρόζη (Πόπη). Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και κατάγομαι από τον Κρούστα. Είμαι κάτοικος Μέσα Λακωνίων, τόπο καταγωγής της μητέρας μου.

Επαγγελματικά ασχολήθηκα για λίγο χρονικό διάστημα με τον τουρισμό, ενώ τα περισσότερα χρόνια του επαγγελματικού μου βίου εργάζομαι ως σχεδιάστρια σε τεχνικά γραφεία. Είμαι παντρεμένη με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟΑΝ, Τάκη Μαλλιαρόζη, έχουμε αποκτήσει δύο κόρες την Νατάσα και την Τζωρτζίνα και δύο υπέροχες εγγονές.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολούμαι πολύ ενεργά με τα κοινά και ιδιαίτερα με τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας. Είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Χορωδίας του Δήμου Αγίου Νικολάου και εν ενεργεία χορωδός. Επίσης είμαι στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Αγίου Νικολάου ως αναπληρωματικό μέλος. Εθελοντικά έχω στηρίξει πολλές από τις εκδηλώσεις του Δήμου μας.
Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, τάσσομαι υπέρ του υποψήφιου Δημάρχου κ. Χάρη Αλεξάκη και ανήκω στην παράταξη του «στην Πράξη».

Εμπιστεύομαι απόλυτα τον κ. Χάρη Αλεξάκη και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα χαράξουμε μία νέα εποχή στον Δήμο μας κάνοντας Πράξη το καλύτερο για τον τόπο μας και για το μέλλον των παιδιών μας.

Με εκτίμηση,

Καλλιόπη Γεροντη Μαλλιαρόζη (Πόπη)
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Αγίου Νικολάου, με τον Συνδυασμό του κ. ΧΑΡΗ ΑΛΕΞΑΚΗ στην «στην ΠΡΑΞΗ».


Ο Πάνος Καρατσής υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Όταν η εμπειρία συνεργάζεται με τη νέα γενιά το θετικό αποτέλεσμα για τον τόπο είναι εξασφαλισμένο!Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον κ Πανικό Καρατσή, ιατρό χειρούργο κι άνθρωπο που έχει αφιερώσει πολλά χρόνια και πολύ προσωπικό χρόνο στην τοπική αυτοδιοίκηση για τον τόπο μας.


Η Φωτεινή Γωνιωτάκη υποψήφια με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Γωνιωτακη Φωτεινη, έχω καταγωγή από τη Φουρνή. Είμαι παντρεμένη με τον Μπούρα Δημήτρη και έχουμε 2 παιδιά. Είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος Π.Τ.Δ.Ε. Παν/μίου Αθηνών και κάτοχος Διπλώματος Μετεκπαίδευσης στο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης Παν/μίου Κρήτης. Είμαι εκπαιδευτικός στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου. Υποστηρίζω τη Δια βίου μάθηση, συμμετέχοντας σε επιμορφώσεις και σεμινάρια. Παράλληλα, συμμετέχω σε Ευρωπαϊκά σχολικά προγράμματα και άλλα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Από το 2007 είμαι μέλος στην Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Αγίου Νικολάου (ΕΘΟΑΝ) με ενεργή δράση όλα αυτά τα χρόνια, διοργανώνοντας εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού και παραστάσεις παιδιών και ενηλίκων. Υπήρξα μέλος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου (2018-2020) με συμμετοχή στην οργανωτική επιτροπή διακεκριμένων εκδηλώσεων για το συγκεκριμένο διάστημα. Συμμετέχω στην οργανωτική επιτροπή του Παιδικού Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου από το 2020 μέχρι σήμερα ενώ είμαι εθελόντρια στα προγράμματα Καλοκαιρινής Εκστρατείας της Δημόσιας Εθνικής Βιβλιοθήκης από το 2017.

Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Χάρη Αλεξάκη, καθώς είμαι άνθρωπος της πράξης, όπως έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με την εθελοντική μου δράση στα κοινά του τόπου μας. Κύριο μέλημά μου είναι να προσφέρω όσο μπορώ περισσότερα ερεθίσματα στα παιδιά του τόπου μας.


Η Μαρία Καραβελάκη υποψήφια με τον Χάρη Αλεξάκη

Είμαι η Μαρία Καραβελάκη, μόνιμος κάτοικος Αγίου Νικολάου τα τελευταία 40 χρόνια, γεννήθηκα, μεγάλωσα κ σπούδασα Βρεφονηπιαγωγός στην Αθήνα, με μισή καταγωγή από Λίμνες, λάτρης αυτού του τόπου, παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Γιατζάκη κ μητέρα τριών παιδιών! Ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας υπήρξα ιδιώτης επί 5ετίας βρεφικού σταθμού, ασχολήθηκα με την οικογενειακή επιχείρηση της οικογένειας του συζύγου μου, χρυσοχοεία, επί πολλά έτη ,υπήρξαμε ιδιώτες στην εστίαση την τελευταία 10ετια έχοντας έναν υπέροχο χώρο το Άνω Κάτω καφέ. Ασκώ το επάγγελμα μου κατά τις θερινές σεζόν ως professional babysitter ως εξωτερικός συνεργάτης στα μεγάλα ξενοδοχεία της Ελούντας. Ήμουν έως κ φέτος επί πολλά έτη ενεργό μέλος σε συλλόγους γονέων κ κηδεμόνων.

Θεωρώ χρέος μου να στηρίξω το Δήμο μου ενεργά, για ένα καλύτερο μέλλον σ αυτόν τον τόπο για εμάς κ τα παιδιά μας! Να δείξουμε ότι αυτόν τον τόπο τον νοιαζόμαστε, τον αγαπάμε, θέλουμε να του δώσουμε για να συνεχίσει να μας δίνει κ να μας ζει.

Είμαι απ τους ανθρώπους που αισιοδοξούν κ οραματίζονται γι αυτό κ θα στηρίξω ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τον Χάρη Αλεξάκη !!Γιατί τα τελευταία χρόνια με έκανε να πιστέψω ότι η πόλη μου μπορεί να έχει ένα καλό μέλλον κ προδιαγραφές! Καλή επιτυχία σε όλους με στόχο το καλύτερο δυνατό για την ευημερία της!


Ο Κωστής Ζαχαρίας υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο  των ταχυμεταφορών και της εστίασης Απόφοιτος Λυκείου και ΙΕΚ Λογιστικής Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Δαρβούδη και έχω δύο κόρες την Μαρία και την Σοφία

Ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία στο χώρο των ταχυμεταφορών το 1996 με την εταιρία ΤΝΤ και μετέπειτα με την SPEEDEX. Tο 2011 ασχολήθηκα επαγγελματικά με το χώρο της εστίασης δημιουργώντας τα KATSAROLAKIA όπου το 2014 μεταφέρθηκαν στο εμβληματικό κτίριο του Κούνδουρου στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου .Το 2015 μαζί με τον αδερφό μου Αλέξανδρο Ζαχαριά δημιουργήσαμε τον Αχινό στην παραλία Αμμουδι. Τέλος του 2022 επέλεξα να αποχωρήσω από τον χώρο της εστίασης και να επιστρέψω στο χώρο των ταχυμεταφορών.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά έχει ξεκινήσει πριν πολλά χρόνια όπου είχα διατελέσει μέλος του ΔΣ την ομάδας των  ΛΑΚΩΝΙΩΝ και έπειτα μέλος του ΔΣ του ΝΟΑΝ. Το 2015 εκλέχθηκα  αντιπρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και το 2017 διετέλεσα ΠΡΟΕΔΡΟΣ του συλλόγου έως τα τέλη 2022. Από το 2017 είμαι εκλεγμένο μέλος ΔΣ του Επιμελητηρίου Λασιθίου και απο το 2022 ειμαι μελος ΟΒΕΝΕΛ.

Γιατι , με τον Χαρη

Ο Χάρης είναι ικανός και έτοιμος  για την κορυφαία αυτοδιοικητική θέση του ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
Τα χαρακτηριστικά που αναγνώρισα στο πρόσωπο του είναι η εργατικότητα  η εντιμότητα η αυτοδιοίκητή του εμπειρία , επίσης εκτίμησα πως δεν στηρίζεται από καμία πολιτική παράταξη και δεν προέρχεται από οικογένεια επαγγελματιών Δημάρχων.  .

Σας καλώ λοιπόν να με εμπιστευτείτε σε αυτή μου την επιλογή και να μας τιμήσετε  στην ΠΡΑΞΗ με την ψήφο σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιωθούν και να αλλάξουν στην Πόλη μας  , κάποια από αυτά είναι απλά και άλλα πραγματικά δύσκολα και πολύπλοκα τα οποία για να τα πετυχουμε  πρέπει να σπάσουν οι εξαρτήσεις από το πολιτικό και επιχειρηματικό κατεστημένο . Όλα όμως για τα τα πετύχουμε χρειάζεται απαραίτητα  πολύ και ανιδιοτελή δουλειά  .

Δικαιούμαστε μια πόλη περισσότερο οργανωμένη ,με καλύτερη προοπτική που πρώτα να αρέσει και να ικανοποιεί εμάς και έπειτα τους επισκέπτες μας. Μια πόλη που στην ΠΡΑΞΗ θα ενδιαφέρεται για τους πολίτες της αλλά και οι πολίτες στην ΠΡΑΞΗ να ενδιαφέρονται για την Πόλη.

Με τον Χάρη Αλεξάκη  όλα θα γίνουν ΠΡΑΞΗ

Σχετικά άρθρα

Back to top button