Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Οι υποψήφιοι του Σταύρου Αρναουτάκη στην ΠΕ Λασιθίου

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Με όρεξη για δουλειά για την Κρήτη του 2030 αλλά και αισιοδοξία για τη νίκη του συνδυασμού στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου συναντήθηκαν την Τρίτη στον Άγιο Νικόλαο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και οι 15 υποψήφιες και υποψήφιοι σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε».

Ο Σταύρος Αρναουτάκης, αφού ευχαρίστησε τους υποψηφίους για την ανταπόκριση τους και τη συμμετοχή τους στο κοινό όραμα για ένα καλύτερο αύριο για την Κρήτη, ανέπτυξε τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός μέχρι τις εκλογές καθώς και τις τεχνικές λεπτομέρειες της προεκλογικής περιόδου.

NOVA

Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» τόνισε ότι αποτελείται από «ανθρώπους καταξιωμένους στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο, έτοιμοι να δουλέψουν για το κοινό καλό πάντα στη βάση της συναίνεσης και της συνεργασίας».

«Σήμερα, συνέχισε με έμφαση ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να μπούμε όλοι μαζί σε έναν ακόμη πιο δημιουργικό κύκλο. Για να ολοκληρώσουμε τις παρεμβάσεις που ξεκινήσαμε και που μετασχηματίζουν το νησί μας με ορίζοντα το 2030».

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Για την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού ο κ. Αρναουτάκης είπε χαρακτηριστικά, ότι «η Κρήτη εισέρχεται στην νέα εποχή με αξιώσεις», προσθέτοντας πως «για την Περιφέρεια Κρήτης οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, καθώς βάλαμε το νησί σε μία πορεία μετασχηματισμού και έως το 2030 θα έχουν ολοκληρωθεί τα μεγάλα έργα και οι παρεμβάσεις που διεκδικήσαμε με επιτυχία».

«Όπως και την προηγούμενη περίοδο έτσι και τώρα, κινούμαστε με βάση ένα κοινά αποδεκτό σχέδιο που συσπειρώνει ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις , οι οποίες συναντιούνται σε κρίσιμα σημεία επαφής: το καλό της Κρήτης, τη διασφάλιση του μέλλοντος των νέων, την επίτευξη μιας αναπτυξιακής κοινωνικής και περιβαλλοντικής ισορροπίας» πρόσθεσε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Mechanical Solutions

Κλείνοντας την τοποθέτηση του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι «πορευόμαστε ενωμένοι, έχοντας βρει ένα κοινό τόπο συνεννόησης και συνεργασίας στο πλαίσιο του Συγκρητισμού, για πρόοδο με κοινωνική δικαιοσύνη για όλους, παρεμβαίνοντας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων και πολλαπλασιάζοντας τη δυναμική των διεκδικήσεών μας. Γιατί η Κρήτη είναι τόπος και τρόπος να ζεις. Για την Κρήτη μας και τους ανθρώπους της, συνεχίζουμε» κατέληξε ο Σταύρος Αρναουτάκης καταχειροκροτούμενος από τις υποψήφιες και τους υποψήφιους συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Οι υποψήφιοι της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου είναι:

1 ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2 ΒΛΑΣΣΗ ΕΛΕΝΗ
3 ΚΛΩΝΤΖΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
4 ΛΑΣΙΘΙΩΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
5 ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
6 ΜΠΟΥΡΕΚΑ ΦΟΥΣΚΟΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
7 ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
8 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ)
9 ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
10 ΣΓΟΥΡΟΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ ( ΟΔΥΣΣΕΑΣ)
11 ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
12 ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗ ΧΑΡΚΙΟΛΑΚΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ (ΕΛΠΙΔΑ)
13 ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
14 ΤΕΡΖΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΔΑΚΗΣ)
15 ΤΣΙΦΕΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΣΕΡΕΤΗΣ)


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button