ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Οι υποψήφιοι της Δημοτικής Κοινότητας Καλού Χωριού

ΑΛΕΞΗ ΕΙΡΗΝΗ

Ονομάζομαι Αλέξη Ειρήνη και εργάζομαι εποχιακά στο τομέα του τουρισμού. Είμαι παντρεμένη με το Τζένιο Δημήτριο και έχω τρία παιδιά. Ο Δήμος Αγίου Νικολάου από πάντα ήταν γνωστός για τις τουριστικές μονάδες του και γενικότερα για την ενασχόληση των περισσότερων με το τουρισμό . Ως μέλος μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες και θέλοντας να βλέπω τη πόλη και το Δήμο μας γενικότερα να εξελίσσεται αποφάσισα να γίνω και εγώ ένα κομμάτι αυτού του πάζλ. Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στα κοινά , θεωρώ όμως ότι με τη σωστή καθοδήγηση και τη σωστή ομάδα ο Δήμος μας θα προοδεύσει και θα γίνει πόλος έλξης πολλών επισκεπτών . Ο καταλληλότερος άνθρωπος γι αυτή τη θέση είναι ο Χάρης Αλεξάκης γι αυτό και δε δίστασα να δεχτώ τη πρόταση του αμέσως.

ΔΙΑΛΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ονομάζομαι Διαλυνάς Ιωάννης και είμαι έγγαμος με δύο γιούς. Είμαι συνταξιούχος του ταμείου εμπόρων. Αποδέχθηκα την πρόταση του Χάρη Αλεξάκη χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί πιστεύω στις δυνατότητες του που αποδεδειγμένα έχουν φανεί μέσα από τις θέσεις ευθύνης που του έχουν δοθεί. Πιστεύω ότι έχω τη γνώση και την όρεξη να συνδράμω στην προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας.

ΜΑΝΔΟΥΡΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ονομάζομαι Μανδουράρης Μιχαήλ του Ιωάννου, κατάγομαι από το Καλό Χωριό όπου διαμένω. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες ενώ είμαι συνταξιούχος Πλοίαρχος  Ά. Έχω θητεύσει ως πρόεδρος του Καλού Χωριού, Τοπικός σύμβουλος έξι έτη, μέλος σε Διοικητικό Συμβούλιο Ενώσεως Μιραμπέλλου τέσσερα έτη, μέλος Ενώσεως Πλοιάρχων τέσσερα έτη, Επιθεωρητής Εμπορικών πλοίων Νομού Λασιθίου. Αποφάσισα ν ασχοληθώ με τα κοινά για να προσφέρω τα μέγιστα στο τόπο όπου αγαπώ και μεγάλωσα. Επέλεξα το Χάρη Αλεξάκη διότι διέκρινα την ειλικρίνεια του, την εντιμότητα του, ξέρει ν ακούει και να συζητάει τα προβλήματα και προσπαθεί να βρει λύση.

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ονομάζομαι Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος και γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Καλό Χωριό. Μένω μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο τα τελευταία είκοσι χρόνια και είμαι παντρεμένος με την Ιωάννα Χαβάκη με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Αποφάσισα ν ασχοληθώ με τα κοινά για να βοηθήσω και εγώ στην αλλαγή γενιάς . Επέλεξα να ακολουθήσω τον Χάρη Αλεξάκη γιατί είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω από μικρό παιδί και εκτιμώ το χαρακτήρα και το έργο του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΠΟΝΗ

Είμαι η Κατερίνα Πεπόνη και είμαι 33 χρονών. Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο αλλά έχω μεγαλώσει στο Καλό Χωριό όπου και μένω. Αποφάσισα να κατέβω με το συνδυασμό του κυρίου Χάρη Αλεξάκη γιατί δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξε να δώσει στο συνδυασμό μας το όνομα «Στην Πράξη» γιατί υλοποιεί κάθε του λέξη με πράξεις. Αυτό που χρειάζεται ο Δήμος μας και εμείς οι ίδιοι σαν πολίτες δεν είναι λόγια αλλά πράξεις. Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του χωριού μας και του τόπου μας.

ΨΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ονομάζομαι Ψύλλου Δήμητρα του Χρήστου και της Μαρίας και κατάγομαι από τη Κρήτη. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα και είμαι απόφοιτη ΤΕΙ Κοινωνικής Εργασίας. Εγκαταστάθηκα μόνιμα στο Καλό Χωριό το 2012 κάνοντας τη πρακτική μου άσκηση ως κοινωνική λειτουργός. Είμαι παντρεμένη και ο σύζυγος με τον οποίο έχουμε αποκτήσει δύο αγόρια έχει καταγωγή από το Ηράκλειο. Μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως κοινωνική λειτουργός στο ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου. Αποφάσισα ν’ ασχοληθώ με τα κοινά για να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ το τόπο που μένω. Πιστεύω στην αλλαγή γενιάς γι αυτό και ακολούθησα το Χάρη Αλεξάκη.

Σχετικά άρθρα

Back to top button