Europlan

Xaritakis
Debate
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Μανόλης Καμπανός υποψήφιος με τη «Συνεργασία Δημοτών»

BOX CAFE
Αλφαβητάρι

Τεντοτεχνική

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Γεννήθηκα το 1973 στον Άγιο Νικόλαο και μεγάλωσα στην Κοινότητα των Μέσα Λακωνίων. Παντρεύτηκα με την Κοζύρη Αλεξία, δημόσιο υπάλληλο (δασκάλα) και είμαι πατέρας τεσσάρων παιδιών (Νεκτάριος, Εφραίμ – Αρσένιος , Μιχάλης, Αναστασία). Αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Νεαπόλεως. Εν συνεχεία εισήχθη το 1995 στην Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας και έκτοτε υπηρετώ ενεργά στο Νομό Λασιθίου. Παράλληλα ολοκλήρωσα επιτυχώς τον κύκλο σπουδών του Τμήματος Ελληνικής Ιστορίας και Ελληνικού Πολιτισμού, του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστήμιου.

Η ενασχόληση μου ενεργά με τα κοινά της πόλης μας, μου έδωσε την δυνατότητα να προσφέρω υπηρεσίες από ποικίλες επιτελικές θέσεις διαφόρων συλλόγων, σωματείων και οργανισμών: Ως Πρόεδρος: α) Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, β) Στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, γ) Στον Τ.Ο.Ε.Β. Μεραμβέλλου. Ως Αντιπρόεδρος: α) Στον Σύλλογο Πολυτέκνων Αγίου Νικολάου, β) Στην Διεθνή Ένωση Αστυνομικών του Νομού Λασιθίου. Ως μέλος του Δ.Σ. στην ΔΑΕΑΝ και την Επιτροπή Κυκλοφορίας του Δήμου μας. Ενώ έχω υπάρξει Εκπρόσωπος του Επαγγελματικού Ταμείου Ασφάλισης Αστυνομικών-Λιμενικών-Πυροσβεστών.

“IN_AND_OUT

Την δεδομένη χρονική στιγμή κατέχω την θέση του εκπρόσωπου Τ.Ο.Ε.Β. Νομού Λασιθίου στην Π.Ε. Κρήτης αλλά και του μέλους του εν ενεργεία Δ.Σ. του Τ.Ο.Ε.Β. Μεραμβέλλου, έχοντας αρμοδιότητα την σύνταξη-παρακολούθηση και εξασφάλιση ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων των εν ενεργεία αλλά και των επερχόμενων μελετών αναβάθμισης του Οργανισμού.

Η γνωριμία μας με τον Θωμά ξεκινάει από την σχολική μας ηλικία. Τόσο το ήθος όσο και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του είναι τα βασικότερα στοιχεία που με κάνουν να τον εκτιμώ και να τον εμπιστεύομαι απόλυτα όλα αυτά τα χρόνια. Η συνέπεια και το αποτελεσματικό έργο που έχει προσφέρει στις θέσεις ευθύνης που έχει κατά καιρούς αναλάβει είναι ο κύριος λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ μαζί του. Σε συνδυασμό μάλιστα με την εμπειρία, την γνώση και τον οραματισμό που διαθέτει, δημιουργούν μια ολοκληρωμένη πρόταση για έναν Δήμο με όραμα. Τάσσομαι λοιπόν στο πλάι του ̈Μαζί για έναν καλύτερο Δήμο ̈.

Mechanical Solutions

Ο οραματισμός μου για την πρωτοπόρα εξέλιξη του δήμου μας είναι διαρκής και αδιάκοπος. Η καθημερινότητα των δημοτών και η διευκόλυνση αυτής είναι ένα κομμάτι που σίγουρα κάθε υποψήφιος θα ήθελε να δραστηριοποιηθεί. Η εμπειρία μου όμως δεν μου επιτρέπει να μην δώσω έμφαση στον πρωτογενή τομέα του Δήμου μας και την ανάπτυξη του καθώς σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί συμπληρωματική πηγή εσόδων της τοπικής κοινωνίας. Επιπλέον, η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας αλλά και η αναβάθμιση των κοινοτικών υποδομών κατέχουν κυρίαρχη θέση στην ατζέντα της επόμενης

Με εκτίμηση,

Γραφείο Τύπου ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ

Υποψήφιος Δήμαρχος ΘΩΜΑΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button