Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Ο Γιώργος Τζανόπουλος υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB

Η επιλογή μου να συμπαραταχτώ με την Ενωτική Κίνηση Πολιτών και τον Μανώλη Μενεγάκη είναι προϊόν μιας μακράς πορείας που ξεκίνησε πριν αρκετό καιρό με συμπολίτες «ανήσυχους» για αυτά που βιώνουμε και για αυτά που έρχονται. Μεγάλωσε η Ομάδα και αυτό δεν έγινε από μόνο του!

Άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες αλλά αποφασισμένοι να συνθέσουμε τις απόψεις μας προς όφελος του Δήμου, αφήσαμε πίσω μας κάθε προσωπική φιλοδοξία και κυρίως επικοινωνήσαμε ακόμη παραπέρα τις θέσεις  μας τόσο όσο χρειάστηκε για να διαμορφωθεί το σημερινό ψηφοδέλτιο των 151 ατόμων. Αντιπροσωπευτικό και κυρίως Ενωτικό!

NOVA

Ο πρωταρχικός μας στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος εκτός της διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής του Δήμου μας δείχνοντας σεβασμό και ενσυναίσθηση στις ανάγκες όλων των συμπολιτών μας.

Να αποκατασταθεί ο θεσμικός ρόλος του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων των χωριών μας, εξασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία των νομικών προσώπων και οργανισμών του Δήμου στα πλαίσια της νομιμότητας και της διάθεσης συνεργασίας

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Χωρίς αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά, τα οράματα και τα προγράμματα όσο στοχευμένα κι αν είναι, παραμένουν γράμματα κενά.

Οι Πολίτες, για εμάς, δεν διαχωρίζονται ούτε κατατάσσονται σε ομάδες. Πόσο μάλλον να χαρακτηρίζονται «άπειροι» ή «πληβείοι» όταν δεν κατέχουν σε ικανοποιητικό βαθμό «το τίμιο».  Προαπαιτούμενη αξία για να ανήκει κάποιος στην «αφρόκρεμα»,  όπως είπαν ορισμένοι.

Mechanical Solutions

Να ενθαρρύνονται οι Πολίτες με κάθε τρόπο να συμμετάσχουν στα κοινά κι ας μην βολεύει πάντα τους καθ’ έξιν  Αιρετούς. Η κριτική είναι ωφέλιμη όταν περιγράφει, αναδεικνύει ζητήματα, σωστά ιεραρχημένα που αναζητούν λύση. Η θέση πίσω από ένα πληκτρολόγιο που ατέρμονα σφυροκοπά –και μόνο -δεν είναι θέση ευθύνης σε μια κοινωνία που αναζητά την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής. Θέση ευθύνης είναι να χρεωθούμε και να συν διαχειριστούμε το πρόβλημα, το ζήτημα, το όραμα όπου -μεταξύ άλλων- θα προσφέρουμε το λιθαράκι μας ως υπεύθυνοι Πολίτες.

Να δρομολογήσουμε την ανάπτυξη  που ικανοποιεί τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη δυνατότητα των μελλοντικών γενεών να ικανοποιούν τις δικές τους ανάγκες το ίδιο με εμάς. Να ζούμε σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών όπου διασφαλίζεται η ευημερία όλων των πολιτών με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο τόπο που μας γέννησε και μας φιλοξενεί.

Η ψήφος σας στην Ενωτική Κίνηση Πολιτών δεν είναι λευκή επιταγή. Είναι ευθύνη απέναντι στους Δημότες να ανοίξει ένας καινούργιος διάλογος προς όφελος όλων, χωρίς τις αγκυλώσεις   της συνδιαλλαγής και της σκοπιμότητας. Έχουμε την βούληση και θα το πράξουμε καθώς είναι απαίτηση των καιρών και των πολλών!


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο