Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Ο Γιώργος Φιλιππάκης για τον Β’ γύρο στον δήμο Αγίου Νικολάου

BOX CAFE
DROP Cafe Palermo TECH HUB

«Η Λαϊκή Συσπείρωση, στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στον Άγιο Νικόλαο, επαναλαμβάνουμε ότι δεν μπαίνει στην λογική να επιλέξει  το μικρότερο κακό, δίνοντας στήριξη, στον έναν ή τον άλλο συνδυασμό που στην ουσία έχουν την ίδια πολιτική ατζέντα και υπηρετούν την ίδια στρατηγική υπέρ των επιχειρηματικών συμφερόντων, κάτι που άλλωστε λέγαμε προεκλογικά και αποκαλύφθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Δεν διαφέρουν σε κάτι εκτός από τη φιλοδοξία τους στο ποιος  θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. Εμείς δεν θα υπηρετήσουμε ούτε αυτή τη στρατηγική ούτε την ατομική φιλοδοξία τους ενός ή του άλλου.

Mechanical Solutions

Το επόμενο διάστημα οι Τοπικές Διοικήσεις θα κληθούν να βάλουν πλάτη στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής, όπως άλλωστε σημείωσε ο πρωθυπουργός. Είναι σε εξέλιξη τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης της ΕΕ που μετατρέπει και την Τοπική Διοίκηση σε ντίλερ για τη στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων. Πριν λίγες ημέρες κατατέθηκε το προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2024. Εκεί αποτυπώνεται η ίδια πολιτική που στραγγαλίζει τα οικονομικά των δήμων και θυσιάζει τα αναγκαία για το λαό έργα και υποδομές στο βωμό των προτεραιοτήτων του κεφαλαίου και των ματωμένων πλεονασμάτων.

Όλα τα παραπάνω υπογραμμίζουν το πραγματικό δίλημμα που τέθηκε αντικειμενικά και στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές και ανέδειξε η Λαική Συσπείρωση: Δημοτικές και περιφερειακές αρχές που θα είναι τα καλά παιδιά του κεντρικού κρατικού μηχανισμού, υπηρέτες των εκάστοτε κυβερνήσεων και μεσάζοντες επιχειρηματικών συμφερόντων ή περισσότεροι εκλεγμένοι σε δήμους και περιφέρειες που θα είναι σύμμαχοι στον αγώνα των εργαζομένων και όλου του λαού για τις δικές τους ανάγκες, βάζοντας περισσότερα εμπόδια σε μια εχθρική για τον λαό πολιτική; Οι άλλες παρατάξεις -με ή χωρίς χρίσμα- υπηρετούν την τοπική διοίκηση – “μακρύ χέρι” του κράτους.

Το κριτήριο μας, λοιπόν, είναι πολιτικό και γι’ αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα στη στάση μας στο β’ γύρο, ανεξάρτητα από την τελική κατανομή των εδρών, την οποία άλλωστε καθορίζει ακόμα ένας καλπονοθευτικός νόμος, που νοθεύει τη θέληση εκατοντάδων ψηφοφόρων που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Μπορεί να φαίνεται παράξενο σε κάποιους οι οποίοι έχουν συνηθίσει, αλλά να λένε τη μία μέρα και άλλα να κάνουν την άλλη,  να βάζουν τρικλοποδιές ακόμα και συνυποψήφιους τους ,για έναν σταυρό!

Δεν είμαστε ευκαιριακοί, τιμάμε τις επιλογές μας και τιμάμε τον κόσμο που μας ψήφισε. Την επόμενη Κυριακή καλούμε τον κόσμο που συστρατεύθηκε, εμπιστεύθηκε την Λαϊκή Συσπείρωση να πάει στην κάλπη  να ρίξει Άκυρο-Λευκό  και με αυτό τον τρόπο να καταδικάσει την πολιτική που μας κλέβει τη ζωή και τον τόπο μας, καθώς και τους εκφραστές της στην τοπική διοίκηση. »

Το Γραφείο Τύπου


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button