Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

«Ενωτική Κίνηση Πολιτών»: Μαρία Τζώρτζη | Βιογραφικό

DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Η Μαρία Τζώρτζη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κριτσά, στον Παλαίμυλο, και αποφοίτησε από  το Δημοτικό Σχολείο Κριτσάς. Τα γυμνασιακά της χρόνια τα πέρασε στον Άγιο Νικόλαο. Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε. στην Αθήνα όπου και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά για 43 χρόνια. Γνωρίζει  Αγγλικά και Ρωσικά.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ     

NOVA

Για 15 χρόνια διατηρούσε Τεχνικό Γραφείο στον Πειραιά, εκπονώντας μελέτες, εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και υλοποίηση προγραμμάτων επιδότησης μεσαίων-μικρών επιχειρήσεων και  παρέχοντας υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας σε μεγάλες επιχειρήσεις.

>Αναπληρώτρια Διευθύντρια στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΚΜΩΝ.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

>Διεύθυνση και  μέλος   Δ.Σ.  της εταιρείας MSTCHELLASELECTRONICS / Μελέτες, Παραγωγή επικοινωνιακών συστημάτων Πολεμικής Αεροπορίας / Συγγραφή Τεχνικών εγχειριδίων.

>Μ.& Σ.ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ AEBE εργοστάσιο υψηλής Τεχνολογίας /Προϊσταμένη Τεχνικής Υποστήριξης με ευθύνη σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία , Αζερμπαϊτζάν Ουζμπεκιστάν /Μεταφράσεις τεχνικών εγχειριδίων.

Mechanical Solutions

>ΕΛΙΝΤΑ (ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΟ) στην παραγωγή τηλεόρασης σε υπεύθυνες θέσεις /Εκπρόσωπος      των εργαζομένων στο Δ.Σ. της Εταιρείας.

Παρακολούθησε δεκάδες σεμινάρια που αφορούσαν την εξέλιξη της Ηλεκτρονικής, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας. Πιστοποιημένη από το Υπουργείο Εργασίας δίδαξε στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «Δήμητρα» τρία χρόνια σε προγράμματα του Υπουργείου Εργασίας για Εργοδότες Τεχνικούς Ασφαλείας μικρών επιχειρήσεων.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Ανέπτυξε σημαντική συνδικαλιστική και πολιτική δραστηριότητα μέσα από πολλές θέσεις όπως Πρόεδρος εργοστασιακού σωματείου ΕΛΙΝΤΑ (ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΟ), Γεν. Γραμματέας Πανελληνίου Συλλόγου Ηλεκτρονικών, Δ.Σ. ΕΕΤΕΜ, δύο  θητείες  στο  Εργατικό Κέντρο Αθήνας κ.α.

Συμμετείχε σε πολλά  συνδικαλιστικά σεμινάρια, συνέδρια και Παγκόσμια φόρουμ και είχε συνεργασία με  ευρωπαϊκά συνδικάτα .

Πρωτοστάτησε στον αγώνα κατά της αποβιομηχάνισης της χώρας (κλείσιμο των λεγόμενων προβληματικών ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΑΙΓΑΙΟΝ κλπ) κατά την πρώτη κρίση στην χώρα με χιλιάδες απολυμένους εργαζόμενους.

Συμμετείχε στο Κέντρο Μεσογειακών Μελετών σε ομάδα  για την αυτοδιαχείρηση και την έκδοση σχετικού περιοδικού.

Υποψήφια στην Ευρωβουλή και το Κοινοβούλιο με την «Άμεση Δημοκρατία» στον Νομό Λασιθίου στις εκλογές του 1989.

Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρδατίου Ρούσα – Λίμνης, «Ο ΘΥΛΑΚΑΣ».

Μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της  Δημοτικής Κοινότητας ΚΡΙΤΣΑΣ. Ιδιαίτερα ασχολήθηκε με το ζήτημα του οροπεδίου ΚΑΘΑΡΟΥ.

Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της ΚΟΙΝ. Σ.ΕΠ. «ΤΟ ΞΟΜΠΛΙ»/ Σχολή Υφαντικής παράδοσης Κριτσάς

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου συμμετέχει με το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μανώλη Μενεγάκη .

Ζητάει τη συγκατάθεσή σας και την  ψήφο σας για να συνεχίσει να αγωνίζεται, με όπλα  τη συσσωρευμένη εμπειρία της και τη δική σας ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη και από αυτό το μετερίζι, για το όμορφο και παραδοσιακό κεφαλοχώρι μας, την Κριτσά, που βιγλίζει όλη την περιοχή της Κοινότητας, από την Αμμουδάρα και το Βαθύ, ίσαμε την Ρούσα- Λίμνη και το Μαρδάτι, τις Τάπες τον παραδοσιακό οικισμό της Κριτσάς και το Καθαρό._


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο