Europlan

Xaritakis
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ενωτική Κίνηση Πολιτών: Ενας νέος συνδυασμός γεννιέται!

BOX CAFE
Αλφαβητάρι

Τεντοτεχνική

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Πολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου, η ευημερία και η προκοπή του τόπου μας είναι συνυφασμένη με την διάθεση, την πρόθεση, την γνώση και την αποτελεσματικότητα αυτών που έχουν την ευθύνη των δημοτικών μας πραγμάτων, με την σύμπραξη και συνεργασία της κοινωνίας μας.

Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία και την ευθύνη να δημιουργήσουμε αποτελέσματα. Για να ανακάμψει ο τόπος και να αποκτήσει αισιοδοξία για το μέλλον του. Να ανταποκριθεί ο Δήμος μας στις προσδοκίες όλων, όπως απαιτούν οι τοπικές ανάγκες, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων.

“IN_AND_OUT

  • Με σεβασμό στην άποψη του καθενός. Με πνεύμα καλής συνεργασίας, εργατικότητας, ανιδιοτέλειας και ενότητας. Με εξασφάλιση της δημοκρατικής λειτουργίας του δήμου. Με ενσυναίσθηση των αναγκών όλων των συμπολιτών. Με σεβασμό στο κάθε ευρώ που πληρώνει ο δημότης.
  • Με διεκδίκηση των οικονομικών πόρων για έργα και επενδύσεις. Με ευελιξία για εκμετάλλευση κάθε χρηματοδοτικής ευκαιρίας και με αποτελεσματικότητα για απορρόφηση και υλοποίηση των πρωτοβουλιών και των έργων. Κάθε επιλογή πρέπει να έχει θετικό αποτέλεσμα στην εξυπηρέτηση της κοινωνίας και να στηρίζει την αειφόρο ανάπτυξη και την ανατροφοδότηση της οικονομίας του τόπου.
  • Με ανάπτυξη των ψηφιακών εφαρμογών που υπάρχουν για την αντιμετώπιση των αναγκών που υποδεικνύουν οι δημότες και με αξιολόξηση των αποτελεσμάτων.
  • Με μέριμνα για την κάλυψη κοινωνικών αναγκών, για ευάλωτους συμπολίτες μας, για την οικογένεια και την στήριξη κάθε προνοιακής δραστηριότητας.
  • Με φροντίδα για τις Δημοτικές Κοινότητες ολόκληρου του Μιραμπέλλου, με σεβασμό στις αποφάσεις τους και με εμπιστοσύνη σ’ αυτές να διαχειριστούν πόρους με τρόπο που θα οριστεί θεσμικά.
  • Με όραμα ο τόπος μας να γίνει το μέρος που όλοι θέλουν να ζουν, να επενδύουν, να δημιουργούν. Ένα Μιραμπέλλο ενωμένο που κρατάει τους ανθρώπους του και προσελκύει ακόμα περισσότερους.
  • Με αντίληψη των αναγκών, των ευκαιριών, των προϋποθέσεων και των δυνατοτήτων που παρουσιάζονται, σας δηλώνουμε ότι θα ζητήσουμε την ψήφο σας για να δημιουργήσουμε ουσιαστικά αποτελέσματα για την προκοπή και το μέλλον του Δήμου μας.
  • Με συναίσθηση των ευθυνών που έχουμε πρόθεση να αναλάβουμε, υποσχόμαστε να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες σας και σας καλούμε να συμβάλλετε με την συνδρομή και την συμμετοχή σας στην προσπάθειά μας.

(υπογραφές)

Αγαπητός Δημήτρης, νομικός-δικηγόρος, διοικητικό μέλος Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου και αθλητικών συλλόγων

Mechanical Solutions

Ασπραδάκη Κλειώ, νομικός-δικηγόρος

Αστρουλάκης Γιώργος, επιχειρηματίας, παραγωγός, τοπικός σύμβουλος Βραχασίου-Σισίου-Μιλάτου

Γαρεφαλάκης Μανώλης, συνταξ. ιατρός, πρώην αντιδήμαρχος Νεάπολης

Ευαγγελινάκης Χρήστος, ιδ. υπάλληλος, διοικητικό μέλος Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Μεραμβέλλου

Κουρίνου Ελένη, ιδ. υπάλληλος, τοπικός σύμβουλος Καλού Χωριού

Κρητσωτάκη Ιωάννα, εκπαιδευτικός θεολόγος, υπάλληλος ξενοδοχείου, Εκπρόσωπος Ένωσης Γονέων στην Ομοσπονδία Γονέων Κρήτης

Κρομμύδας Νίκος, υπάλληλος ξενοδοχείου, πρόεδρος Συνδέσμου Υπαλλήλων Ξενοδοχείων Ν. Λασιθίου

Μαμολίδου Πόπη, γεωπόνος

Μανιαδάκη Μαρίνα, μουσικός-μέτζο σοπράνο-καθηγήτρια φωνητικής

Μαστορής Φίλιππος του Εμμ., πολιτικός μηχανικός

Μενεγάκης Μανώλης, νομικός-δικηγόρος, διοικητικό μέλος φιλανθρωπικών και πολιτιστικών σωματείων

Μπρόκος Δημήτρης, παραγωγός-κτηνοτρόφος

Πεδιαδίτης Μανούσος, χημικός, επιχειρηματίας-παραγωγός φυσικών καλλυντικών

Πεπόνης Νίκος, συνταξιούχος χειριστής μηχαν/των

Σκύβαλος Αλέξανδρος, στέλεχος ξενοδοχειακής επιχείρησης, σύμβουλος τηλεπικοινωνιών, ταμίας Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Αγίου Νικολάου

Τζανόπουλος Γιώργος του Αντ., τουριστικός υπάλληλος


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button