Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Εγκαίνια Εκλογικού κέντρου της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών στον Άγιο Νικόλαο

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Η «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, σε μια μεγάλη και γεμάτη παλμό συγκέντρωση συμπολιτών μας.

Πλήθος Δημοτών από τον Άγιο Νικόλαο, τη Νεάπολη και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, πλαισίωσαν  με την παρουσία τους, τον Μανώλη Μενεγάκη και τους υποψηφίους  του συνδυασμού. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Μανωλής Μενεγάκης με δυναμικό λόγο σηματοδότησε την έναρξη του προεκλογικού αγώνα της Κίνησης.

NOVA

Ξεκινώντας την ομιλία του, μετέφερε τα συναισθήματα αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης της «Ενωτικής Κίνησης Πολιτών»  προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους κατοίκους της Θεσσαλίας.

Στη συνέχεια καλωσόρισε όλους τους φίλους και μέλη του Συνδυασμού στο εκλογικό τους σπίτι και απευθυνόμενος στους Πολίτες ανέπτυξε τον λόγο του, περιγράφοντας την ουσία  και απαρχή της πρωτοβουλίας της ΕΚΠ, η οποία συμπυκνώνεται σε τέσσερεις λέξεις: «Οργάνωση – Αλληλεγγύη – Συνοχή – Αποτελεσματικότητα»

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Ξετύλιξε το χρονικό της ζύμωσης και δημιουργίας του πρωταρχικού πυρήνα της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών και την εντυπωσιακή μετεξέλιξη του στην σημερινή μορφή, όπου περιλαμβάνεται πλήθος ανθρώπων,  με διαφορετική πολιτική αφετηρία –εξαιρετικά ανήσυχους-,  με όσα συνέβαιναν και εξακολουθούν να συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας.

Αποτέλεσμα, που οφείλεται στην αδιαφορία της νυν δημοτικής αρχής, στην αναποτελεσματικότητα και στην επιφανειακή επικοινωνιακή προσέγγιση όλων των μεγάλων ζητημάτων και προκλήσεων, που αντιμετωπίζουν οι πόλεις μας και οι κοινότητες. Έγκειται σε μία σειρά κακών χειρισμών σχεδόν σε κάθε επίπεδο της τοπικής καθημερινής ζωής, σε μια σειρά καθυστερήσεις, αναβολές, ασυνέπειες, λανθασμένες προτεραιότητες, αποσπασματικές κινήσεις, έλλειψη οργάνωσης, οι οποίες κατάφεραν όχι μόνο να μας κρατήσουν στάσιμους, αλλά να κάνουμε και βήματα πίσω.

Mechanical Solutions

Κατήγγειλε τη σημερινή πλειοψηφία, ότι έχοντας αντίληψη του εκλογικού νόμου, επιχειρεί με σχέδιο μέσω των ψηφοδελτίων της, να κερδίσει τον απόλυτο έλεγχο του Δημοτικού Συμβουλίου καταλαμβάνοντας το σύνολο των εδρών του, αφαιρώντας στην πραγματικότητα κάθε δυνατότητα άσκησης ελέγχου κ’  αντιπολίτευσης στο μέλλον. Σχέδιο που πρέπει με κάθε τρόπο να αποτραπεί.

Η επαναφορά της ξεχασμένων εννοιών όπως: του Πολίτη, της Ανιδιοτέλειας, της Διαφάνειας, της Λογοδοσίας κ’ της Προστασίας του Δημόσιου χώρου, είναι αδιαπραγμάτευτη!

Τόνισε την ανάγκη της εξυγίανσης, καθώς η ΕΚΠ αναλαμβάνει την ευθύνη του εκσυγχρονισμού και του μετασχηματισμού του Δήμου μας. Δεν αναλαμβάνει  με κανένα τρόπο την ευθύνη της συντήρησης της υπάρχουσας  δημοτικής κατάστασης. Κατέδειξε πως την ευθύνη της συντήρησης αναλαμβάνουν η «Συνεργασία Δημοτών στην Πράξη», σε μια προσπάθεια των κυρίων Χαριτάκη και Αλεξάκη να θολώσουν τα νερά, όπως κάνουν οι εταιρείες που κηρύσσουν πτώχευση και αλλάζουν όνομα για να ξεχαστούν τα κακώς κείμενα.

Εξήγγειλε το οραματικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα του συνδυασμού που αρθρώνεται σε έξι συν έναν κύριους άξονες. Ένα πρόγραμμα του οποίου η αναλυτική παρουσίαση θα γίνει τις επόμενες ημέρες και φιλοδοξεί μαζί με τους πολίτες, να βάλει τις βάσεις για τον Δήμο Αγίου Νικολάου της επόμενης μέρας. Τις βάσεις για την αναπτυξιακή, ανοδική πορεία της πόλης και των κοινοτήτων μας, όχι μόνο για την ερχόμενη πενταετία, αλλά και για τις επόμενες δεκαετίες.

Πριν το κλείσιμο της εκδήλωσης, ανακοινώθηκε η ομάδα των υποψήφιων Δημοτικών  Συμβούλων του συνδυασμού, η οποία αποτελείται από στελέχη έμπειρα αλλά και νέα, που έχουν γνώση και τη διάθεση να προσφέρουν στον τόπο. Οι συμπολίτες μας τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και μεγάλο χειροκρότημα.

Ο Μανώλης Μενεγάκης ολοκλήρωσε την ομιλία του, ζητώντας τη στήριξη και την ενεργή συμμετοχή όλων των συμπολιτών σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να τεθούν οι σωστές βάσεις για τον Δήμο Αγίου Νικολάου της επόμενης μέρας. Κάλεσε κάθε Πολίτη χωρίς διακρίσεις, να έρθει κοντά Ενωτική Κίνηση Πολιτών, καθώς μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας.

Ο Συνδυασμός «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μανώλη Μενεγάκη, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του, στους πολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου, για την αθρόα προσέλευσή τους στα εγκαίνια του εκλογικού μας Κέντρου.

Όλοι Μαζί, για το Δήμο Αγίου Νικολάου!

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου

Ενωτική Κίνηση Πολιτών

Υποψήφιος Δήμαρχος

Μανώλης Μενεγάκης


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button