Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Δημήτρης Λύτινας: Γιατί συμπορεύομαι με τον Μανώλη Μενεγάκη στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές

DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες. Ως κάτοικος του Δήμου και της πόλης του Αγίου Νικολάου ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται επιχειρματικά πολλά χρόνια τώρα στην περιοχή και νοιάζεται γι΄αυτόν τον ευλογημένο τόπο, διαπιστώνω το ίδιο πράγμα που είχα διαπιστώσει και το 2019 οταν είχα δηλώσει συμμετοχή στις τότε Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος με τον συνδιασμό “Αλλάζουμε τον Δήμο”με επικεφαλή τον τότε αξιόλογο υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Κοκκίνη , πως η εικόνα του Δήμου και της  πόλης του Αγίου Νικολάου δυστυχώς εξακολουθεί να φθίνει .

Μία περιοχή με αξιοζήλευτη φυσική ομορφιά , μία πόλη από την οποία ξεκίνησε ουσιαστικά το τουριστικό προιόν στην Ελλάδα, αν και με μεγάλη ανάπτυξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας , παραμένει στάσιμη εδώ και πολλά χρόνία με αποτέλεσμα ο επισκέπτης  της περιοχής μας να βλέπει ένα χάσμα μεταξύ πολυτέλειας των ξενοδοχείων της περιοχής και μιας παραμελημένης εικόνας πρωτεύουσας νομού  αλλά και ευρύτερης περιοχής  .

NOVA

Δεν έχω διάθεση μηδενισμού αλλα αυτή ειναι η πραγματικότητα .

Αξιόλογες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια σε πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο έχουν γίνει ,με πρόσκαιρο όφελος για την περιοχή, αλλά όχι έργα υποδομής και μεταρυθμίσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητας ζωής των δημοτών του Αγίου Νικολάου .

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Δικαιολογίες από τους υπεύθυνους πολλές ,αλλά δεν είναι δυνατόν να βλέπεις σημαντικές αλλαγές σε όλες της πόλης της Κρήτης τα τελευταία χρόνια και μόνο στις περιοχές του Δήμου Αγίου Νικολάου να είναι αδύνατό να αλλάξει κάτι ουσιαστικό προς το καλύτερο.

Χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας στήν διαχείριση των δημοτικών θεμάτων και λειτουργίων, βελτιώση της καθημερινότητας των δημοτών , έργα υποδομής , εξωστρέφεια , δημοκρατικότητα.

Mechanical Solutions

Να πάψουν επιτέλους τα εργα να περιορίζονται μόνο σε  εξαγγελίες και ευχολόγια αλλά να γίνουν επιτέλους πράξη.

Επιθυμώ ένα Δήμο που θα είναι δίπλα στον δημότη και δεν θα απαξιώνει τις ανάγκες και τα προβλήματα του ,θα πρωτοπορεί ,θα καινοτομεί και θα στοχεύει  συνεχώς στην βελτίωση των υπηρεσιών του .

Ένα Δήμο που θα είναι ευαισθητοποιήμενος στην κάλυψη των καθημερινών ειδικών ανάγκών των συνανθρώπων μας με συγκεριμένα προβλήματα και θα επενδύσει ξανά στο γέλιο των παιδιών στις γειτονιές.

Ενα Δήμο που θα κραταει τους νέους στον τόπο τους ,θα τους δίνει  κίνητρα να γυρίζουν πίσω,μέτα την ολοκλήρωση των σπουδών τους,και να μην ξενιτεύονται , όπως συμβαίνει σήμερα με όποιο κοινωνικό κόστος αυτό συνεπάγεται.

Να είναι πόλος έλξης και άλλων νέων ανθρώπων οι οποίοι θα επθυμούν να σπουδάσουν η να εργαστούν στην περιοχή μας και να χαίρονται για την επιλογή τους.

Με λίγα λόγια ένα Δήμο προσιτό σε όλους.

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του άξιου υποψηφίου Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη  να συμπορευτώ στην προσπάθεια του για την αναγέννηση
του Δήμου Αγίου Νικολάου,παρά τους αρχικούς μου ενδοιασμούς ως προς τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές γενικότερα.

Πείστηκα απο τις θέσεις και το όραμα του για τον τόπο, αλλα και απο την επιλογή των πολύ αξιόλογων συνεργατών με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά που θα τον πλαισιώνουν .

Οπότε αποφάσισα πως επιβάλλεται να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σ’ αυτή την προσπάθεια  συμετέχοντας ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδυασμού με όνομα “ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ “, όπου θα ηγείται ο Μανώλης Μενεγάκης,στο τοπικό συμβούλιο της πόλης του Αγίου Νικολάου στις επερχόμενες Δημοτικες εκλογές, με προσωπική επιδίωξη και φιλοδοξία την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης.

Με διάθεση λοιπον να προσφέρω όσο και όπως  μπορώ στην προσπάθεια αναγέννησης του Δήμου μας και ιδιαίτερα της πόλης του Αγίου Νικολάου απ ́όποιο πόστο χρειαστεί ,με την εμπειρία που έχω ως επαγγελματίας ,με ιδέες και λύσεις στα προβληματα που υπάρχουν, εφ όσον με το καλό εκλεγεί η δημοτική μας παράταξη  “ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ”.

Θα επικροτήσω κάθε θετική προσπάθεια για υλοποίηση έργων και μεταρυθμίσεων που έχει ανάγκη ο τόπος μας , θα ασκήσω  επικοδομητική κριτική αν αυτό είναι απαραίτητο προς οποιαδήποτε πλευρά προς όφελος και εκ μέρους των συνδημοτών μου .

Ζητώ λοιπόν απ’ όλους τους συνδημότες μου, να στηρίξουν σ ́αυτήν την προσπάθεια εμένα και τον συνδυασμό “ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” με τον οποίο θα συμπορευθώ ώστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ να ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ  μπροστά, προς την πρόοδο του Δήμου Αγίου Νικολάου  όχι μόνο στα λόγια ,τα οποία όλοι έχουμε χορτάσει ,αλλά και στην  πράξη.

Ευελπιστώ σ ένα έντιμο και ουσιαστικό προεκλογικό αγώνα με προτάσεις και χωρίς υπερβολές απ’ όλους τους υποψηφίους για το καλό του τόπου που ζούμε .

Ευχαρίστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Δημήτριος Λύτινας


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο