Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Αγιος Νικόλαος: Συμπόρευση συνδυασμών “στην Πράξη” και «Μαzi»

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Την κοινή τους συμπόρευση στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, για τη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Αγίου Νικολάου, ανακοίνωσαν οι δημοτικές παρατάξεις «Μαzi» και «στην Πράξη», με επικεφαλής τους : Δέσπω Καρνιαδάκη και Χάρη Αλεξάκη αντίστοιχα.

Έπειτα από μία σειρά επαφών ανάμεσα σε στελέχη των δύο δημοτικών παρατάξεων, υιοθετήθηκε όπως έγινε γνωστό, ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, καθιστώντας την πόλη και τα γειτονικά δημοτικά διαμερίσματα φιλικά, αναγνωρίσιμα, σημεία αναφοράς ντόπιων και ξένων επισκεπτών.

NOVA

Σε σχετική δήλωση της η επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “ Μαzi “ κ. Δέσπω Καρνιαδάκη, τονίζει : “ Με υπευθυνότητα και αφουγκραζόμενοι τα προτάγματα και τις προτεραιότητες της κοινωνίας, αποφασίσαμε με τον κ. Αλεξάκη την από κοινού κάθοδο μας στις εκλογές του Οκτωβρίου. Με την σύμπραξη αυτή, ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη διεύρυνσης των δυνάμεων και των συνεργασιών, θέτοντας επί της ουσίας στην πράξη, τις ανάγκες των πολιτών αλλά και της ίδιας της κοινωνίας. Έχοντας την ίδια αγωνία για την καθημερινότητα και το αύριο αυτού του τόπου, συνθέτοντας την εμπειρία, τις νέες ιδέες και το κοινό πάθος για την ανάπτυξη του Δήμου μας, θα δώσουμε όλοι ΜΑΖΙ, ενωμένοι στην ΠΡΑΞΗ, την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, με βασική μας επιδίωξη μέσα από τον διάλογο και την κατάθεση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης, ν΄ αντιμετωπιστούν οι αυξανόμενες ανάγκες, τα σύνθετα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών καθώς και οι μελλοντικές προκλήσεις.

Οι “αφορισμοί” που καθημερινά εξαπολύονται μέσω των social media, ο διχασμός που μεμονωμένα άτομα προσπαθούν να επιβάλουν στην τοπική μας κοινωνία, πρέπει να παύσουν. Και σίγουρα δεν βοηθά η σιωπή, η αποχή και η εκ του ασφαλούς κριτική. Ο μόνος τρόπος είναι η συμμετοχή και η υπέρβαση των όποιων προσωπικών φιλοδοξιών με γνώμονα το κοινό καλό ! Θεώρησα λοιπόν περισσότερο χρήσιμο ν΄ αναζητήσω λύσεις πολλαπλασιάζοντας τις δυνάμεις που στήριξαν την δική μου υποψηφιότητα παρά να μεμψιμοιρώ, να “κουνώ το δάκτυλο”, και να επιρρίπτω ευθύνες για τα κακώς κείμενα. Οι δύο δημοτικές κινήσεις, όπως αρκετοί συμπολίτες γνωρίζουν έχουν τύχει μεγάλης ανταπόκρισης από τους συνδημότες μας, οι οποίοι και προέκριναν την συμπόρευση μας. Μαzi στην ΠΡΑΞΗ, μπορούμε να κάνουμε πολλά για τον Δήμο Αγίου Νικολάου, που ονειρευόμαστε και αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Συμπράττουμε για ν΄ αναδείξουμε την αυτοδιοικητική μας πρόταση και για το λόγο αυτό συνενώνουμε δυνάμεις για το αύριο του τόπου μας σε κοινή προγραμματική βάση με υποψήφιο Δήμαρχο Αγίου Νικολάου τον Χάρη Αλεξάκη.

Προτάσσουμε το Εμείς, έναντι του Εγώ, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, γιατί όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε στην ΠΡΑΞΗ να το καταφέρουμε !

Mechanical Solutions

Ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού : “ στην Πράξη ” κ. Χάρης Αλεξάκης σε δήλωση του τονίζει : “Με χαρά υποδεχόμαστε την απόφαση της δημοτικής πρωτοβουλίας «Μαzi» με επικεφαλής την κ. Δέσπω Καρνιαδάκη, προκειμένου να συμπορευθούμε προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, όπως καλά γνωρίζουμε, έχει ανάγκη από την εμπειρία ανθρώπων που έχουν θητεύσει σε θέσεις ευθύνης, από νέες ιδέες καθώς και από τον δυναμισμό που έχουν τα νέα πρόσωπα που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο μας.

Με τη σύμπραξη όλων, τις προτάσεις, την ανανέωση, τους στόχους, τον προγραμματισμό και τις προτεραιότητες που θέτουμε ως συνδυασμός, καταθέτουμε τις επόμενες ημέρες την αυτοδιοικητική μας πρόταση, για να προχωρήσει ο Δήμος δυναμικά μπροστά !

Η εμπειρία της Δέσπως Καρνιαδάκη στη διοίκηση του Δήμου και στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου συνιστούν αν μη τι άλλο εχέγγυο για την επόμενη ημέρα των εκλογών, όπου οι δημότες με εμπιστοσύνη, θα μας αναθέσουν την διαχείριση των τοπικών μας πραγμάτων.

Έχοντας συμφωνήσει σε επίπεδο αξιών και προγράμματος, ενώνουμε τις δυνάμεις μας #μαζί #στην_Πράξη και ως ένα ενιαίο πλέον σύνολο απευθυνόμαστε, με σιγουριά στην κρίση των συνδημοτών μας.

Είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά, χωρίς στεγανά, με πνεύμα συνεργασίας όπως έχουμε πράξει εξάλλου μέχρι σήμερα. Με πρόγραμμα – δυναμική -με όραμα, κυρίως δε, με ρεαλισμό και αποτελεσματικότητα. Με σύμπραξη και συνεργασία, στη βάση όσων μας ενώνουν. Με το βλέμμα στο μέλλον, αδράχνοντας τις ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσουμε, για να μειώσουμε το αναπτυξιακό έλλειμμα και να καλύψουμε τις ανάγκες σε υποδομές. Για την αποκατάσταση της συνοχής και την εδραίωση της ισονομίας και της προόδου στον τόπο μας “!

Εκ μέρους του Γραφείου Τύπου 


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button