ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

9 νέοι υποψήφιοι με τον Μανώλη Μενεγάκη

Ο Νικόλαος Κρομμυδάς υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Ονομάζομαι Κρομμύδας Νικόλαος μένω στον Άγιο Νικόλαο και το επάγγελμα μου είναι υπάλληλος ξενοδοχείου. Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και έχω τελειώσει την σχολή Μηχανογραφημένης Λογιστικής και Τουριστικών Επαγγελμάτων.


Ο Χάρης Κριτσωτάκης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Είμαι ο ιατρός ακτινολόγος Κριτσωτάκης Χάρης, συνταξιούχος, όπου πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στο Νοσοκομείο – ΚΥ Νεάπολης από το 1990. Όλα αυτά τα χρόνια αγάπησα αυτόν το τόπο, τον ένοιωσα δικό μου γι’ αυτό και επένδυσα εδώ. Όμως όλα αυτά τα χρόνια συνειδητοποίησα ότι ελάχιστα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και προς την βελτίωση της διαβίωσης των κατοίκων της Νεάπολης και της ευρύτερης περιοχής του άνω Μεραμπέλλου. Θεωρώντας ότι ο δήμος του Αγίου Νικολάου και όλο το παραλιακό μέτωπο θα μπορούσε να είναι το διαμάντι της Ανατολικής Μεσογείου διαπιστώνω την απουσία αναπτυξιακών έργων.

Σε μια εποχή πού όλα γύρω μας αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς, ο τόπος μας βρίσκεται σε στασιμότητα, οδηγείται σε ερήμωση και εγκατάλειψη των χωριών με προφανή την έλλειψη βασικών υποδομών. Αλλά και τα μεγάλα πλεονεκτήματα του στον τουριστικό τομέα πού πρέπει να αναδειχθούν και να τα εκμεταλλευθεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Ο χρόνος δεν μας περιμένει, οι ευκαιρίες λιγότερες αλλά υπαρκτές, οι δυνατότητες και οι προκλήσεις μεγάλες. Με βάση τα παραπάνω και με κριτήριο την αγάπη μου για τον τόπο αποφάσισα να συνταχθώ με τον συνδυασμό, να συμμετάσχω ενεργά στην συλλογική προσπάθεια και δράση και να συμβάλλω αποφασίστηκα στο αύριο του τόπου μας για την γενικότερη ανάπτυξη του δήμου Αγίου Νικολάου.


Ο Νάκε Μπότση υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Είναι γεωπόνος. Ζει 32 χρόνια στον Άγιο Νικόλαο και έχει δουλέψει για 23 συναπτά έτη στα καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής (Elounda Mare /Mirabello). Αγαπά τον Άγιο Νικόλαο και θέλει να προσφέρει στον τόπο που ζει με την οικογένεια του. Με την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους δυναμώνουν την κοινή μας προσπάθεια. Για έναν Δήμο που μας αξίζει!


Ο Ζαχαρίας Παντερμαράκης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο το 1986 και είμαι μόνιμος κάτοικος Αγίου Νικολάου . Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και πρώην ξενοδοχοϋπάλληλος. Στον επαγγελματικό μου βίο πορευόμουν πάντα με ήθος και θα συνεχίσω το ίδιο για το καλό του τόπου μας με αγάπη και σεβασμό . Είναι χρέος απέναντι στον τόπο μας να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε . Ευχαριστώ και εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους τους συνοδοιπόρους μου. Ευχαριστώ τον Μανώλη Μενεγάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου.


Ο Οδυσσέας Παπαδάκης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Γεννήθηκα στο Ρέθυμνο και ζω στον Αγιο Νικόλαο από το 1982. Εκ τότε δραστηριοποιούμαι στον επιχειρηματικό τομέα με μεγάλη επιτυχία. Διετέλεσα πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου για δυο συνεχείς
τετραετίες, διοργανώνοντας τις πρωτοφανείς, έως τότε, για την πόλη μας εκδηλώσεις όπως η Λευκή Νύχτα, τις Γιορτές Καταστημάτων κ.α. αναζωογονώντας την επιχειρηματικότητα και ζωντανεύοντας τους
δρόμους της πόλης μας τους χειμώνες εκείνους.  Κατά τη διάρκεια της θητείας μου διεκδίκησα το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Open Mall και φέραμε το ποσό του 1.500.000€ στα ταμία του δήμου. Διετέλεσα διοικητικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Λασιθίου επί 12 συναπτά έτη, όπως επίσης μέλος της ΕΣΕΕ επι σειρά ετών.


Η Γεωργία (Γιούλα) Πατεράκη υποψήφια με τον Μανώλη Μενεγάκη

Η Γεωργία (Γιούλα) Πατεράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο στη περιοχή των «Στεφανιανιών». Είναι αδερφή του Νίκου Πατεράκη – Πολιτικού και Τοπογράφου Μηχανικού και της Σοφίας Χριστίδη-Πατεράκη. Ο πατέρας της ήταν ο Μιχαήλ Πατεράκης – πρακτικός Μηχανικός και μητέρα της η Μαρία Πατεράκη το γένος Αλέξη.

Από νεαρή ηλικία έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο στο άθλημα της κολύμβησης με την αγωνιστική ομάδα του ΝΟΑΝ. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας στην Ολυμπιακή Αεροπορία διετέλεσε εκπαιδεύτρια αεροπορικών πληρωμάτων για σειρά ετών καθώς και προϊσταμένη σε διεθνείς προορισμούς, διαμένοντας μεγάλα διαστήματα σε πόλεις του εξωτερικό. Μέσα από την αλληλεπίδραση με διαφορετικούς ανθρώπους και πολιτισμούς έλαβε σημαντικές εμπειρίες και ανέπτυξε ισχυρές διαπροσωπικές δεξιότητες ανταποκρινόμενη παράλληλα μέσα από την εργασία της σε απαιτήσεις για διαρκή προσαρμογή σε ποικίλες συνθήκες και διαχείριση έκτακτων
καταστάσεων.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια διατηρεί στενούς δεσμούς με τον τόπο της, γνωρίζει τα κρίσιμα θέματα που χρειάζεται να αντιμετωπίσει ο δήμος για να εκσυγχρονιστεί χωρίς να περάσει άλλος χαμένος χρόνος. Ο
εκσυγχρονισμός ενός δήμου είναι μια συνεχής διαδικασία που απαιτεί δέσμευση, συνεργασία και προσαρμοστικότητα. Απαιτείται μία ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη βελτίωση των υποδομών, των υπηρεσιών και της διακυβέρνησής του ώστε να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων του. Ανάμεσα στις βασικές στρατηγικές η ίδια υποστηρίζει τη ενεργή συμμετοχή των κατοίκων, των επιχειρήσεων και των τοπικών φορέων στη διαδικασία σχεδιασμού των αλλαγών ώστε να διασφαλιστεί ότι λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες και οι προτεραιότητές τους.

Επίσης υποστηρίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσω καλών πρακτικών τεχνολογιών έξυπνης υποδομής και ψηφιακών υπηρεσιών για την καλύτερη διαχείριση, παροχή και πρόσβαση των κατοίκων σε δημοτικές υπηρεσίες και των τουριστών. Αναπόσπαστο μέρος του εκσυγχρονισμού είναι η υιοθέτηση βιώσιμων
πρακτικών και πράσινων πρωτοβουλιών για την διαχείριση των απορριμμάτων, τη δημιουργία και τη συντήρηση χώρων πρασίνου όπως και η περαιτέρω ενδυνάμωση και προώθηση του τουρισμού. Η αγάπη της για το δήμο Αγίου Νικολάου την οδήγησε να συμμετάσχει σαν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Μανώλη Μενεγάκη «Ενωτική Κίνηση Πολιτών».


Ο Εμμανουήλ Πατεράκης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Ονομάζομαι Πατεράκης Εμμανουήλ, είμαι 34 χρονών, γιος του Ιωάννη και της Γεωργίας Πατεράκη. Είμαι πατέρας ενός δίχρονου αγοριού. Είμαι Μηχανοδηγός Α’ του Εμπορικού Ναυτικού σε Ε/Γ – Τ/Ρ πλοία και ρυμουλκά σε λιμενικά έργα ανά την Ελλάδα. Ήμουν μέτοχος σε Ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τον Άγιο
Νικόλαο για πέντε χρόνια. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης μου καθώς θέλω να συνεισφέρω και εγώ ένα μικρό λιθαράκι.


Ο Μανούσος Πεδιαδίτης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Γεννήθηκα το 1982 στην Ελούντα όπου και μεγάλωσα. Ζω και δραστηριοποιούμαι στην πόλη του Αγίου Νικολάου. Σπούδασα Χημεία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοσμετολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας. Το 2007 ίδρυσα την ΒΙΟΑΡΩΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ μια πρωτοπόρα καθετοποιημένη εταιρεία φυσικών καλλυντικών και αρωμάτων η οποία έχει αποσπάσει πολλά βραβεία σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο και στην οποία δραστηριοποιούμαστε με τη σύζυγό μου έως και σήμερα.

Έχω διατελέσει πρόεδρος ή μέλος σε διάφορους συλλόγους του Δήμου μας όπως ο Προοδευτικός Σύλλογος Ελούντας, ο Σύλλογος Φροντίδας Μητρότητας, ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, το Εκκλησιαστικό συμβούλιο και το Φιλόπτωχο Ταμείο Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αγιου Νικολάου κ.α. Είμαι παντρεμένος με την Κάλλια Χουρδάκη και έχω 2 παιδιά τον Γιώργο και την Ανθία.


Η Μαρία Πεπόνη υποψήφια με τον Μανώλη Μενεγάκη

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσε στην Νεάπολη .Κατοικεί μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο και εργάζεται σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ τα τελευταία 17 χρόνια όπου έρχεται καθημερινά σε επαφή με πολλούς
συμπολίτες μας και συστρατεύεται για να αλλάξει η καθημερινότητα στον Δήμο μας και να λυθούν χρόνια προβλήματα.

Με την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους δυναμώνουν την κοινή μας προσπάθεια. Για έναν Δήμο που μας αξίζει! Όλοι Μαζί για το Δήμο Αγίου Νικολάου!

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο