ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

9 νέοι υποψήφιοι με τον Χάρη Αλεξάκη

Ο Νίκος Συλλιγάρδος υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Νίκος Συλλιγάρδος. Γεννήθηκα το 1982 στο Ηράκλειο Κρήτης.  Μεγάλωσα και διαμένω μόνιμα στη Νεάπολη Λασιθίου όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.

Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Σκοντινάκη και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Ολοκλήρωσα την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή μου στη Νεάπολη. Το 2000 εισήχθη 12ος  στο τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Φοίτησα μέχρι το 2005 οπότε και διέκοψα τις σπουδές μου για να ασχοληθώ με το επιχειρείν. Στη Νεάπολη διατηρούμε οικογενειακή βιοτεχνία επεξεργασίας γάλακτος με παραγωγή υψηλής ποιότητας, παραδοσιακών τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Είμαι κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας “Advanced” επιπέδου C1 κατά την CEFR. Έχω ευχέρεια στη χρήση νέων τεχνολογιών και χρήση Η/Υ κι αυτή την περίοδο αναπτύσσω δεξιότητες γύρω από το project management.

Πιστεύω στον Φιλελευθερισμό και στην ανάπτυξη κουλτούρας συνεργασιών.


Ο Μανώλης Συλλιγαρδάκης υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Με μεγάλη χαρά συμμετέχω #στη_πράξη για της ερχόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Χάρη Αλεξάκη.

Ονομάζομαι Συλλιγαρδάκης Μανώλης και μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο. Έχω εργαστεί σε διάφορες δουλειές σαν νέος και τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολούμαι με τη διαχείριση καταλυμάτων και τα δύο τελευταία και με τις πολιτιστικές περιηγήσεις (cultural tours).

Έχω σπουδάσει λογιστικά και τα τελευταία χρόνια μαθήτευσα στο ΔΙΕΚ Αγίου Νικολάου θρησκευτικού-πολιτιστικού τουρισμού.

Η αγάπη μου για το πολιτισμό και η επαγγελματική δραστηριότητα με οδήγησαν στο να δημιουργήσω ένα  website-τουριστικό οδηγό για τη περιοχή (theasisAgiosNikolaos.gr) ώστε οι επισκέπτες να πληροφορούνται και να αναδεικνύονται όλα τα αξιοθέατα της περιοχής.

Η περιοχή μας για μένα έχει πολλούς τομείς που μπορεί να βελτιωθούν και άλλο.
Η αισθητική της πόλης και των χωριών, η καθαριότητα, η ανάπτυξη του αγροτικής επιχειρηματικότητας και του εναλλακτικού τουρισμού είναι μερικά από αυτά που θα μπορέσω να βοηθήσω.

Με αγάπη και όραμα για το Μεραμπέλλου #Στη_Πράξη μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Αγίου Νικολάου #Χάρη_Αλεξάκη.


Ο Μιχάλης Υγειονομάκης υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Υγειονομάκης Μιχάλης. Γεννήθηκα 16/01/1992 στον Άγιο Νικόλαο και κατοικώ στην Ελούντα. Σε ηλικία επτά χρονών ξεκινάω μαθήματα κρητικής λύρας και παράλληλα ασχολούμαι με το μαντολίνο, το λαούτο και την κιθάρα. Από δώδεκα χρονών εμφανίζομαι επαγγελματικά τόσο σε τοπικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, όσο και σε μαγαζιά έχοντας στο ενεργητικό μου πολλές εμφανίσεις και συνεργασίες μέχρι και σήμερα. Σπούδασα μουσική στο Δημοτικό Ωδείο Αγίου Νικολάου και αργότερα αποφοίτησα από το Μουσικό Πανεπιστήμιο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΛΠΜ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΑΡΤΑ).

Σταθμός στην σταδιοδρομία μου ήταν η γνωριμία μου με τον Πάρι Περυσινάκη, όπου μαθήτευσα πλάι του στο Πανεπιστήμιο και έπειτα κάναμε την πρώτη επαγγελματική μας συνεργασία δημιουργώντας τον πρώτο προσωπικό μου δίσκο με τίτλο «Αυλαία» Πλέον, ως καθηγητής διδάσκω σε Ωδεία και σχολεία την κρητική μας μουσική και τα όργανα της, συνεχίζοντας και εξελίσσοντας την παράδοση μας.


Ο Νίκος Στρατάκης υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Στρατάκης Νίκος είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και μέλος του Προοδευτικού και Αναπτυξιακού συλλόγου Αμμουδάρας. Η νέα γενιά είναι αναγκαίο να αποκτήσει ενεργό συμμετοχή στα κοινά του τόπου, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δέχτηκα να συμμετέχω στο συνδυασμό στην Πράξη με το Χάρη Αλεξάκη. Ο δυναμισμός, η προσπάθεια για το καλύτερο είναι χαρακτηριστικά που πιστεύω ότι χαρακτηρίζουν το Χάρη και με κάνουν να θεωρώ δεδομένη την πραγματοποίηση του οράματος του.


Ο Ιωάννης Φανδρίδης υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Φανδρίδης Ιωάννης, είμαι 36 χρονών και είμαι μόνιμος κάτοικος Αγίου Νικολάου. Σπούδασα στην Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας  του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Φυσικοθεραπείας και διατηρώ Φυσικοθεραπευτήριο στον Άγιο Νικόλαο. Μεγαλώνοντας στα παιδικά μου χρόνια στην Ελούντα, δραστηριοποιούμασταν οικογενειακώς στο χώρο της εστίασης και μέχρι και σήμερα στο χώρο της αναψυχής. Αργότερα κατοικώντας στον Άγιο Νικόλαο, σαν έφηβος έχω υπάρξει αθλητής του συλλόγου ελληνορωμαϊκής πάλης “Αλμυρός” και μέχρι πρόσφατα μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Κριτσάς.Μέσα στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα μου είναι τα ταξίδια αποκομίζοντας εικόνες, παραστάσεις και ιδέες. Στο παρόν, επαγγελματικά έχω αφιερωθεί, μέσα από την φυσικοθεραπεία, στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων του δήμου μας, στο κομμάτι της υγείας.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να βοηθήσω τον Χάρη Αλεξάκη, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των Δημοτών σε όλους τους τομείς. Αισθητική δημόσιων χώρων, προσβασιμότητα, σύγχρονες υπηρεσίες, άθληση, διασκέδαση, εξωστρέφεια. Ο συνδυασμός “στην ΠΡΑΞΗ” αποτελείται από νέους ανθρώπους, ικανούς και αξιόλογους, γεμάτοι με όρεξη για το καλό του τόπου μας. Ο Χάρης Αλεξάκης έχει αποδείξει τόσα χρόνια πόσο ικανός είναι να φέρει τον δήμο μας στο επίπεδο που μας αξίζει, για αυτό και τον στηρίζω “στην ΠΡΑΞΗ”.


Η Ευαγγελία Φανουράκη υποψήφια με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Ευαγγελία Φανουράκη του Ιωάννη (καρδιολόγου) και της Μαρίας (μικροβιολόγου). Είμαι Υγιεινολόγος με μεταπτυχιακό στην Δημόσια Υγεία και εξειδίκευση στην επιδημιολογία. Υγειονομικός επιθεωρητής στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου. Φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διοίκηση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός» του διακεκριμένου Τμήματος Διοίκησης και Προγραμματισμού του ΕΛΜΕΠΑ, που εδρεύει στο Δήμο μας. Κυρίως, όμως, μαμά της Μαρίζας 11 ετών.

Το 2019 συμμετείχα για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Αγίου Νικολάου και εκλέχθηκα δημοτική σύμβουλος. Άμεσα ανέλαβα ως εντεταλμένη σύμβουλος εθελοντισμού όπου θεσμοθετήσαμε τον κανονισμό και το γραφειο εθελοντή για πρώτη φορά στο Δήμο μας. Από την αρχή μέχρι και την λήξη της πανδημίας ορίστηκα συντονίστρια Covid του Δήμου Αγίου Νικολάου ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2021 είμαι Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Δημοσίων Σχέσεων και δημοτικότητας.

Επέλεξα να συμμετάσχω εκ νέου στην εκλογική διαδικασία με τον Χάρη Αλεξάκη λόγω της εντιμότητας, της αγάπης του για το τόπο αλλά και της αρμονικής συνεργασίας που είχαμε κατά την διάρκεια της παρούσας δημοτικής θητείας.


Η Άννα Χανιωτάκη υποψήφια με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Χανιωτάκη Άννα και σε αυτές τις λίγες γραμμές θα πω δυο λόγια για μένα αλλά πίσω από αυτές κουβαλάω πολλούς ανθρώπους. Είμαι κόρη της Ελένης Ανδρουλάκη από τα Ζένια και του Σπύρου Χανιωτάκη από τη Νεάπολη. Ο σύζυγός μου είναι ο Νίκας Νίκος και πορευόμαστε μαζί στο χώρο εργασίας μας αλλά και στην 4μελή οικογένειά μας. Είμαι Ψυχολόγος και ασχολούμαι με την Ειδική Αγωγή υποστηρίζοντας παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους στο Ψυχ/γικό Κέντρο «Παίξε Γέλασε» στον Άγιο Νικόλαο. Αποφοίτησα από τη σχολή Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη όπου εκεί πρώτη φορά συμμετείχα στα κοινά με το Φοιτητικό Κίνημα του 2006. Η επαγγελματική μου ζωή με οδήγησε στην Αθήνα για μερικά χρόνια κι έπειτα το 2014 επέστρεψα συνειδητά στη γενέτειρά μου για να ασκήσω το επάγγελμά μου με όραμα όχι μόνο το βιοποριστικό αλλά και την αγωγή κοινότητας σε μια μικρή κοινωνία σχετικά με τη Νευροδιαφορετικότητα στους ανθρώπους αλλά και την εφαρμογή καλών πρακτικών στην άσκηση του επαγγέλματός μου εκπαιδεύοντας νέους συναδέλφους σε αυτό.

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχω σε Συλλόγους Γονέων στα σχολικά πλαίσια των παιδιών μου. Ο λόγος που με οδήγησε να ασχοληθώ με τα δημοτικά δρώμενα είναι μια εσωτερική ανάγκη και υποχρέωση που νιώθω έντονα και πηγάζει από τη γνώση πως όσοι έχουμε να προσφέρουμε, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να το κάνουμε. Επέλεξα την ομάδα του Χάρη Αλεξάκη να συμπορευτώ καθώς νιώθω πως ακούγομαι και πως σε αυτό που ο ίδιος έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια που ζω στον τόπο, ήταν αποτελεσματικός και επέδειξε εργατικότητα, στοχοπροσήλωση και όραμα.


Ο Μιχάλης Χρονάκης υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Το όνομα μου είναι Χρονάκης Μιχαήλ, κατάγομαι από το Κρούστα και διαμένω στον Άγιο Νικόλαο. Γεννήθηκα το 1982 στο Ηράκλειο. Είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο. Εργάζομαι ως τραπεζικός υπάλληλος στη Παγκρήτια Τράπεζα από το 2007. Είμαι απόφοιτος ΑΤΕΙ Κρήτης του τμήματος Λογιστικής και έχω πάρει πτυχίο στη θετική εκπαίδευση ( βασική υπακοή )και στη διόρθωση προβληματικών συμπεριφορών σκύλων. Αποφάσισα ν ασχοληθώ με τα κοινά γιατί θέλω και εγώ να συμβάλλω στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων που και εγώ σαν πολίτης του Δήμου μας αντιμετωπίζω. Άνθρωπος αεικίνητος , φιλικός , πρόθυμος και χαμογελαστός ο Χάρης έχει αποδείξει έμπρακτα ως αντιδήμαρχος ότι προσπαθεί και το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο τον δικαιώνει. Το γεγονός ότι όλοι αναφέρονται σ’ αυτόν – είτε υποψήφιοι δήμαρχοι, είτε πολίτες , είτε περιφερειάρχες – με το μικρό του όνομα σηματοδοτεί έναν δικό μας άνθρωπο, τον Χάρη του Αγίου Νικολάου.


Ο Γιώργος Ψυλλάκης υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ο Ψυλλάκης Γεώργιος του Ιωάννη, γεννήθηκε το 1970 στο Ηράκλειο και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο όπου αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου. Ασχολείται με το εμπόριο και τα τελευταία χρόνια με τις διαδικτυακές πωλήσεις. Η ενασχόληση με τα κοινά ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία και έχει διατελέσει μέλος σε αθλητικά συνδικαλιστικά σωματεία και φορείς.

Είναι ιδρυτικό και μέλος των πρώτων Δ.Σ. του Συλλόγου φίλων παιδόπολης Νεάπολης και του Αθλητικού Συλλόγου Ο Λάττιος. Είναι μέλος του Δ.Σ. του επιμελητηρίου Λασιθίου και οικονομικός επόπτης, μέλος του Δ.Σ. του ΒΙΟΠΑ Αγίου Νικολάου. Ο Χάρης Αλεξάκης με κέρδισε με την απλότητα, την ειλικρίνεια και τις ιδέες του. Έχει διάθεση να προσφέρει στον τόπο του και είναι διατεθειμένος να δουλέψει ώστε ο Δήμος μας να αποκτήσει ξανά την ηγετική θέση που του αξίζει.  Η μέχρι τώρα πορεία του αποδεικνύει ότι είναι άνθρωπος των έργων διότι ότι στόχους έχει θέσει τους έχει κατακτήσει.

Σχετικά άρθρα

Back to top button