ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

7 νέοι υποψήφιοι με τον Μανώλη Μενεγάκη

Ο Ευάγγελος Μεθυμάκης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Κάτοικος Βουλισμένης Λασιθίου. Ξενοδοχουπάλληλος. Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου Νεαπόλεως. Είμαι παντρεμένος με την Πασχάλη Ευαγγελία. Έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά τον Νίκο και την Αμαλία-Μαρία.

Ο γιος μου είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, πρώην ΑΤΕΙ Ηρακλειου Κρήτης. Η κόρη μου είναι μαθηματικός, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ηρακλείου Κρήτης, με Erasmus στο Μιλάνο Ιταλίας, και με μεταπτυχιακό στο Oικονομικό Tμήμα της ΑΣΟΕ Αθηνών. Τα μαύρα είναι λόγω πένθους.

Ζητάω την εμπιστοσύνη και συνάμα την ψήφο σας για κάτι διαφορετικό με τον Μανώλη Μενεγάκη. Ευχαριστώ.


Ο Γιώργος Μπελούκας υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Γεννήθηκα το 1973. Είμαι υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού. Ζω και εργάζομαι στον Άγιο Νικόλαο (γενέτειρα της μητέρας μου Μαργαρίτας Χρ. Στεφανάκη). Είμαι παντρεμένος με την Μιχαέλα Ν. Καραβαλάκη και έχουμε μία κόρη την Μαργαρίτα.

Απο το 2007 έως 2010 Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Νικολάου. Από το 2010 έως σήμερα μέλος της Εκτ. Επιτρ. της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Από το 2022  Πρόεδρος ΠΑ.Σ.Ο.Ε.


H Άννα Οικονομίδου υποψήφια με τον Μανώλη Μενεγάκη

H Άννα Οικονομίδου εργάζεται ως Σύμβουλος Εργοδοτών & Ανέργων, είναι Υπεύθυνη Παρακολούθησης Προγραμμάτων Απασχόλησης και Αναπληρώτρια Προϊσταμένη στην Δ.ΥΠ.Α – Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ) στον Άγιο Νικόλαο.

Διαθέτει επίσης πολυετή εμπειρία στον Ιδιωτικό Τομέα καθώς εργάσθηκε για περίπου δέκα χρόνια ως Υπάλληλος Στατιστικών και Οικονομικών Υπηρεσιών σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών  και  απόφοιτος του πανεπιστήμιου Leiden της Ολλανδίας.

Είναι παντρεμένη με τον Εμμανουήλ Κενανάκη και έχει δύο παιδιά δεκατριών και δεκαεπτά ετών.


Ο Δημήτρης Μπρόκος υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜ. ΜΠΡΟΚΟΣ γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και κατάγεται από το ορεινό χωριό Τάπες Μεραμβέλλου. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Νικολάου και, εν συνεχεία, κατέστη Πτυχιούχος του Δημοσίου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης, ως Τεχνικός Γαλακτοκομίας-Τυροκομίας, ειδικότητα που σχετίζεται με το επάγγελμά του. Επιπροσθέτως, έλαβε επιμόρφωση στην Αποσταγματοποιία, όντας κάτοχος παραδοσιακού καζανιού.

Από την παιδική ηλικία έως και σήμερα, εργάζεται ως επαγγελματίας γεωργοκτηνοτρόφος• δουλεύει στη φύση, φροντίζοντας τα ζώα και τις καλλιέργειές του… Παράλληλα με τα ανωτέρω, σαν αυτοδίδακτος καλλιτέχνης, από τα εφηβικά του χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, συμμετέχοντας σε ποικίλα μουσικά σύνολα, όπου τραγουδά, χορεύει, παίζει λαούτο και μαντολίνο.

Είναι λάτρης του Λαϊκού Πολιτισμού και της Τοπικής Ιστορίας• συλλέγει αντικείμενα και πληροφορίες σχετικά με την ελληνική παράδοση… Ήδη, έχει εκδώσει/δημοσιεύσει διάφορα έντυπα, όπως το βιβλίο με τίτλο, «Ο ΜΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ στον Παραδοσιακό μας Πολιτισμό» (ISBN: 978-960-8258-38-9).

Ταυτόχρονα, παρακολουθεί διαλέξεις-παρουσιάσεις λαογραφικών θεμάτων, εκσυγχρονισμού των γεωργοκτηνοτροφικών εργασιών και επενδύσεων αγροτουρισμού.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ταπών, όπου άφησε ως παρακαταθήκη πλούσιο έργο. Επίσης, συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιηγητικής Λέσχης Αγίου Νικολάου.

Αναφορικά με την οικογενειακή του κατάσταση, είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο-εφοριακό Ευτυχία Παλούκα. Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη, που είναι μαθητές στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου.

Ως κοινωνικό ον, που διαμένει «εδώ» με την οικογένειά του, επιθυμεί την ενεργό συμμετοχή του «στα κοινά», υιοθετώντας τη φράση του Αθηναίου ρήτορα Ισοκράτη, ότι «Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν…» (= το πολιτειακό ήθος είναι όμοιο με εκείνο των κυβερνώντων…).


Ο Οδυσσέας Νάνο υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Γεννήθηκε στους Αγίους Σαράντα της Αλβανίας αλλά ζει και εργάζεται με τη οικογένεια του στον τόπο μας από το 1991.

Έλαβε ελληνική υπηκοότητα.

Θέλει να βοηθήσει και να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στο Δήμο Αγ.Νικολάου.

Με την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους δυναμώνουν την κοινή μας προσπάθεια.

Για έναν Δήμο που μας αξίζει!


Ο Γιώργος Ξένος υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Ονομάζομαι Γιώργος Ξένος. Γεννήθηκα το 1971 και είμαι πατέρας πολύτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας όντας πατέρας δύο φοιτητών και δύο μαθητών Λυκείου και Γυμνασίου.

Το αντικείμενο των σπουδών μου έχει να κάνει με τη Φυσική Αγωγή, την Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση Ενηλίκων, την Διοίκηση Επιχειρήσεων, το Μarketing, ενώ οι Μεταπτυχιακές μου σπουδές είναι πάνω στη Διοίκηση και Ηγεσία Εκπαιδευτικών Μονάδων.

Εργάστηκα για 12 χρόνια στον ιδιωτικό και ξενοδοχειακό τομέα, πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου και συγκεκριμένα στο κομμάτι των κέντρων Ευεξίας και Χαλάρωσης (SPA), πεντάστερων ξενοδοχείων ως Γυμναστής και αργότερα ως Διευθυντής.

Εντάχθηκα στη Δημόσια Εκπαίδευση την οποία υπηρετώ με την ιδιότητα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής από το 2008, έχοντας διδάξει σε σχολεία όλων των βαθμίδων της περιοχής ενώ τα τελευταία 12 χρόνια υπηρέτησα ως Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου. Παράλληλα εργάζομαι και ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων σε Δ.Ι.Ε.Κ. διδάσκοντας μαθήματα της ειδικότητας μου.

Διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγίου Νικολάου κατά την περίοδο 2011-2014.

Ως Εντεταλμένος Σύμβουλος για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό ασχολήθηκα με τον
Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.), στον οποίο υπήρξα και Αντιπρόεδρος
νωρίτερα. Ως ενεργό μέλος της κοινωνίας ασχολούμαι με τα κοινά από τα μαθητικά μου χρόνια.

Συμμετείχα κατά το παρελθόν σε Δ.Σ. Αθλητικών, Πολιτιστικών και άλλων Συλλόγων και Σωματείων της περιοχής.

Αυτή τη στιγμή είμαι Πρόεδρος του Συνδικαλιστικού οργάνου του κλάδου μου στο Νομό (Ε.Λ.Μ.Ε. Λασιθίου), Αιρετό Μέλος του Υπηρεσιακού μας Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Λασιθίου. Επίσης συμμετέχω σε Διοικητικά Συμβούλια πολλών Φιλανθρωπικών (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Γραμματέας), Εκκλησιαστικών και Αθλητικών επιτροπών.

Αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί σε κάθε ενεργό πολίτη, αποφάσισα να συμβάλω στην υλοποίηση του κοινού μας Οράματος με το Μανώλη Μενεγάκη και να συμπορευθώ με το συνδυασμό «Ενωτική Κίνηση Πολιτών – Μαζί», ο οποίος συγκροτείται από μία ομάδα άξιων συμπολιτών – συνεργατών.

Βασικός στόχος όλων μας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών μέσω της δημιουργίας των υποδομών αυτών που θα εξασφαλίσουν κάτι τέτοιο. Πεποίθηση μας είναι ότι η πρόοδος αυτού του τόπου θα έρθει μέσω της οργάνωσης, της χρηστής και δίκαιης διοίκησης του δήμου και η εφαρμογή συγκεκριμένου προγράμματος που θα εξυπηρετεί το συμφέρον του τόπου και των κατοίκων του.

ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ


O Γιάννης Οικονομάκης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Ονομάζομαι Ιωάννης Οικονομάκης του Εμμανουήλ. Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο 22/11/1960. Κατάγομαι από το Καστέλλι Φουρνής, όπου και μεγάλωσα. Τελειώνοντας το Γενικό Λύκειο Νεαπόλεως, πέρασα στην ΑΔΣΕΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ (ΧΑΝΙΩΝ) , από όπου τελείωσα το 1981, ξεκινώντας την επαγγελματική μου σταδιοδρομία (βαθμίδες πλοιάρχου Εμπορικού Ναυτικού) έως το 2015 που συνταξιοδοτήθηκα.

Από το 1001 είμαι ιδιοκτήτης του Τουριστικού Επιβατικού Πλοίου ΜΑΡΙΑ ΝΑΝ -15-

Είμαι παντρεμένος με την Ισιδώρα και έχω δύο γιους, Μανώλη και Κωνσταντίνο.

Με τα κοινά ασχολήθηκα για πρώτη φορά τη δεκαετία του 2000, οπότε και εκλέχθηκα σύμβουλος στο χωριό μου (Καστέλλι).

Τη δεύτερη φορά που ασχολήθηκα ήταν το 2019 και μέχρι σήμερα εξακολουθώ να είμαι δημοτικός σύμβουλος. Επιπλέον είμαι μέλος του ΔΛΤΑΝ την τελευταία τετραετία.

Τέλος, έχω διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου ιδιοκτητών τουριστικών σκαφών κόλπου Μεραμβέλλου.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο