ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

6 νέοι υποψήφιοι με τον Θωμά Χαριτάκη

Ο Γιώργος Παπουτσιδάκης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Γεννήθηκα το 1978 και κατάγομαι από το Ηράκλειο Κρήτης. Είμαι μόνιμος κάτοικος Αγίου Νικολάου εδώ και 20 χρόνια και είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Λαζαράκη. Έχω δύο παιδιά, τον Μάνο 17 ετών και την Κατερίνα 13.

Είμαι τελειόφοιτος σχολής μαγειρικής, εργάζομαι σαν ΣΕΦ στο ξενοδοχείο Sun Nicolas Bay τώρα και 12 χρόνια και είμαι διοικητικό στέλεχος εδώ και τρεις τετραετίες στη λέσχη αρχιμαγείρων Κρήτης. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός “Συνεργασία Δημοτών” του κυρίου Θωμά Χαριτάκη έχει θέσει τις βάσεις για τον νέο Άγιο Νικόλαο που έχω ανάγκη να ζω και να υπηρετώ και θέτω τις δυνάμεις μου στη διάθεσή του για τον τομέα του πολιτισμού καιτου τουρισμού, για να συνεχίσει ο Άγιος Νικόλαος να προχωρά μόνο μπροστά. Όραμά μου ένας σύγχρονος Δήμος που θα αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών δίνοντας τους καινοτόμες λύσεις και που θα έχει ως σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των
πολιτών, την ανάδειξη και την αξιοποίηση του πολιτισμού και του τουρισμού καθώς και την υποστήριξη της  επιχειρηματικότητας.

Με επίγνωση της σπουδαιότητας και ευθύνης του εγχειρήματος μου αυτού και έχοντας δύναμη αισιοδοξία και καλή διάθεση, ζητώ την υποστήριξή σας. Η σημερινή εποχή χρειάζεται υπερβάσεις και θα υλοποιηθούν μόνο αυτές που θα κάνουμε εμείς οι ίδιοι βιώνοντας τις δυσκολίες και τα προβλήματα του δήμου μας. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω όπου χρειαστεί..


Ο Αριστείδης-Παναγιώτης Γραφανάκης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο το 1997. Αποφοίτησα το 2015 από το Επαγγελματικό Λύκειο Νεαπόλεως με ειδικότητα τεχνίτη- ηλεκτρολόγου. Από τότε δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως ηλεκτρολόγος στην ευρύτερη περιοχή του Μιραμπέλλου. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί έχω όρεξη να αγωνιστώ
να κρατήσω το χωριό μας ζωντανό σε μια εποχή που τα χωριά ερημώνουν.

Μέσα από τη βελτίωση της καθημερινότητας θα βάλουμε τα δυνατά μας, εγώ και οι συνυποψήφιοί μου, να
κρατήσουμε τους συγχωριανούς μας στο χωριό μας. Ο Θωμάς Χαριτάκης είναι ένας άνθρωπος με όραμα, εμπειρία και ήθος. Μαζί του θα δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον τόπο μας.


Ο Νίκος Μηλιαράς υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Νικόλαος Μηλιαράς. Γεννήθηκα στη Νεάπολη και είμαι έγγαμος με δυο παιδιά. Είμαι Πτυχιούχος Ηλεκτρολογικών Συστημάτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ). Για 18 χρόνια έχω εργαστεί σαν ηλεκτρολόγος σε εταιρείες όπως η ΑΚΤΩΡ Α.Ε. και είχα τον συντονισμό εργασιών εκτός και εντός σηράγγων για την κίνηση και των φωτισμό.

Επίσης έχω εργαστεί και σαν χειριστής παρασκευαστηρίου μπετό. Τέλος είμαι απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού (Υποβρύχιο Ποσειδών) ενώ έχω πιστοποίηση Εκμάθησης Υπολογιστών και στην Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων.


Η Ευαγγελία Μανδουράρη υποψήφια με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Ευαγγελία Μανδουράρη του Νικολάου, γεννήθηκα και σπούδασα Παιδαγωγικά στην Αθήνα. Οι γονείς μου κατάγονται από την Ανατολή Ιεράπετρας και από το Καλό Χωρίο. Από το 1996 ζω μόνιμα στο Καλό Χωρίο όπου παντρεύτηκα και μεγάλωσα την οικογένεια μου. Είμαι μητέρα τριών υπέροχων παιδιών, τα δύο εκ των οποίων είναι φοιτητές σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και ο τρίτος είναι μαθητής δημοτικού. Εργάζομαι σαν υπεύθυνη τμήματος σε εμβληματικό ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Νικολάου.

Η ασχολία μου με τα κοινά ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Καλού Χωριού και συνεχίστηκε σαν μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου.

Επίσης διδάσκω κρητικούς χορούς στα παιδιά του Συλλόγου. Μοιράζομαι το όραμα του Θωμά Χαριτάκη για έναν καλύτερο και ανθρώπινο Άγιο Νικόλαο, που το αξίζει. Ονειρευόμαστε μια τοπική κοινωνία που οι δημότες θα βοηθάνε ο ένας τον άλλο, θα νιώθουν ασφαλείς και θα υπάρχει μια αειφόρος και βιώσιμη ανάπτυξη.


Η Ζαχαρένια Τσινιάρη υποψήφια με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Ζαχαρένια Τσινιάρη. Γεννήθηκα στο Ηράκλειο και κατοικώ μόνιμα στον Κρούστα. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Βάρδα και είμαι μητέρα τριών αγοριών, του Γιάννη, του Παύλου και του Παναγιώτη. Εργάζομαι ως δικαστική υπάλληλος. Με γνώμονα την αγάπη μου για την προσφορά στον συνάνθρωπο, την ανάγκη για αλλαγή και εξέλιξη των μέχρι τώρα πεπραγμένων στην τοπική αυτοδιοίκηση και υψηλό το αίσθημα της ευθύνης προς τους συμπολίτες μου, τάσσομαι συνοδοιπόρος στο πλευρό του κου Θωμά Χαριτάκη, αρωγός στο όραμά του για μια καλύτερη κοινωνία, μια κοινωνία με προοπτικές για τον πολίτη, επιλύοντας προβλήματα της καθημερινότητας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου και στηριζόμενοι στην συνεργασία, στον δημόσιο διάλογο και στην πεποίθηση ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Αγαπώ τον τόπο μου. Είμαι ευγνώμων στην “Συνεργασία Δημοτών” που μου δίνει την ευκαιρία να το αποδείξω έμπρακτα. Από εσάς ζητώ την στήριξή σας. Από πλευράς μου, δεσμεύομαι να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας και να προσφέρω με υπευθυνότητα τα μέγιστα.


Η Ελευθερία (Ρίτσα) Πεδιαδίτη υποψήφια με τον Θωμά Χαριτάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου. Επίσης είμαι απόφοιτη του ταχύρυθμου τμήματος της Ανωτέρας Τουριστικής Σχολής Αγίου Νικολάου. Εργάζομαι ως ξενοδοχοϋπάλληλος από το 1987 έως και σήμερα. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής μου πορείας έχω παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια με στόχο την παραπάνω γνώση και εξειδίκευση όπως:

1: Διασφάλιση Ποιότητας & Υγιεινής τροφίμων
2: Διαχείριση κρίσεων και προληπτική προσέγγιση
3: Συναισθηματική νοημοσύνη στον εργασιακό χώρο
4: Υγείας και ασφάλειας στην εργασία
5: Διαχείριση συγκρούσεων στον εργασιακό χώρο
6: Ικανοποίηση πελάτη στον ξενοδοχειακό χώρο – μυστικός πελάτης

Αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ”, με επικεφαλής το Θωμά Χαριτάκη, γιατί πιστεύω στο όραμα που έχει για τον τόπο μας. Είμαι σίγουρη πως μπορώ να βοηθήσω μέσω της πολύχρονης εμπειρίας μου, στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης του τόπου μας. Σε συνεργασία με τα υπόλοιπα αξιόλογα μέλη του συνδυασμού μας, είναι σίγουρο το θετικό αποτέλεσμα στη λύση πολλών θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο μας. Είμαι διατεθειμένη να αγωνιστώ με όρεξη, δύναμη, σοβαρότητα και όπως πάντα με θετική σκέψη.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο