ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

6 νέοι υποψήφιοι με τον Θωμά Χαριτάκη

Η Ελένη Μαυράκη υποψήφια με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Ελένη Μαυράκη και κατάγομαι από τη Βουλισμένη. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο αντικείμενο. Επί σειρά ετών εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος σε καταστήματα λιανικού εμπορίου. Το σχολικό έτος 2022-2023 υπηρέτησα ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Ηρακλείου.

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά πηγάζει από την ανάγκη μου να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα και στους ανθρώπους του πάντα με σεβασμό και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης.


Ο Νεκτάριος Μαμολίδης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Μαμολίδης Νεκτάριος. Γεννήθηκα στην Ξηρολίμνη Μιραμπέλλου το 1972 και ζω μόνιμα στη Βουλισμένη με τη σύζυγό μου και τα δύο μας παιδιά. Εργάζομαι ως χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων.
Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου και των συγχωριανών μου σε βάθος, μα πάνω απ’ όλα έχω όρεξη για δουλειά, σχεδιασμό και εξεύρεση λύσεων.


Ο Γιώργος Βεληβασάκης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Γιώργος Βεληβασάκης, Γεννήθηκα στο Ηράκλειο το 1973 με καταγωγή από Νεάπολη όπου και κατοικώ μόνιμα. Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Βεζυράκη και έχουμε 3 παιδιά. Είμαι απόφοιτος Λυκείου και ασχολούμαι με την κτηνοτροφία γνωρίζοντας όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο αυτό.

Διατηρώ κρεοπωλείο εδώ και 20 χρόνια στον τόπο μου καθώς επίσης έχω αναλάβει τα σφαγεία στις Κουρούνες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μου. Ευχαριστώ τον κ. Θωμά Χαριτάκη που μου έδωσε τη δυνατότητα να συνεργαστώ με όλους αυτούς τους αξιόλογους συνδημότες μας για να δημιουργήσουμε από κοινού έναν ισχυρό Δήμο και να δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μάχη για να αποκτήσει ο τόπος μας ότι στερείται.


Η Κατερίνα Λιναρίτη υποψήφια με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Κατερίνα Λιναρίτη, γεννήθηκα το 1976 στο Ηράκλειο Κρήτης και έχω καταγωγή από τη Σητεία. Είμαι δημότης Αγίου Νικολάου, όπου κατοικώ με την οικογένειά μου και εργάζομαι ως Διευθύντρια στο Δημοτικό Σχολείο Κριτσάς. Έχω δύο παιδιά τον Παναγιώτη 17 ετών και τον Κωνσταντίνο 14 ετών.
Φοίτησα αρχικά στο Παιδαγωγικό τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Κρήτης και μετέπειτα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης από το οποίο αποφοίτησα το 2000 με πτυχίο άριστα.

Μετά την αποφοίτηση μου, εργάστηκα στο Παράρτημα της Περιφέρειας Κρήτης στο τμήμα της Ιθαγένειας.
Διορίστηκα ως εκπαιδευτικός το 2002 και μέχρι σήμερα υπηρετώ στην εκπαίδευση. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια υπηρετούσα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου. Έχω συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα Erasmus και Etwinning με δράσεις στην Ουγγαρία και Λετονία.

Τα τελευταία επτά χρόνια διοργανώνω μαζί με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Μεραμβέλλου Οροπεδίου το πενθήμερο Φεστιβάλ Κρητικής Μουσικής που λαμβάνει χώρα στην πόλη μας. Ο λόγος συμπόρευσης μου στο συνδυασμό «Συνεργασία Δημοτών» με επικεφαλής τον Θωμά Χαριτάκη, είναι γιατί νιώθω ότι ο συνδυασμός αυτός απαρτίζεται από ανθρώπους που θα ενεργήσουν στοχευμένα, μεθοδικά και αποτελεσματικά. Διαθέτουν την εμπειρία, τον βασικό μοχλό συσπείρωσης μιας ώριμης και κατασταλαγμένης ομάδας. Διαθέτουν το ήθος που χρειάζεται ένας δημοκρατικός αγώνας λαϊκής συμπόρευσης και όχι λαϊκισμού.

Οραματίζομαι ένα αναζωογονημένο δήμο, ένα δήμο ενεργό. Ένα δήμο με δυνατό παλμό, με ενεργούς πολίτες, με πολίτες που θα απευθύνουν ανοιχτά την άποψη τους και τη θέση τους. Οραματίζομαι μία πόλη που θα φροντίσει το πρόβλημα στέγασης των σχολείων, των κτιριακά ακατάλληλων σχολείων, μία πόλη που θα κινητοποιηθεί για τη δημιουργία νέου σχολικού συγκροτήματος. Οραματίζομαι το δήμο κέντρο μεταλαμπάδευσης πολιτισμού και δράσεων με τους πολιτιστικούς συλλόγους . Ένα δήμο που θα σεβαστεί τις ομάδες ΑΜΕΑ και θα δράσει ανάλογα για μια αξιοπρεπή ζωή των συμπολιτών μας. ΄Ένα δήμο προορισμό τουριστών…

Πολλές σκέψεις που δεν θα αποτυπωθούν απλά σε ένα χαρτί ή σε κάποια προφορική συζήτηση. Θα υλοποιηθούν γιατί απλά επικεφαλής θα είναι ο Θωμάς Χαριτάκης.


Ο Μαρίνος Σταμπούλης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Σταμπουλής Μαρίνος του Γεωργίου και της Άννας. Γεννήθηκα τον Ιούλιο του 1973.
Είμαι παντρεμένος με την Πλεξίδα Σοφία και είμαστε γονείς τεσσάρων παιδιών. Ξεκίνησα να δουλεύω ως DJ σε club του Ηρακλείου και συνέχισα σε Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Ελβετία και Βέλγιο. Στα 23 μου χρόνια ήρθα στον Άγιο Νικόλαο.

Συνέχισα ως DJ στα μαγαζιά και club του Αγίου Νικολάου και παράλληλα δούλεψα σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Τα τελευταία 4 χρόνια είμαι εργοδηγός σε κατασκευαστικές εταιρείες. Σαν ενεργό μέλος της κοινωνίας μας και μετά από μια ουσιαστική συζήτηση με τον κ. Χαριτάκη αποφάσισα να προχωρήσω μαζί του για να δώσουμε στον τόπο μας και κυρίως στα νέα παιδιά, στα παιδιά μας όλα αυτά που τόσα χρόνια λείπουν από τον τόπο μας και στερούνται. Πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει ριζικά η εικόνα που υπάρχει γύρω από την διασκέδαση και τον αθλητισμό του τόπου μας και με την “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ” θεωρώ πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Σταθερές αξίες με νέες πολιτικές και νέες προοπτικές.


Ο Νικόλαος Ραπανάκης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο στις 23/4/1965. Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου το 1982 και σπούδασα Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών από το Πανεπιστήμιο: Saint John’s University, NY, των Η.Π.Α. Έχω δύο παιδιά και από το 2013 μένω μόνιμα στην γενέτειρα μου στον Επάνω Λούμα. Είμαι Πρόεδρος της Κοινότητας Λούμα από το 2015. Συμμετέχω στον δημοτικό συνδυασμό «Συνεργασία Δημοτών» για να έχει η Κοινότητα Λούμα την καλύτερη εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Γιατί ο επίκεφαλής του συνδυασμού Θωμάς Χαριτάκης μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη με την ευαισθησία του στις μικρές κοινότητες του Δήμου μας, το πάθος και την αγάπη του για τον Δήμο μας, τις γνώσεις του και κύρια με το ΟΡΑΜΑ του για το αύριο, μεταδίδοντας μου τον ενθουσιασμό του για έναν νέο Δήμο – πρότυπο.
Η επιθυμία μου είναι να αποκτήσει η Κοινότητα Λούμα την πιο σύγχρονη τεχνολογία όσον αφορά τις τηλεπικοινωνίες (τηλεοπτικό σήμα, και διαδίκτυο) ώστε να βελτιωθεί η διαβίωση των κατοίκων της κοινότητας.

Να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συγχωριανών μου όσο αφορά την καθαριότητα, την συγκοινωνία, το σύστημα ύδρευσης και άρδευσης, την συντήρηση αγροτικών και επαρχιακών δρόμων, την άμεση αποκατάσταση των ζημιών ύδρευσης, ηλεκτρικού, και τηλεπικοινωνιών. Να υπάρξουν τέλος, όλες οι απαραίτητες υποδομές ώστε η Κοινότητα μας να παρέχει στους κατοίκους της όλα τις προϋποθέσεις για μια άνετη και πολιτισμένη διαβίωση.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο