ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

6 νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Χάρη Αλεξάκη

Η Μαρία Καρέτσου – Κυριακάκη υποψήφια με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Μαρία Καρέτσου – Κυριακάκη και Γεννήθηκα στην Αθήνα όπου και έζησα έως το 2015.
Από τότε ζω κι εργάζομαι στον Άγιο Νικόλαο, ως Τραπεζική υπάλληλος μέχρι το 2020 και στη συνέχεια ως ελεύθερη επαγγελματίας διατηρώντας ασφαλιστικό γραφείο και ιδιωτικό ΚΕΠ.

Είμαι παντρεμένη με τον Λευτέρη Κυριακάκη κι έχουμε τέσσερα παιδιά τα οποία, όπως άλλωστε όλοι οι γονείς, θέλουμε να μεγαλώσουμε υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε την όμορφη πόλη μας.

Αγαπώ τον Άγιο Νικόλαο και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος σε όλα τα επίπεδα κυρίως για τους Αγιονικολιώτες αλλά και για τους επισκέπτες μας που μας τιμούν επιλέγοντας την πόλη μας για τις διακοπές τους. Για τα παραπάνω επέλεξα να στηρίξω την προσπάθεια του Χάρη Αλεξάκη, τον οποίο γνωρίζω και εκτιμώ, αφού θεωρώ ότι πραγματικά είναι αποφασισμένος να εργαστεί σκληρά και με ανιδιοτέλεια για τον Άγιο Νικόλαο και τους ανθρώπους.


Ο Νίκος Γκουργκούνης υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ο Νίκος Γκουργκούνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Φοίτησε, κατόπιν εξετάσεων, στο ΖάννειοΠρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο και στη συνέχεια, μετά από πανελλήνιες εξετάσεις, πέρασεστην Ιατρική σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Μετά τη στρατιωτική του θητεία, υπηρέτησε τη δημόσια υγεία στο νοσοκομείο Αιγίου και στο Κέντρο Υγείας Ακράτας. Εργάστηκε ως καθηγητής Κλάδου επιστημών υγείαςσε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ και στο συντονιστικό κέντρο των SOS ιατρών.

Την πλήρη ειδικότητα του οφθαλμίατρου την απέκτησε στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών«Γεώργιος Γεννηματάς»( ΚΟΦΚΑ). Εξειδικεύτηκε στο τμήμα υαλοειδούς, στο οποίο υπήρξε και συνεργάτης. Συμμετείχε σε πάνω από 2000 χειρουργεία. Είναιυποψήφιος διδάκτορας Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2011, ζει στον Άγιο Νικόλαο μαζί με τη σύζυγό του, Τζενη Γιανναδάκη, φιλόλογο στο 2ο Γυμνάσιο ΑγίουΝικολάου και σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και τις κόρες τους , Έφη και Ιωάννα( φοιτήτρια Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνων) και διατηρεί ιδιωτικό οφθαλμολογικό ιατρείο στην οδό Λασθένους.

Μαζί με τη σύζυγο του, μάχονται καθημερινά να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής της κόρης τους ΄Εφης, η οποία βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού και να εξασφαλίσουν καλύτερο βιωτικό επίπεδο σε όλους τους συμπολίτες μας με κοινά προβλήματα μέσω της λειτουργίας κοινωνικών δομών στο δήμο μας. Ο Νίκος Γκουργκούνης συμπορεύεταιμε την ομάδα του Χάρη Αλεξάκη γιατί αποτελείται από ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, φρέσκες ιδέες και κυρίως γιατί κρατούν ψηλά την σημαία του πολιτικού πολιτισμού στον τόπο μας. Ελπίζει ότι, την επομένητων εκλογών, θα συνεργαστούν προς όφελος της πόλης μας όλες οι υγιείς και αξιόλογες δυνάμεις του τόπου μας.


Ο Πανίκος Καρατσής υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Πανίκος Καρατσής και είμαι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών του Ανδρέα και της Άννας. Είμαι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στη Γενική Χειρουργική. Έχω κάνει μετεκπαίδευση και εξειδίκευση  στη Χειρουργική Ογκολογία, τη Χειρουργική μαστού, τη Χειρουργική των Ενδοκρινών Αδένων και την Ενδοσκοπική Χειρουργική στη Πανεπιστημιακή Κλινική Χειρουργικής Ογκολογίας του N.G.H. Sheffield Αγγλία.

Επίσης είμαι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Επ. Λέκτορας Χειρουργικής Πανεπιστήμιο Sheffield Αγγλία ενώ κατέχω Μάστερ στη Διοίκηση Υπηρεσιών Μονάδων Υγείας (MSc). Έχω υπάρξει ως συντονιστής Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής Γ.Ν. Αγίου Νικολάου Κρήτης, Διευθυντής χειρουργικού τομέα του Γ.Ν. Αγίου Νικολάου Κρήτης, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας- Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν. Αγίου Νικολάου Κρήτης, μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου ΠΕΣΥΠ Κρήτης, μέλος Συμβουλίου Επιλογής Ιατρικού Προσωπικού, μέλος Επιτροπής Υγείας Νομού Λασιθίου, γραμματέας Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου για 3 τριετίες, Πρόεδρος Ιατρικής Εταιρείας Λασιθίου, μέλος επτά Ιατρικών Εταιρειών και Πρόεδρος του 8ου , 12ου ,  και 16ου ,  Παγκρήτιου Ιατρικού Συνεδρίου.

Έχω δραστηριοποιηθεί ως Δημοτικός Σύμβουλος για έξι τετραετίες , ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου , ως Αντιδήμαρχος . Επίσης έχω θητεύσει ως Διοικητής 7ης υγειονομικής περιφέρειας Κρήτης (ΔΥΠΕ), Καθηγητής χειρουργικής στη ΜΤΕΝ σχολής Αγίου Νικολάου, Καθηγητής Υγιεινής στη ΑΣΤΕΑΝ Αγίου Νικολάου ενώ έχω συμμετάσχει σε διαλέξεις σε πολλές κοινότητες για πρόληψη κακοήθων νόσων. Η ενασχόληση μου με τα κοινά κρατάει από το 1994 διότι ζω σ’ αυτό το τόπο και πιστεύω ότι όλες οι αποφάσεις επηρεάζουν τη ζωή και τη ποιότητα της ζωής μου. Ένας καλύτερος Δήμος θα προσφέρει μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Αποφάσισα να στηρίξω αυτή τη φορά το Χάρη Αλεξάκη γιατί σαν άνθρωπο και σαν χαρακτήρα τον γνωρίζω από μικρό παιδί. Είναι ένας νέος που ξέρει να δουλεύει , να ακούει , μπορεί να συνυπάρξει σε μια ομάδα , ενώ δε θεωρεί τον εαυτό του αυθεντία κάτι που συνέβαινε και δε θέλω να συνεχιστεί.

Ένας καλύτερος Δήμος με την εκλογή του Χάρη σηματοδοτεί αυτόματα μία καλύτερη ποιότητα ζωής.


Η Ειρήνη Λαγουδάκη υποψήφια με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Λαγουδάκη Ειρήνη του Ιωάννου και της Ελισάβετ. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στον Άγιο Νικόλαο. Έχω δύο παιδιά, την Εμμανουέλα Πιπεράκη, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρεθύμνου και την Μιχαέλα – Άννα Πιπεράκη φοιτήτρια στο δεύτερο έτος του Ιστορικού Αρχαιολογικού Ρεθύμνου. Έχω σπουδάσει σε ΙΕΚ Λογιστικής και έχω παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων λογιστικής και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Από το 1990 έως σήμερα εργάζομαι στον τουρισμό στην θέση του λογιστηρίου. Από την εργασία μου απέκτησα διοικητικές ικανότητες. Παράλληλα με την επαγγελματική μου δραστηριότητα υπήρξα ενεργό μέλος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων τόσο στην Α/θμια όσο και στην Β/θμια Εκπαίδευση, υπηρετώντας την θέση του Προέδρου και Αντιπροέδρου του εκλεγμένου Δ.Σ. Επίσης έχω διατελέσει στην θέση εκπροσώπου Γονέων στο Συμβούλιο του Δήμου για τους παιδικούς σταθμούς.

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ήμουν στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, με το οποίο είχαμε κάνει πολλές δράσεις: Φιλανθρωπικές, Προστασίας του περιβάλλοντος, Ασφαλές διαδίκτυο για τον αγώνα κατά των ναρκωτικών, όπου και βραβεύτηκα από την Ελληνική Αστυνομία.

Τον Χάρη Αλεξάκη τον γνωρίζω τα τελευταία 8 χρόνια. Είμαι δίπλα του εθελοντικά στις πολιτικές εκδηλώσεις του Δήμου. Πιστεύω στο έργο που έχει κάνει μέχρι τώρα και Μαζί στην Πράξη θα κάνουμε ένα ακόμα μεγαλύτερο.

Ζούμε σε μια πανέμορφη πόλη και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας, να την κάνουμε ομορφότερη και φιλική στους επισκέπτες της. Να ακούσουμε τα προβλήματα των δημοτών της και να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε.


Η Καλλιόπη Λαθιωτάκη υποψήφια με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Λαθιωτάκη Καλλιόπη. Ζω και εργάζομαι στον Άγιο Νικόλαο. Οι γονείς μου με καταγωγή από τον Κρούστα και η μητέρα μου από τη Νεάπολη βοηθούν να καταφέρω οτιδήποτε βάλω στο μυαλό. Έχω δύο αδέρφια, την Ιωάννα και το Γιάννη που ασχολούνται με την οικογενειακή επιχείρηση.

Είμαι απόφοιτη Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης αλλά και του ΔΙΕΚ Αγίου Νικολάου όπου ολοκλήρωσα το διετές πρόγραμμα Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας. Τον τελευταίο χρόνο φοιτώ στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Clinical & Community Psychology”.

Τα τελευταία 8 χρόνια εργαζόμουν στον ιδιωτικό τομέα του τουρισμού ενώ τα τελευταία 2 χρόνια σε ιδιωτικό ιατρείο. Θα ήθελα με τη σειρά μου να ανακοινώσω τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου μας στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Χάρη Αλεξάκη και του συνδυασμού #στην_Πράξη.

Σκοπός και στόχος της υποψηφιότητας μου είναι η βέλτιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων αυτού του τόπου. Με διάθεση για δουλειά και όραμα την ανάπτυξη της πόλης μπορούμε να επιτύχουμε τη δημιουργία ενός δήμου ιδανικού για όλους.

Με πίστη στις ιδέες της νέας γενιάς και θεμέλια που έχουν τεθεί από τις παλαιότερες θα φέρουμε την αλλαγή που χρειάζεται ο δήμος μας.


Ο Μιχάλης Χρονάκης Υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ο Μιχάλης Χρονάκης είναι άλλος ένας ενεργός πολίτης που συμπορεύεται μαζί μας και τον καλωσορίζουμε.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο