Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

6 νέοι υποψήφιοι με την «Συνεργασία Δημοτών»

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB

Ο Νίκος Μαυρής υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Νικόλαος Μαυρής του Εμμανουήλ. Γεννήθηκα στο Ηράκλειο και μεγάλωσα στο Καλό Χωριό όπου και είμαι μόνιμος κάτοικος. Είμαι παντρεμένος με την Κάλλια Δουλγεράκη και έχουμε μια κόρη.

NOVA

Τελείωσα στο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Υποστήριξη Συστημάτων Εφαρμογών και Δικτύων Υπολογιστών του τομέα Πληροφορικής και Δικτύων. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είμαι Έφορος Αγωνιστικού από το 2019 έως και σήμερα στην ΛΕΜΑΝ. Πιστοποιημένος Αγωνοδίκης – Αλυτάρχης στην Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. Eπίσης έχω τη θέση του γραμματέα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλού Χωριού, είμαι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Πυρασφάλειας και πάντα διαθέσιμος να προσφέρω όποια βοήθεια μπορώ στις εθελοντικές εργασίες που γίνονται συχνά στον τόπο μας.

Από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις με τον κ. Θωμά Χαριτάκη διέκρινα έναν άνθρωπο πρόθυμο να ακούσει τα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία αλλά και έτοιμο να βοηθήσει άμεσα ώστε να βρεθούν λύσεις. Αυτό αλλά και η ποιότητα των ανθρώπων γύρω από τον Θωμά με έκαναν πρόθυμο να είμαι κι εγώ στον συνδυασμό του.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Η Σταυρούλα Καμαράτου υποψήφια με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Καμαράτου Σταυρούλα. Είμαι 32 χρονών, γεννήθηκα στη Νεάπολη όπου και μένω. Είμαι ιδιωτική υπάλληλος, συγκεκριμένα στην εστίαση περίπου 15 χρόνια. Έχω σπουδάσει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης.

Mechanical Solutions

Έχω υπάρξει μέλος των Νέων Νεάπολης πριν λίγα χρόνια όπου και έμαθα ότι όταν αγαπάς τον τόπο σου, δεν χρειάζεται μεγάλος κόπος για να κάνεις κάτι καλό για αυτόν. Το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση και όρεξη αυτή την αγάπη να την κάνεις πράξη. Ο τόπος μας, η Νεάπολη, έχει πολλές δυνατότητες και είναι στο χέρι μας με επιμονή, υπομονή, όρεξη και πάνω από όλα αγάπη να την ανεβάσουμε! Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό του κυρίου Χαριτάκη, δίπλα σε ανθρώπους με το ίδιο όραμα και το ίδιο πάθος!


Ο Αστρίτ Γκίστη υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Έχω γεννηθεί στην Αλβανία το 1969. Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο F.S. Noli στην Κοριτσά . Είμαι παντρεμένος με την Λαουρέτα που έχει σπουδάσει Κτηνιατρική στα Τίρανα και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας. Έχουμε δύο παιδιά. Τον Κλέι που έχει τελειώσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και τον Έρι που σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ζω στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης τα τελευταία 28 χρόνια. Δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ έχω ενεργή δράση σε εθελοντικές πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές προκειμένου να ενισχύσουμε τον Δήμο μας, με κάθε τρόπο.

Συνεργαζόμενοι με την στήριξη όλων των μελών του συνδυασμού αλλά πρωτίστως των κατοίκων του Δήμου, με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Χαριτάκη, παρά τις υπαρκτές δυσκολίες, καλούμαστε και θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε δυσκολία… Επιθυμία μου είναι να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο, ανταγωνιστικό, πραγματικά όμορφο Δήμο.


Ο Γιάννης Παπαδάκης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Παπαδάκης Ιωάννης, γεννήθηκα το 1965 στον Άγιο Νικόλαο με καταγωγή από την Καλαμαύκα.
Από 16 ετών ζω και εργάζομαι στον Άγιο Νικόλαο. Από το 2006 διατηρώ ατομική επιχείρηση (περίπτερο) στην πόλη του Αγίου Νικολάου. Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου. Έχω πιστοποίηση από Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης με τίτλο “Διοικητικό Στέλεχος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων”.

Είμαι εκπρόσωπος του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων – Καπνοπωλών και Ψιλικών ειδών Αττικής για την Κρήτη. Συμμετέχω με τον συνδυασμό “Συνεργασία Δημοτών” στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, γιατί ως δημότης και επιχειρηματίας στον Δήμο Αγίου Νικολάου οφείλω να προσπαθήσω έμπρακτα για το καλύτερο αυτού του τόπου. Εμπιστεύτηκα την πρόσκληση του Θωμά γιατί είναι μία ήρεμη δύναμη και ευελπιστώ ότι θα δώσουμε στον Δήμο και στην πόλη μας το κύρος και την θέση που της αξίζει. Επιθυμία μου είναι να αλλάξω οτιδήποτε κρατάει τον τόπο μας πίσω και του στερεί κάθε βήμα προοπτικής και ευημερίας.


Ο Κωνσταντίνος Συσκάκης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Συσκάκης Κωνσταντίνος. Γεννήθηκα το 1991 στον Άγιο Νικόλαο όπου αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου. Είμαι παντρεμένος με την Μανιαδάκη Άννα. Το 2009 κατατάχθηκα στην Ελληνική Αστυνομία μέσω πανελληνίων εξετάσεων και από το 2015 υπηρετώ σε διάφορες υπηρεσίες του νομού Λασιθίου. Εκλέχτηκα για πρώτη φορά πρόεδρος στην κοινότητα Χουμεριάκου το 2019. Το 2022 εκλέχτηκα στο Δ.Σ. της τοπικής διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Λασιθίου όπου κατέχω τη θέση του ταμία.

Μετά από μία εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Χαριτάκη Θωμά αποφάσισα να συστρατευθώ μαζί του και τον συνδυασμό «Συνεργασία Δημοτών». Την τετραετία που ολοκληρώνεται είχαμε μια άριστη συνεργασία που οδήγησε στον προγραμματισμό των έργων για την κοινότητα Χουμεριάκου που θα αναβαθμίσουν κατά πολύ την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Πιστεύω ότι η ομάδα μας «Συνεργασία Δημοτών» συνδυάζει την εμπειρία με τις πρωτοποριακές ιδέες, τη μεθοδικότητα, την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα. Θέτουμε ρεαλιστικές προτάσεις για τα προβλήματα της κοινότητας και του δήμου μας σχεδιάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον του ΤΟΠΟΥ μας.


Ο Δημήτρης Σφυράκης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Δημήτρης Σφυράκης και γεννήθηκα στις 26 Δεκεμβρίου του 1991. Από τότε και μέχρι σήμερα ζω και εργάζομαι στην Ελούντα. Το 2011 παντρεύτηκα την Χριστίνα Παντούλα και έχουμε αποκτήσει 2 παιδιά, τον Εμμανουήλ 12 και την Ευαγγελία 5 ετών.

Βλέποντας τη συνεργασία ως τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να αξιοποιήσουμε όλες τις ειδικές δεξιότητες του τόπου μας, αλλά και γνωρίζοντας προσωπικά τον κ. Χαριτάκη, αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ”. Όντας ο ίδιος κομμάτι της δημοτικής κοινότητας της Ελούντας, γνωρίζοντας όλα τα προβλήματα αυτής, με βασικές αρχές τη διαφάνεια και τις ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας, δεσμεύομαι χωρίς φόβο αλλά με πάθος, να εργαστώ πλάι σας για να δώσουμε στην Ελούντα την εικόνα που της αξίζει.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον συνδυασμό “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ” καλή επιτυχία!!!


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο